05 / 05 / 2024

Emre Özer projeleri

Emre Özer projeleri

Mimar Emre Özer kimdir? Mimar Emre Özer bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Emre Özer, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte mimar Emre Özer...

Lidio CEO'su Emre Güzer 2023 hedeflerini açıkladı: 4 milyon kullanıcı ve 250 milyon TL gelir

Finansal teknolojiler sektörüne ‘Ödemelerde sınırsız özgürlük’ sloganı ile katılan Lidio 2023 yılında 4 milyon tüketiciye ulaşmayı hedefliyor. Sektörde fark yaratacaklarını söyleyen Lidio Kurucu Ortağı ve CEO’su Emre Güzer, önümüzdeki yıl 250 milyon lira gelir elde hedeflediklerini açıkladı.

Ofisler konut olunca KDV iadesi alınabilecek mi?

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Emre Özerçen, ofisler konuta dönüşmesi ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Varlık barışından yararlanma süresi 30 Haziran'da sona eriyor!

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Emre Özerçen, mükelleflere herhangi bir mali yükümlülük getirmeden işletmelerinin mali yapısını düzenleme imkanı sağlayan varlık barışı ile ilgili önemli bilgiler verdi. İşte o açıklamalar...

Kira geliri olanlar dikkat! O tarihe kadar...

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Emre Özerçen, kira geliri mükellefleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Konut kira geliri için vergiler online ödenebilecek!

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Emre Özerçeni mükelleflerin gayrimenkul sermaye kira gelirlerini dilerlerse elektronik ortamda ödeyebileceğini dile getirdi.

Kocasinan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak'ta!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın en büyük Kentsel Dönüşüm Projeleri arasında yer alan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

İnşaat sektöründe devlet desteği önem taşıyor!

İnşaat sektöründe ulusal firmalarda uzun yıllar CFO olarak görev yapan Emre Özerçen, inşaat sektörünün yaşadığı krizin önüne geçilmesi için atılacak adımları anlattı. Özerçen, "İnşaat sektöründe devlet desteği önem taşıyor" dedi...

Henna Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Henna Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli Ziya Emre Özer tarafından kuruldu. 

Zer Mecidiyeköy'de ön satışlar sürüyor!

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Ceylan İnşaat’ın Mecidiyeköy’de inşa ettiği ve 4 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde yükselen Zer Mecidiyeköy projesi için ön satışlar tüm hızıyla devam ediyor. 

Ceylan İnşaat’ın Zer projeleri komşuluk ilişkilerini güçlendiriyor!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, 'Önce İnsan' prensibiyle büyük sitelerdeki komşuluk ilişkilerini tekrar canlandırmak istediklerini söyeldi.

Bursa Zer Bademli Evleri 2017 Mart'ta teslim!

Bursa'da 2005 yılından bu yana iş merkezi ve plaza projeleri inşa eden Zerrin Özgüle İnşaat, ilk villa projesi olan Zer Bademli Evleri ile gayrimenkule girdi. Sadece 9 tane olması ile dikkati çeken proje Yeşil Çevre Evi sertifikasını da almaya hazırlanıyor.

Kartal Emre Sitesi'nin 2. kısım dönüşümünde ilk adım atıldı!

Başkan Altınok Öz’ün belirlediği 'Kartal Modeli' çerçevesinde gerçekleşen kentsel dönüşüm projeleri arasında yer almayı kabul eden, Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Emre Sitesi 2. Kısım sakinleri, Görgülü İnşaat Firması ile anlaşarak yıkılmak üzere dairelerini teslim ettiler.

Yeni Hayat Konut Projeleri İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Hayat Konut Projeleri İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Oğuzhan Yılmaz ve Yunus Emre Tunç ortaklığında 20 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Emre Özer projeleri Haberi

Emre Özer projeleri

Emre Özer kimdir?

Emre Özer, 1980'de Ankara'da doğmuştur. Ankara Özel Arı Koleji'nin ardından 1997 yılınd Bilkent Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünde iç mimarlık eğitimine başlamıştır. 2002 yılında bölümünden 3.lükle mezun olmuştur. 


Aynı yıl ABD'ye giderek 1 sene boyunca Massachusetts College of Art & Design, School of Architecture'da mesleki eğitimine devam etmiştir. Okul döneminde Eren Talu ve Can Çinici'nin yanında stajını yapmıştır. 2003 yılında iç mimar olarak Erko İnşaat'ta çalışmıştır. 


Aynı yıl iç mimar olarak Tabanlıoğlu Mimarlık'ta çalışmaya başlamıştır. 2006 yılında Emre Özer adıyla kendi firmasını kurmuştur. 


2007 yılından bu yana mesleki çalışmalarını Özer ve Tulgan Mimarlık Proje Danışmanlık Ltd. Şti. adı altında Tayfun Tulgan ile beraber sürdürmektedir. İngilizce ve İtalyanca konuşmaktadır.


Mimar Emre Özer projeleri..

Samsun Hampton by...