29 / 04 / 2024

Emre Belözoğlunun evi

Emre Belözoğlunun evi

İkiz villa yaptırmak için Çeşme Boyalık 'ta aldığı denize sıfır arsasında tarihi eser çıkan ünlü futbolcu Emre Belözoğlu, projeyi değiştirdi, binayı çelik konstrüksiyon üzerine kurdu

Mehmet Emre Çamlıbel hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Hangi üniversitelerde ders veriyor?

Mehmet Emre Çamlıbel kimdir? Hangi şirkette CEO olarak çalıştı? Hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Emre Çamlıbel’in hayatı...

Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında? Emre Çamlıbel daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Emre Çamlıbel'in eğitim hayatı nasıldı?

The One Bel Air 300 milyon dolara satışa çıkarıldı!

ABD'nin en pahalı evi olan ve Los Angeles'ta yer alan The One Bel Air geçtiğimiz günlerde 500 milyon dolardan satışa çıkarılmış fakat alıcı bulamayan ev için 200 milyon dolarlık indirim yapılmıştı. 

Belçika'da sosyal konut tartışması: Yurt dışında evi olan 25 aileye tahliye!

Belçika'nın Lier kentinde yurt dışında gayrimenkulü olduğu belirlenen 25 aile kaldıkları sosyal konutları terk etmek zorunda kalacak. Ayrıca burada kaldıkları süre için aldıkları kira yardımları iade etmeleri talep edildi.

Saffet Emre Tonguç'un hem ofisi hem misafir evi aynı yerde!

Rehber, seyahat yazarı ve tarihçi Saffet Emre Tonguç, evinin üst katında bulunan 'misafir evi'ni Hello Dergisi'ne açtı.

Gökhan Özoğuz Karagümrük’teki villasını satıyor!

Gökhan Özoğuz, Karagümrük’ten aldığı villasını satışa çıkardı. Etrafı ağaçlarla çevrili, özel garajı bulunan villası için 3 milyon TL isteyen şarkıcı, alıcı bulamazsa evi kiraya verecek.

Arda Turan evine eşya baktı!

Medipol Başakşehir'de top koşturan Ardan Turan geçtiğimiz günlerde Aslıhan Doğan'la nikah masasına oturdu. Turan, takım arkadaşı Emre Belözoğlu ile evine eşya baktı...

Emre Belözoğlu’ndan eşine 3.1 milyon TL’lik villa!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Başakşehir’in kaptanı Emre Belözoğlu, eşi Tuğba Belözoğlu'na 3.1 milyon TL'lik villa hediye etti.

Gayrimenkule haciz sınırı!

Zamanında ödenmeyen borçlar nedeniyle alacaklıların yasal yollara başvurup haciz işlemi başlatmasına sınır getiriliyor. Borçlunun evi, ancak evin kıymeti fazla ise yeni bir ev alabilecek miktar borçluya bırakılarak haczedilecek.

Her borçlunun evi haczedilemez!

Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Metin Taş bugünkü köşesinde "Borçlunun malvarlığına haciz konulması" konusunu ele aldı.. İşte o yazı..

Amerika tarihinin en pahalı evi 250 milyon dolara satılıyor!

Amerika'nın son derece lüks ve en pahalı evi 250 milyon dolar karşılığında satılıyor. Kaliforniya'daki Bel Air aslında 38.000 metrekarelik süper bir konak.

Emre Belözoğlu'ndan Buse Terim'e lüks daire!

Çocukları Nil’i kucağına almanın heyecanını yaşayan Volkan Bahçekapılı ve Buse Terim’e lüks hediye! Damadın kuzeni Emre Belözoğlu, Sapphire'daki evini hediye etti.

FETÖ, Gülen için Belçika'dan çiftlik evi satın aldı!

Türkiye'ye iade edilmemek için ABD'ye yalvaran Gülen'in, yargılanmaktan kaçmak için hazırlık yaptığı ülkelerin başında Belçika geliyor. FETÖ'nün Belçika'da Gülen'in yerleşmesi için bir çiftlik evi bile satın aldığı öğrenildi.

Emre Belözoğlunun evi Haberi

Emre Belözoğlunun evi


A Milli Futbol Takımı ve Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Emre Belözoğlu, Çeşme'de tarihi bir çalıma imza attı. İkiz villa yaptırmak için Çeşme Boyalık mevkiinde satın aldığı denize sıfır arsada tarihi eser kalıntıları çıkınca büyük bir şok yaşayan Belözoğlu, inşaatı sürdürebilmek için ilginç bir yöntem geliştirdi. İnşaatı yapan firmanın mühendisleriyle görüşen Emre Belözoğlu, villaları temel kazmadan çelik kontrüksiyonların üzerine inşa etmeye karar verdi. Projesini bu şekilde değiştiren Belözoğlu, 3. derece arkeolojik SİT alanındaki arazisi üzerinde inşaatına başladı. Çalışmalara bugünlerde inşaat yasağı nedeniyle ara veren Belözoğlu, önümüzdeki günlerde yasak kalkınca inşaatı kaldığı yerden devam ettirecek. Villalar tamamlandığında milyonlarca liralık bir değere sahip olacak.


'Yasalara uygun ruhsat'

Yeni Asır'a inşaatla ilgili açıklamada bulunan Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, belediyenin Belözoğlu'nun projesine yasalara uygun olduğu için...