05 / 05 / 2024

emre erol Gayrimenkul sektörü

emre erol Gayrimenkul sektörü

Dünyanın en fazla danışmanına sahip en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, gelişen toplu ulaşım ağlarının İstanbul emlak piyasasına etkisini mercek altına aldı.

Gayrimenkul sektöründe pazarlama noktası geliştirilmeli!

Keller Williams Ülke Direktörü Emre Erol’a göre gayrimenkul sektörü Türkiye’de çok gelişti ancak pazarlama noktasında hala alınması gereken yol var.

Gayrimenkul piyasası, ticari gayrimenkullerdeki talep artışlarıyla hareketlik kazandı!

Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç, gayrimenkul piyasasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Ali Emre Bilgiç konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında emlak piyasasının ticari gayrimenkullerde yaşanan talep artışlarıyla hareketlilik kazandığını dile getirdi.

Emre Koç Emlak Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emre Koç Emlak Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Salih Emre Koç tarafından kuruldu.

Endeksa Dijital Sohbetler’in dördüncüsü 16 Ocak'ta!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom, sektörün önde gelen isimleri ile yaptığı Dijital Sohbetler serisini sürdürüyor. Dijital Sohbetler’in 16 Ocak tarihindeki konuğu Keller Williams Türkiye ve KKTC Ülke Direktörü Emre Erol olacak.

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Ay, Muhammet Balçın ve Yunus Emre Erol ortaklığında kuruldu.

Emre Yüksekdağ Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emre Yüksekdağ Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yüksekdağ tarafından kuruldu.

Yunus Emre Gayrimenkul şehit annesine arsa hediye etti! 

Yunus Emre Gayrimenkul'un Sahibi Yunus Emre Tam, her yıl Anneler Günü'nde bir şehit annesine arsa hediye ediyor. Tam, bu yıl da Şehit Annesi Ayşe Özdemir’e Meram- Hatunsaray Bölgesi'nde bir tarla hediye etti. 

2018’in gayrimenkul enerjisi raporu açıklandı!

CK Enerji Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli, kendilerini sadece elektrik satışı yapan bir şirket olarak görmediklerini, teknolojiye yaptıkları yatırımla gayrimenkul sektörüne de ışık tuttuklarını dile getirdi.

Emre Özkaya: Gayrimenkulün reçetesi faizsiz finans sistemi!

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Emre Özkaya, 2019'da gayrimenkulün reçetesinin faizsiz finans sistemi olacağını söyledi. Özkaya, sistemle gerçekleşen satışlarla sektörün nefes alacağını açıkladı.

Global Gk Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Global Gk Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şükrü İlkel, Fuat Turgut Demiroğlu ve Mustafa Erol Bircanoğlu ortaklığında kuruldu. 

Meg Turizm İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meg Turizm İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Niyazi Çamoğlu, Gamze Çamoğlu, Emre Çamoğlu ve Eren Çamoğlu ortaklığında kuruldu. 

Mutlu Boğaziçi Avşar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Boğaziçi Avşar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Avşar tarafından kuruldu. 

Syg İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syg İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün  Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın, Aykut Yalçın ve Emre Yalçın ortaklığında kuruldu. 

Emre Bayar, Trend GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Emre Bayar, Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi oldu.

emre erol Gayrimenkul sektörü Haberi

emre erol Gayrimenkul sektörü

İstanbullu ev seçerken en çok evinin toplu ulaşım araçlarına yakınlığını dikkate alıyor.


İstanbul’da gayrimenkul fiyatlarındaki artış hız kesmeden devam ediyor. Dünyanın en fazla danışmanına sahipen büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, gelişen toplu ulaşım ağlarının İstanbul emlak piyasasına etkisini mercek altına aldı. 


Emre Erol; “Yapılan araştırmalara göre kiraladığı yada satın aldığı evin toplu ulaşıma yakınlığı benim için ilk sırada diyen tüketici oranı yüzde 40. Azımsanmayacak bu oran yüksek talebi kanıtlar nitelikte,bu talep karşısındamarkalı projeler de atağa geçiyor. Yeni projeler ile değerlenen bölgelerde fiyat da artıyor”dedi.


Markalı projeler Anadolu Yakasının değerini katlıyor


Özellikle 3. köprü inşaatıyla birlikte Arnavutköy ilçesinin ciddi değer kazandığını ve kazanmaya devam edeceğini belirten Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol; “14 milyonu aşkın kişinin yaşadığı...