05 / 05 / 2024

Emrah Dağıdır

Emrah Dağıdır

Alaska Kimya Plastik İnşaat Nakliye Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Dağıdır tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, İbrahim Karaoğlan Caddesi'nde kuruldu.

Beykoz’da pek çok alanın sit derecesi düşürüldü! Kuzey Ormanları'nda rant tehlikesi! 

Beykoz’da ormanlık alanların da yer aldığı pek çok alanın sit derecesi düşürüldü. Uzmanlar bunun bir tehdit olduğunu ve sit derecesi düşürülen bu alanların ranta açıldığını savundu. İşte ayrıntılar...

Konut alımında yeni dönem! Düzenleme 1 Kasım'da yürürlüğe giriyor! 

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sahte ilanlara karşı emlak ve otomotiv sektöründe yeni dönemin 1 Kasım'da yürürlüğe gireceğini belirtti. Yeni düzenleme ile sahte ilanların önü kesilecek. 

Fatma Nurcan Taşdelenler ne zaman genel müdür oldu? Fransa’da nerede çalıştı? Hangi okulda okudu?

Arena Finans Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Genel Müdür olan Türk iş insanı Fatma Nurcan Taşdelenler hangi görevleri yürüttü? Üniversiteyi nerede okudu? Fransa’da nerede çalıştı? İşte Fatma Nurcan Taşdelenler ile ilgili merak edilen her şey...

Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısı geçen hafta 4,64 milyondan 4,56 milyona düştü! 

Borsa İstanbul'un son durumu sık sık yatırımcılar arasında merak konusu oluyor. Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısının, geçen hafta 4,64 milyondan 4,56 milyona düştüğü belirtildi. İşte ayrıntılar...

TAGEM Genel Müdürü Türker: ‘Milli güvenlikten daha önemli bir konu varsa o da gıda konusu!’

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar (TAGEM) Genel Müdürü Metin Türker, gıda alanında yaşanan sorunlara yönelik değerlendirmelerde bulundu. Türker, “Gıda konusu artık milli güvenlikten daha önemli duruma geldi” ifadelerini kullandı.

Dağ Yatırım İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağ Yatırım İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Serpil Dağ tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan 'İstanbul'da 1.5 milyon konut boş, devlet bunları kullansın' önerisi!

Yaptığı açıklamada konut fiyatlarının daha da artacağını dile getiren KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konut stokuna dikkat çekerek, İstanbul'da 1.5 milyon stok fazlası olduğunu söyledi. 

D&R’da tüm elektronik ürünlere özel indirim başladı! D&R 13 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kültür, sanat ve eğlence dünyasına ait pek çok içerik ve ürünleri bulabileceğiniz D&R’da okula dönüş kampanyasına ek tüm elektronik ürünlerde indirim başladı.

TMO'da yüzde 50 indirim! Duyan Tarım Kredi Marketlerine koşuyor! Genel Müdür açıkladı: 1 kg bile kalmayacak!

Rusya-Ukrayna arasındaki savaş ve pandemi sebebiyle yükselen temel gıda ürünleri hakkında açıklama yapan TMO Genel Müdürü Güldal TMO'da satış rakamlarının piyasanın yüzde 50 altında olduğunu da bildirdi.

Carrefoursa'da kağıt havlu, tuvalet kağıdı ürünlerine hafta sonu indirimi! İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi!

Carrefoursa kağıt havlu ve tuvalet kağıdı ürünlerine yüzde 20 indirim yaptı. Peki Carrefoursa'da kağıt havlu, tuvalet kağıdı ürünlerinin fiyatı ne oldu? İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi...

TOKİ Iğdır'da 337 yeni konut ve ticaret merkezi inşa edecek!

Dar gelirliler için yeni konut projeleri hayata geçirmeyi sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Iğdır'da 337 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ Iğdır 337 konut ihalesi 8 Haziran'da!

2023 yılına kadar 81 ilde 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, Iğdır projesinin ihalesini 8 Haziran'da gerçekleştirecek.

TOKİ Iğdır'da 337 yeni konut inşa edecek!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Iğdır'da 337 yeni konut inşa edecek.

Emrah Dağıdır Haberi

Emrah Dağıdır

Alaska Kimya Plastik İnşaat Nakliye Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Dağıdır tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, İbrahim Karaoğlan Caddesi'nde kuruldu.


Alaska Kimya Plastik İnşaat Nakliye Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Lastik, kauçukve plastik profil ve profille ilgili her türlü mamul ve malzemenin imalatı,ithalat ve ihracatını yapmak. 2- Plastikhammaddeleri alım satımını yapmak. c. Plastik kalıpların ve makinelerin imalatve satışını yapmak. 3-Toz, granülveya levha plastikten mamul tabak, çatal, kaşık, bardak, ayran ve yoğurtkapları, su kapları, gıda maddesi ve meşrubat kapları, şişe, kapak ve benzeriplastik kapların, leğen, kova, bidon gibi plastik mutfak eşyalarının imalatını,ithalatını, ihracatını yapmak. 4- Plastiktenmamul hortum, örtü, branda, boru, vana, eklem parçaları, sulama sistemleri,oluklar,dirsekler, vidalar, plastik tel örgüler gibi...