04 / 05 / 2024

Emrahın oğlu Tayfun Erdoğan

Emrahın oğlu Tayfun Erdoğan

Şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan, babasının kendisine ev aldığı yönündeki iddialara yanıt verdi.Erdoğan, "Bizzat kendi ağzımla diyorum komik şeyler. Kesinlikle öyle bir şey yok. Görüşmüyoruz ki böyle bir şey yapsın" ifadelerini kullandı.

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gençoğlu ve Esat Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Emrah, oğlu Tayfun'u mirasından men etti!

Emrah’ın oğlu Tayfun Engin Çolak, babasının bir ev aldıktan sonra mirasından feragat ettiğini açıkladı. Annesi ise “Kabul etmemesi için mücadele verdim. Karşı taraf oğluna bir şişe süt almamıştır” diye konuştu.

Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat evleniyor!

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat, cumartesi günü aile arasında yapılacak nikah ile evleniyor.

Çimento kralının oğlu Çırağan'da evlendi!

Hintli çimento kralının oğlu, Çırağan Sarayı'nda evlendi. 5 milyon dolara yapılan düğüne 300'ü aşkın davetli katıldı.

Mehmet Salih Tatlıcı'nın oğlundan 3 milyar dolarlık miras davası!

Yedi yıl önce geride 3 milyar dolarlık servet bırakıp vefat eden işadamı Mehmet Salih Tatlıcı'nın oğlu Mehmet Tatlıcı, üvey anne ve üvey kardeşine milyar dolarlık mirastaki gayrimenkullerin paylaştırılması için dava açtı.

Dündar Kılıç'ın oğlu Dünay Kılıç'a sahte senet davası!

İSTANBUL’da ilginç bir ‘sahte senet’ davası açıldı. Davacı tarafta, Türkiye’nin en eski sanayici ailelerinden Ellialtıoğlu Ailesi'nden Ahmet Feyzi Ellialtıoğlu yer alıyor. Hakkında dava açılan iki isimden biri ise, Dündar Kılıç’ın oğlu yönetmen Dünay Kılıç.

Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan'dan ev açıklaması!

Şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan, babasının kendisine ev aldığı yönündeki iddialara yanıt verdi.Erdoğan, "Bizzat kendi ağzımla diyorum komik şeyler. Kesinlikle öyle bir şey yok. Görüşmüyoruz ki böyle bir şey yapsın" ifadelerini kullandı.

Abdullah Bayram, oğlu Mustafa Bayram'ı evlendiriyor!

Denge Yapı'nın sahibi Abdullah Bayram'ın oğlu Mustafa Bayram, Rumeysa Çizmeci ile dünya evine giriyor. Çiftin nikahı 7 şubat Pzar günü gerçekleştirilecek.

Aşçıoğlu SEClup'ın genel müdürü İbrahim Taşçı oldu!

İnşaattaki gelişim Türkiye'de yeni alt sektörlerin doğmasına yol açtı. Bunlardan biri de rezidans ve tesis yönetimi sahası. Aşçıoğlu Grubu'nun bu alandaki şirketi SEClup'ın genel müdürlüğüne İbrahim Taşçı getirildi.

Ukracity mağdurları yarın Necmi Kadıoğlu ile görüşecek!

Ukracity mağdurlar yarın Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile görüşecek. Esenyurt belediye binası önünde toplanacak olan Ukra mağdurları cevabını merak ettikleri soruları Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na soracak.

Ahu Orakçıoğlu evinin kapısını All Decor dergisine açtı!

Erkek giyim markaları Damat ve Tween’i bünyesinde bulunduran Orka Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu'nun eşi eski haber spikeri Ahu Tanrıkulu Beykoz Konakları’ndaki iki katlı villalarının kapısını All Decor dergisine açtı.

Emrahın oğlu Tayfun Erdoğan Haberi

Emrahın oğlu Tayfun Erdoğan



Şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan, babasının kendisine ev aldığı yönündeki iddialara yanıt verdi.


Tayfun Erdoğan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında babası Emrah'a dert yanmıştı. Ünlü şarkıcının, bu açıklamalardan sonra oğluna zeytin dalı uzatarak bir ev aldığı iddia edildi.


Ancak Tayfun Erdoğan bu iddiayı yalanladı. Erdoğan, "Bizzat kendi ağzımla diyorum komik şeyler. Kesinlikle öyle bir şey yok. Görüşmüyoruz ki böyle bir şey yapsın" ifadelerini...