10 / 05 / 2024

Emrah Gülkanat

Emrah Gülkanat

Emza Akaryakıt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Emrah Gülkanat ve Rıza Akpolat ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Caddesi'nde kuruldu.

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gül tarafından kuruldu.

Emrah Arslan kimdir? Astor Enerji’de hangi alanlarda görev aldı?

Emrah Arslan hangi üniversiteden mezun oldu? İngilizce biliyor mu? Hangi alanlarda çalıştı? Astor Enerji’de hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte Emrah Arslan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gürbüz ve Ferit Öztoprak ortaklığında kuruldu.

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 386 bin 914 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Dargiyal Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dargiyal Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon 582 bin 280 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Marsar Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marsar Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 598 bin 280 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Ordabaşı Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ordabaşı Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 494 bin 600 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Maros Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maros Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 176 bin 511 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Dafran Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dafran Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 277 bin 962 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney tarafından kuruldu.

Emrah Can İnşaat Mobilya Ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Emrah Can İnşaat Mobilya Ve Gıda Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsa Bozkurt tarafından kuruldu.

Elmaskaya İnşaat Gıda Ve Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Elmaskaya İnşaat Gıda Ve Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Adsiz tarafından kuruldu.

Özgür Demirtaş ve Emrah Lafçı'dan hükümete 'Gibi' göndermeli soru!

Ünlü ekonomistler Özgür Demirtaş ve Emrah Lafçı, Merkez Bankası'nın faiz kararını Gibi dizisinden bir replikle eleştirdi.

Dargıya Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Dargıya Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Emrah Gülkanat Haberi

Emrah Gülkanat

Emza Akaryakıt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Emrah Gülkanat ve Rıza Akpolat ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Caddesi'nde kuruldu. 


Emza Akaryakıt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında petrol rafinerileri ve ek tesisleri ile her türlü yardımcı ve tamamlayıcı tesisleri kurmak, satın almak, bu tesislere iştirak etmek, işletmek ve gerektiğinde tevsii etmek, 2- Her çeşit hampetrol ve petrol ürünlerini temin, ihraç, ithal etmek ve depolamak, 3-Yurt içindeki ve/veya yurt dışındaki rafinerilerde, hampetrol işlemek ve/veya işletilmesini sağlamak, 4-Her türlü petrol ürünleri, LPG (Likit Petrol Gaz) ve Doğal gazın yurt içi, yurt dışı, toptan ve parekende alımı, satımı, ithali, ihracı, depolanması, pazarlanması ve dağıtımını yapmak, yaptırmak, bu ürünlerin perakende satışını...