18 / 05 / 2024

Emre Kalaycı biyografi

Emre Kalaycı biyografi

Kırklareli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Emre Kalaycı kimdir? Emre Kalaycı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emre Kalaycı ne zamandan beri il müdürlüğü görevinde?

Yekgroup Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yekgroup Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Kalaycı tarafından kuruldu.

Emre Kalaycı kimdir?

Kırklareli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Emre Kalaycı kimdir? Emre Kalaycı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emre Kalaycı ne zamandan beri il müdürlüğü görevinde?

Emre Arolat'ın yeni kitabında Bergama Kültür Merkezi 'ne yer verildi!

Rizzoli New York tarafından basılan ve mimarlık otoritelerinden tam not alan kitapta, bir Emre Arolat projesi olan Bergama Kültür Merkezi 'ne de geniş yer verildi.

Emre Demir: Eskişehir'de 7 ay geçmesine rağmen planlar açıklanmadı!

Demokrat Parti İl Başkanı Emre Demir, Eskişehir 'de kentsel dönüşüm kapsamında yer alan mahallelerde bulunan vatandaşların mağdur olduklarını, tapularından dolayı ev satamadıklarını ve daire alamadıklarını söyledi.

Emre Katırcı: Herkesin gittiği yoldan gitmeyin!

Tekstil sektöründeki 15 yıllık tecrübesini inşaat sektörüne taşıyan Uptown projesi ortaklarından Emre Katırcı, başarının hedef odaklı olması gerektiğine ve herkesin gittiği yoldan değil de farklı bir yoldan gitmekten geçtiğine inanıyor...

Serdar Kalaycı: Dönüşümün yanında imar düzenlemesi de yapıyoruz!

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, kentsel dönüşümün yanı sıra imar düzenlemesi çalışmalarına da önem verdiklerini belirterek, 4 yılda yaklaşık 40 milyon metrekarelik yeni imar planı ve revizyon imar planı yaptıklarını söyledi.

Mustafa Kalaycı Konevi Konutları hakkında sorular yöneltti!

Mustafa Kalaycı, “Meram Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm kapsamında, belediye-TOKİ işbirliği ile yapılan 1340 dairelik Konevi Konutlarında arsa sahipleri aldatıldıklarını, mağdur edildiklerini, çaresiz kaldıklarını söyledi

Emre Maraşlı kimdir?

Erguvan İnşaat Genel Müdürü olan Emre Maraşlı kimdir? Emre Maraşlı, ne zamandan beri inşaat sektöründe çalışıyor? Emre Maraşlı, ne zaman Erguvan İnşaat'ın genel müdürü oldu?

Emre Çamlıbel: Su yalıtımı yapılmamasının memlekete faturası ağır oldu!

Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel Isı, Su, Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) tarafından düzenlenen ‘Kentsel Dönüşüm ve Su Yalıtımı’ Zirvesi’nde ‘Yapılarda Çağdaş Yaklaşımlar ve Su Yalıtımı’ konulu panele konuşmacı olarak katıldı...

Emre Köyü'ndeki 500 yıllık hamam ve çeşmenin restorasyonu sürüyor!

Manisa Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın Kula'ya bağlı Emre Köyü'nde 500 Yıllık tarihe bir geçmişe sahip olan Hamam ve Çeşme Restorasyonu kazı çalışmalarını yerinde inceledi..

Emre Arolat: Türkiye kentsel dönüşümü yeni öğreniyor!

Ünlü mimar Emre Arolat Büyükçekmece'deki Sancaklar Camii'den Çamlıca Camii Projesi'ne, mimarlıktan kentsel dönüşüme kadar bir çok konuda verdiği röportajda Türkiye'nin kentsel dönüşümü yeni öğrendiğini ifade etti...

Emre Arolat kimdir?

Gonca Paşolar ile birlikte 2004 yılında EAA- Emre Arolat Architects’i kuran mimar Emre Arolat kimdir? Emre Arolat, EAA- Emre Arolat Architects ile hangi projelere imza attı?

Emre Arolat: Zorlu Center'ı kazanmak hiç kolay olmadı ama değdi!

Türkiye'deki en büyük mimarlık platformu olan ARKIMEET, Türkiye’nin farklı kentlerinden ve dünyadan önde gelen mimarların katılımıyla İstanbul’da gerçekleşti. Emre Arolat 'Zorlu Center'ı kazanmak hiç kolay olmadı ama değdi' dedi...

Emre Kalaycı biyografi Haberi

Emre Kalaycı biyografi

Emre Kalaycı kimdir?

1970 Araklı doğumlu olan Emre KALAYCI, Ankara Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden 1992 yılı mezuniyeti sonrası, İstanbul ilinde kumaş boyama-terbiye ve emprime konularında çalışma hayatına atıldı. 


Tekstil sektöründe, Boyahane Şefi, AR-GE Müdürü, Boya-Apre Müdürü, Planlama Müdürü, Teknik Müdür ve İşletme Müdürü olarak görev yaptı. 2001 Yılında geçtiği kamu sektöründe Kalite Güvence Uzm. Yrd., Kimya Tahlil Uzm., Teknik Şartname Uzmanı olarak 2006 yılına kadar çalıştı. Bu hizmetleri esnasında çok sayıda eğitim ve seminere katılım sağlamıştır.

            

Kırklareli Çevre ve Orman Müdürlüğünde Çevre Yönetimi-ÇED ve Planlama Şube Müdürlüğü ve İl Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunan ve halen Kırklareli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevini yürütmekte olan KALAYCI’nın, Aktif Karbon (Şubat 2005, Bülten No:24, ISSN: 1304-6322) ve Membran Teknolojisi (Ekim...