12 / 05 / 2024

emniyet sandığı

emniyet sandığı

1941 yılında Emniyet Sandığı tarafından verilen ilanda satılacak arsa ve evler yüzde beş faizli, sekiz sene taksitle satılacakmış. Bir Reşat Altın'ın 25 lira olduğu dönemde Üsküdar'da iki dükkan bin 250 liraya satılacakmış.

1937 yılında Bebek Caddesi'nde 8 odalı ev 7.100 liraya satılıkmış!

1937 yılında Emniyet Sandığı tarafından verilen ilanda Galata'da üç odalı kargir bir otel 3 bin liraya, Bebek Caddesi'nde üç katlı sekiz odalı ev 7 bin 100 liraya satılacakmış.

1941'deki Emniyet Sandığı ilanları! Taksitli emlak satışı sekiz senede yüzde 50 faizle ödenecek!

İstanbul'un her semtinde her çeşit emlak almak veya satmak istenildiğinde taksitli emlak satışları sekiz senede yüzde 50 faizle ödenecek.

Sandıklı'nın yeni emniyet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, İlçe Emniyet Müdürlüğü yanında inşa edilen yeni emniyet binasında incelemelerde bulundu. 

Sandıklı'da kaldırım ve çevre düzenlemesi yapılıyor!

Daha önce Kapalı Çarşı içerisinde kaldırım ve yol düzenlemelerinin ardından Sandıklı Belediyesi tarafından kütüphane yakınlarında kaldırım ve çevre düzenlenmesi için çalışma başlatıldı.

Ankara İl Emniyet binası 15 milyon TL'ye yenilenecek!

Darbe girişiminde ağır tahribata uğrayan Ankara İl Emniyet binası, Ankara Ticaret Odası'nın 15 milyon TL'lik yardımıyla baştan sona onarılacak.

Veysel Eroğlu: Sandıklı termal turizmin merkezi olacak!

Sandıklı'nın yakın gelecekte termal turizmde dünyanın en meşhur merkezlerinden biri olacağını aktaran Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "İlçemizin turizm merkezi olması için oteller yapıldı" dedi

Afyon Sandıklı'da okul ve düğün salonu ihalesi yapıldı!

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde okul ve düğün salonu yapımı için ihale yapıldı.Kaymakam Faik Arıcan, ihale için 501 bin lira ödenek kullandıklarını söyledi.

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü için yer tahsisi yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü için yer tahsisi yapıldı. Tahsisle ilgili karara CHP'nin komisyonda onay vermesine rağmen oturumda ret oyu vermesi kafalarda soru işareti yarattı.

Afyonkarahisar Sandıklı'ya yeni okul müjdesi!

Afyonkarahisar Sandıklı ilçesine bağlı Akharım beldesinde 16 derslik yeni okul yapımı için ön keşif yapıldı. Keşif sırasında yetkililere Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal’da eşlik etti.

Afyonkarahisar Sandıklı Cumhuriyet Parkı açıldı!

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde yenileme çalışmaları tamamlanan Cumhuriyet Parkı açıldı. Özkaya, "Ramazan ayında vatandaşlarımız oruçlarını açtıktan sonra bu güzel yerde aileleri ile birlikte dinlensin, eğlensin. Hayırlı olsun" dedi

Hatay Reyhanlı'ya yeni emniyet müdürlüğü binası!

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerindeki eski Emniyet Müdürlüğü'nün yerine 5 bin metrerare alanda yeni bina yapılacağını söyledi.

Otis Emniyet Denetimi ile çalışanlarını koruyor!

Otis, iş sağlığı ve güvenliği konusunda da sektördeki öncülüğünü sürdürüyor. Otis Türkiye’de, çalışanlara üst düzey yöneticiler ve saha yöneticileri ile mühendisleri tarafından emniyet denetimi yapılıyor.

Afyonkarahisar Sandıklı Kent Meydanı'nda son durum!

Sandıklı tarihi’nin gördüğü en büyük proje olan “Sandıklı Kent Meydanı” projesi, aralıksız devam ediyor. Gece, gündüz projeyi bitirmek için çalışan işçiler, büyük iş makineleri ile 7/24 mesai harcıyorlar.

Antalya Gündoğmuş Emniyet Amirliği binası tamamlandı!

ANTALYA'nın Gündoğmuş İlçesi'nde yaptırılan Emniyet Amirliği hizmet binası tamamlandı. Mart ayında yapımına başlanılan ve 2 bin metrekarelik alana inşa edilen bina, zemin üzeri 3 katlı inşa edildi.

emniyet sandığı Haberi

emniyet sandığı

Emniyet Sandığı ilanları


Taksitli emlak satışı sekiz senede % 5 faizle ödenir.

                                                                   Muhammen

  Semti                                                   Cinsi    kıymeti

Üsküdar'da Aşçıbaşı Mahallesi'nde        Bir ev      100

Mektep Sokak'ta eski 9, yeni 13 

numaralı.                      


Beylerbeyi'nde Bostancıbaşı              Maa bahçe    150

Abdullah Mahallesi'nde Bostanaralığı        ev

Sokak'ta eski 9 mü....