19 / 07 / 2024

emniyet ihaleler

emniyet ihaleler

Bazı il ve ilçelerdeki 7 polis meslek yüksekokulunu kapatma kararı alan Emniyet Genel Müdürlüğü, Doğu ve Güneydoğudaki binaları kendi öz kaynakları ile yenilemek için İstanbul'daki en gözde mekanını satışa çıkardı

Elazığ'daki bombalanan emniyet binasının yerine yapılan millet bahçesi açılıyor!

Elazığ'da 4 yıl önce PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu hasarlanan emniyet binasının bulunduğu alana, şehitler anısına Millet Bahçesi yapıldı. Millet bahçesinin bu hafta sonu açılması bekleniyor...

Fatih Portakal'dan bakanlık hakkında Emniyet'e suç duyurusu!

FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, “Fatih Portakal’a kötü haber! Çiftliğine diktiği kaçak yapı yıkılacak” başlıklı haberlerle ilgili açıklama yaptı. Portakal, "Evimin üstünde drone uçurup özel mülkü dikizlemekten Emniyet'e şikayetimizi yaptık. Bunun bir hukuki süreci olacak" dedi...

Cezayir'de yolsuzlukla suçlanan eski bakanlar ve emniyet müdürüne hapis cezası!

Cezayir'de Eski Emniyet Genel Müdürü Abdulgani el-Hemil, ailesi ve iki eski bakanın "gayrimenkul ve altyapı projelerinden yasa dışı kazanç elde etmekle" suçlandığı dava sonuçlandı.

Silivri'deki eski ilçe emniyet binası yıkıldı! 

Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi Başkomutan Caddesi'ndeki bulunan ve 11 senedir atıl durumda olan eski ilçe emniyet binası yıkıldı...

Depremde hasar gören Sivrice İlçe Emniyet Müdürlüğü binası yıkılıyor

Elazığ ilinin Sivrice ilçesinde yaşanan depremde hasar gören İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yıkım çalışmaları başladı...

Silivri'deki eski emniyet lojmanları yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Silivri Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, eski ve kullanılmayan emniyet lojmanlarını yıktı.

2 yılda iptal edilen ihaleler TBMM gündeminde!

2017-2019 yılları arasında yıllar bazında Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşlarca yapılan ve daha sonra iptal edilen ihaleler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının inşaatı başladı!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 2 yıl önce temeli atılan İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yapımına yeniden başlanıldı.

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının ruhsatı onaylandı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yeni inşa edilecek Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Selimpaşa Polis Karakolu hizmet binalarının ruhsatını onayladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden İBB’nin borcu var iddiası! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 11 farklı şehirde 12 emniyet binası inşa edilmesi için ihaleye çıkmıştı. Konuya ilişkin Emniyet Genel Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı.

Elazığ'da bombalanan emniyet binası millet bahçesi oluyor!

Elazığ'da 3 sene önce PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu zarar gören emniyet binasının bulunduğu alanın "millet bahçesi"ne dönüştürülmesi için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Binası açıldı!

15 Temmuz 2016 yılındaki darbe girişiminde uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası açıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü binasının yapımı tamam!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz'da Fethullahçı Terör Örgütü'nün hedefi olan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü binasının yapımının tamamlandığını açıkladı.

emniyet ihaleler Haberi

emniyet ihaleler


Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Doğu ve Güneydoğu’daki binalarını kendi öz kaynakları ile yenileme kararı aldı. Bu kapsamda öncelikli olarak İstanbul, Ankara ve farklı şehirlerdeki değerli araziler, ihale usulüyle satışa çıkarılacak. 


Buradan gelen paralar, hem yeni binaların inşasında kullanılacak hem de bazı emniyet binalarının yenilenmesi sağlanacak. Edinilen bilgilere göre; emniyetin öncelikli olarak İstanbul’un Sarıyer ilçesinde bulunan Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksekokulu’nun arazisini satışa çıkaracağı belirtiliyor. 


Şehrin en gözde mekanları arasında gösterilen araziye, 500 milyon liranın üzerinde bir rakam teklif edildiği dile getiriliyor. Bu rakama Emniyet’in de sıcak baktığı ifade ediliyor. Ayrıca bu arazinin satışının gerçekleşmesi halinde buradan gelen kaynakla, İstanbul’un Avrupa yakasına 2 bin kişilik modern bir polis meslek yüksekokulu (PMYO) inşa edilecek. 


Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksekokulu, Sarıyer’in Gümüşdere köyü...