04 / 05 / 2024

Emrah Çakırbay kim

Emrah Çakırbay kim

Tarım ve inşaat sektörlerine 7/24 satış kiralama ve servis hizmeti sunabilen İZKA Makina bu yıl yüzde 100 yerli üretim jeneratörle üreticinin yanında olmaya devam etmeyi amaçlıyor.

Selim Akın kimdir? Selim Akın ne iş yapıyor?

Selim Akın Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesidir. Selim Akın kimdir? Selim Akın'ın eğitim durumu nedir? Selim Akın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Selim Akın'ın kim olduğu ve Selim Akın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Aks Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aks Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Akşit tarafından kuruldu.

Borsada yaşananlar AK Partili ünlü ismi çileden çıkardı! Bu kişi görevden alınmalı!

Borsa İstanbul’da depremin ardından yaşananlara tepkiler artarken duruma isyan edenlerin arasına AK Partili ünlü bir isim de katıldı. Peki, “Bu kişi görevden alınmalı” diyen ünlü siyasetçi kim ve yaptığı paylaşımla kimi işaret etti?

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Irına Çakır tarafından kuruldu.

Akan çatının tamir masrafını kim öder?

Çatı katında oturuyorsunuz, kiremitler kırıldı, salonunuza su akıyor. Masrafı kim ödeyecek? 

Akıllı evler yükselişte!

Teknoloji ile birlikte evler daha akıllı hale geldi. Dışarıdayken evinizi ısıtıp soğutabiliyorsunuz, zil çaldığında kapıda kim var diye görebiliyor hatta konuşabiliyorsunuz, elektriği ve prizleri kontrol ederek prizde unutulan ütü korkusuna son verebiliyorsunuz..

Şarkıcı Emrah'ın dükkanı davalık oldu!

Ünlü şarkıcı Emrah Erdoğan'ın mülk sahibi olduğu Etiler'deki Casita adlı mekan, içindeki kaçak yapı sebebiyle savcılığa şikayet edildi.

18 milyonluk yapı stokunun yüzde 67’si kaçak!

TBM Hukuk Komisyonu Başkanı E. Hâkim Av. İzzet Doğan, Sütlüce'de çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Doğan, yaklaşık 18 milyonluk yapı stokunun yüzde 67’sinin ruhsatsız ve kaçak olduğunu söyledi.

ÖTV ve KDV indirimi yıl bazında etki edecek!

KPMG Türkiye Vergi Bölümü Şirket Ortağı Emrah Akın, ÖTV ve KDV indiriminin eylül sonuna kadar uzatılması kararını değerlendirdi. Akın, süre uzatımı sayesinde yıl bazında etkili sonuçların görülebileceğini belirtti.

Ak-Kim'den inovasyon ödülü!

Türkiye’nin öncü kimyasal madde üreticisi Ak-Kim’in inovasyon ödülleri sahiplerini buldu. Buhar sarfiyatının azaltılmasıyla ilgili proje 1’incilik ödülünü kucakladı.

İnşaat harcamasına KDV iadesi geliyor!

TBMM’ye sunulan Torba Yasa Tasarısı’nda yer alan yatırımlardaki inşaat harcamalarının KDV’si geri ödenecek. Geri ödeme 2017’yle sınırlandırıldı. Emrah Akın, “ Bu düzenlemenin süresiz veya en azından 2020’ye kadar uygulanması daha çok yatırımcıyı harekete geçirir” dedi.

İnnulik Akıllı Teknoloji Sistemleri Otomotiv Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnnulik Akıllı Teknoloji Sistemleri Otomotiv Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Emrah Keskiner tarafından kuruldu.

Emrah Çakırbay kim Haberi

Emrah Çakırbay kim

Tarım ve inşaat sektörlerine 7/24 satış kiralama ve servis hizmeti sunabilen İZKA Makina bu yıl yüzde 100 yerli üretim jeneratörle üreticinin yanında olmaya devam etmeyi amaçlıyor. AGROEXPO 2016 11. Uluslararası Tarım Sera ve Hayvancılık Fuarı'nda Egeli çiftçilerle bir araya gelecek olan İZKA Makina'dan müjdeli haber geldi. Yerli üretim yeni nesil jeneratörü bu yıl piyasaya süreceklerini dile getiren İZKA Makina yetkilisi Emrah Çakırbay, "AKSA Jeneratör. Bilekler iş ve Hafif inşaat Makinaları, Japon Subaru motor ve motor pompaları, Fırtına Tarım Makinaları, Sthil Tarım Makinaları, Kaan Tarım Makinaları, Solax Jenerator Ege Bölge Bayillikleri ile 2013 yılından beri tarım ve inşaat sektöründe üreticilerimizin daima yanında olduk" dedi. 


BU YIL ÜRETİCİYLE BULUŞACAK 


Çakırbay, sözlerine şöyle devam etti: "Türk tarım ve inşaat sektörünün ihtiyaçlarını karşılayacak yerli bir...