29 / 04 / 2024

Emre Arolatın yeni kitabı

Emre Arolatın yeni kitabı

Emre Arolat Mimarlık tarafından son dönemde üretilen çalışmaları içeren, EAA Emre Arolat Architects Context & Plurality adlı kitap, ilk olarak New York' ta satışa çıktı...

Emre Arolat mimari projelerin sürecini anlattı!

Emre Arolat, yurtiçinde pek çok ve farklı yapılarda İstanbul ve Türkiye’deki çeşitli şehirlere imzasını atarken yurtdışında da çalışmalarını sürdürüyor.

Şemsettin Aydın: Yeni ruhsatlar anlaşma sürecini hızlandırdı!

Kentsel dönüşüm bölgesi Fikirtepe’de projelerinin hızla kendilerini göstermeye başladığına dikkat çeken Baysaş İnşaat Başkanı Şemsettin Aydın, “Yeni ruhsatlar anlaşma sürecini hızlandırdı” dedi.

İnşaat sektörünün yeni gözdesi Fikirtepe!

Kentsel dönüşüm bölgesi Fikirtepe’de projelerinin hızla kendilerini göstermeye başladığına dikkat çeken Baysaş İnşaat Başkanı Şemsettin Aydın, “Yeni ruhsatlar anlaşma sürecini hızlandırdı” dedi.

Tarlabaşı 360'ın yeni etapları satışa çıkıyor!

İstanbul’un en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Tarlabaşı 360’ın yeni etapları eylül ayında Dubai’de görücüye çıkacak. Mahalle konseptinde hayata geçirilecek proje bölgenin tarihi dokusuna uygun olarak inşa ediliyor.

Marmaris Bozburun Yarımadası yatırımcıların yeni gözdesi!

Marmaris Bozburun Yarımadası yatırımcıların yeni adresi. Otel, butik otel veya alternatif bir yatırım için herkes bölgeyi inceliyor. Arsaların metrekare fiyatı ise konuma ve imara bağlı olarak 20 TL 'den 1.400 TL'ye kadar çıkıyor.

Kiralananın yeni malikinin hakları!

Kiralanan taşınmazın kira sözleşme süresi bitmeden satılması halinde yeni malik, kira sözleşmesinin yeni tarafı oluyor. Yeni malikin bu eve ihtiyacı olması halinde kiracısından tahliyesini isteyebiliyor. İşte kiralananın yeni malikinin hakları...

Akmerkez Cinemapink Yılın Yeni Sineması ödülünü aldı!

Türkiye’de ilk kez kullanılan ses ve görüntü teknolojileri ile Akmerkez Cinemapink, The International Cinema Technology Association (I.C.T.A.) tarafından “Yılın Yeni Sineması” seçildi.

Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın yeni binası açıldı!

Manavgat şoförler ve Otomobilciler Odası'nın yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete girdi. Törende konuşan Manavgat Şoförler Odası Başkanı Mahmut Şafak, göreve geldikten sonra vermiş oldukları sözleri tek tek yerine getirdiklerini söyledi.

1999 yılında Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yeni projesi tanıtılmış!

1999 yılında Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yeni projesi Başkan Aziz Yıldırım tarafından basına tanıtılmış. 12.5 milyon dolara mal olacak yeni stad, tribünlerin kapasitesini 42 bin kişiye çıkaracakmış ve 2000 yılında tamamlanacakmış.

Bursa Karacabey Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yeni binası açıldı!

Uzun yıllardır bir iş hanında faaliyet gösteren Karacabey İlçe Milli eğitim Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası törenle hizmete açıldı. Açılışa Ak Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, Belediye Başkanı Ali Özkan ile çok sayıda davetli katıldı.

İşte Yassıada ve Sivriada'nın yeni hali!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hazırladığı imar planları ile imara açılan Yassıada ve Sivriada'da yapılacak olan Özgürlük ve Demokrasi Adaları projesi için dün ilk adım atıldı. İşte iki adanın yeni hali...

İnegöl'ün yeni huzurevine 1 milyon TL bağış yapılacak!

İnegöl'ün yeni huzurevi Yenice'de hayata geçirilecek. Mehmet Göztepe'nin vefat eden eşi adına yapılacak huzurevi için 1 milyon TL'lik bağış Meclis'ten geçti.

Emre Arolat Folkart Narlıdere projesinin detaylarını anlattı!

Folkart Narlıdere Projesi'nin ardında ünlü mimar Emre Aralot'un imzası var. Emre Arolat Folkart Narlıdere projesinin detaylarını anlattı..

Emre Arolatın yeni kitabı Haberi

Emre Arolatın yeni kitabı

Mimarlık ve Sanat alanının dünyadaki en önemli yayınevlerinden biri olan Rizzoli NewYork tarafından basılan, Philip Jodidio ve Süha Özka'nın editörlüğünde hazırlanan ve Emre Arolat Mimarlık tarafından son dönemde üretilen çalışmaları içeren, EAA Emre Arolat Architects Context & Plurality adlı kitap, ilk olarak New York'ta satışa çıktı. Kitap, Amerika ve Avrupa başta olmak üzere tüm dünyada satışa sunulmaya başlandı. 


Radikal...