01 / 05 / 2024

Emre Çapkın

Emre Çapkın

6 farklı projenin satış sürecinde yer alarak şirketlerin yüksek cirolu ve hızlı bir satış dönemi geçirmelerini sağlayan Networks Grup 3 yılda 1.700 konutun satışına imza attı.

Emre Çapkın, Behzat Şimşek ve Serkan Gülmez, Networks Grup'u kurdu!

Networks Grup, gayrimenkul sektörünün hizmet standartlarını yükseltmek hedefiyle satış, pazarlama ve proje geliştirme konularında hizmet vermek üzere Emre Çapkın, Behzat Şimşek ve Serkan Gülmez tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Emre Alkin'den dikkat çeken döviz kuru yorumu: Her gün öleceğine bir gün öl!

İç ve dış piyasayı etkileyen altın ve döviz kurundaki değişimler yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, Prof. Dr. Emre Alkin'den dikkat çeken döviz kuru yorumu geldi. İşte Prof. Dr. Emre Alkin'in o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Ekspertizler uyarıyor! Sıfır araç aldım derken dolandırılmayın!

Pilot Garage Genel Koordinatörü Cihan Emre, “Bakanlığın kararı sonrasında sıfır araçlar stoklandıkları yerlerden çıkarılıp satılmaya başlandı. Ancak bu araçlara sıfır diye güvenmeyin. Geçtiğimiz yıllarda böyle 1500 aracın 100’ü boyalı çıktı” dedi.

Afra Saraçoğlu'nun serumu: AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum kaç lira?

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran karakteriyle bir anda Türkiye'nin en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Afra Saraçoğlu rol aldığı reklam filmleriyle de adından söz ettiriyor.

Medal Yapı İnşaat Mühendislik Proje Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Medal Yapı İnşaat Mühendislik Proje Taahhüt Limited Şirketi Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ergün tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Kamil Emre Erciyas Kimdir?

Kamil Emre Erciyas kimdir? Kamil Emre Erciyas’ın mesleği nedir? Kamil Emre Erciyas hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu reklamlarında oynadığı serum kaç TL? İşte Afra'nın serumunun fiyatı...

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran rolüyle son dönemin en gözde oyuncularından birisi olan Afra Saraçoğlu, Garnier'ın reklam yüzü oldu ve AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serumun tanıtımında rol aldı.

Yalı Çapkını nerede çekiliyor? Kirası 600 bin TL olan yalının sahibini öğrenince çok şaşıracaksınız!

Boğazın gözdeleri arasında bulunan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin TL'ye Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisine kiralandı.  Güçlü oyuncu kadrosuyla reyting rekorları kıran dizinin çekildiği yalı ise merak konusu oldu.

Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin TL’ye kiralandı! 'Yalı Çapkını' dizisi tarihi yalıda çekilecek!

Boğazın gözdeleri arasında yer alan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin liraya Star TV'de ekrana gelecek Yalı Çapkını dizisine kiralandı.  Güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara gelecek dizinin ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu.

Fed Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fed Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Eray Deli ve Fatih Emre Aydın ortaklığında kuruldu.

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Emre Aydın ve Burhan Aydın ortaklığında kuruldu.

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aydın tarafından kuruldu.

Emre Çapkın Haberi

Emre Çapkın

Behzat Şimşek, Emre Çapkın, Serkan Gülmez tarafından kurulan Networks Grup, toplamda 145 bin metrekare kapalı alan satışı gerçekleştirerek 470 milyon TL ciroya ulaştı.


Profesyonel Satış&Pazarlama ekipleri,  gayrimenkul projelerinde sıkı bir rekabet ortamının yaşandığı günümüzde, gayrimenkul şirketlerinin en büyük yardımcısı oldu. Projelerin kısa sürede, hızlı ve yüksek cirolu satışını sağlamak isteyen şirketlerin yolu, son dönemde konusunun uzmanı genç bir ekiple kesişti. 3 yıllık geçmişinde İstanbul’da 6 farklı projede görev alarak, ayrı ayrı başarı hikâyeleri yazan Networks Grup; NEF, Bakırcı Yapı, Aziz Yapı, 24 Gayrimenkul, S Yapı gibi ünlü şirketlerin satış ve pazarlama partneri oldu.

1.700 Konut Satışı, 470 Milyon TL’lik Ciro

İnşaat firmalarına proje satış hizmeti, satış eğitimi, proje geliştirme ve pazarlama konusunda danışmanlık veren Networks Grup, 3 yılda 1.700 konut ve 50...