22 / 05 / 2024

Emre Özgüven fed faiz açıklaması

Emre Özgüven fed faiz açıklaması

Küresel piyasalar Çarşamba günkü FED toplantısına odaklandı. FED’in Mart ayında faiz konusunda atacağı adımların sinyallerini vereceği toplantı, yine piyasaların yönünü belirleyecek.

Özgür Demirtaş dolar tahminini açıkladı! Seneler önce görülmüştü! Doları olanlar pür dikkat bakın, pişman olmayın

Fed faiz kararından sonra yükselişe geçen dolar kuru için son dakika açıklama Ekonomist Özgür Demirtaş'tan geldi. Demirtaş, dolar için yeni tahminini açıkladı. Doları olanlar pür dikkat bakın.

Lidio CEO'su Emre Güzer 2023 hedeflerini açıkladı: 4 milyon kullanıcı ve 250 milyon TL gelir

Finansal teknolojiler sektörüne ‘Ödemelerde sınırsız özgürlük’ sloganı ile katılan Lidio 2023 yılında 4 milyon tüketiciye ulaşmayı hedefliyor. Sektörde fark yaratacaklarını söyleyen Lidio Kurucu Ortağı ve CEO’su Emre Güzer, önümüzdeki yıl 250 milyon lira gelir elde hedeflediklerini açıkladı.

İş yeri olanlara büyük müjde! O vergilerin iadesini alabilirsiniz! İşte detaylar...

Dünya Gazetesi köşe yazarı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Berkay Özgüven, bugünkü köşesinde kira gelirlerinde vergi iadesini kaleme aldı. İŞte merak edilen tüm detaylar...

Fed Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fed Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Eray Deli ve Fatih Emre Aydın ortaklığında kuruldu.

Bta Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bta Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bora Özgüvenç ve Tuna Vardar ortaklığında kuruldu.

Pixmars Bilişim Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Pixmars Bilişim Teknolojileri  Limited  Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özgüven tarafından kuruldu.

Özgüven Proje Yapı Tasarım Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüven Proje Yapı Tasarım Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Güven Dinç tarafından kuruldu.

Özgüven İnşaat Orya Asya'da 1500 konut inşa edecek! 

Pandemide yatırımlarına hız kesmeden devam eden, Özgüven İnşaat Orta Asya'da 1500 konutluk yeni proje için çalışmalara başlıyor. 

Yirmi Sekiz Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yirmi Sekiz Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Eren Özgüven tarafından kuruldu.

Renkli Zemin Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renkli Zemin Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Özgül tarafından kuruldu.

Özgüven İnşaat'tan Özbekistan’a Corona Hastanesi projesi!

Türkiye’de ve yurtdışında ticari projeler hayata geçiren Özgüven, Covid ile mücadele etmek için dünyanın farklı noktalarında bulunan 4 binin üzerindeki çalışanıyla evden çalışmaya karar verdi.

Ekin İstanbul Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ekin İstanbul Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özgüven tarafından kuruldu. 

Özgöl Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgöl Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Güven tarafından kuruldu. 

Emre Özgüven fed faiz açıklaması Haberi

Emre Özgüven fed faiz açıklaması

Küresel piyasalar Çarşamba günkü FED toplantısına odaklandı. FED’in Mart ayında faiz konusunda atacağı adımların sinyallerini vereceği toplantı, yine piyasaların yönünü belirleyecek. Destek Menkul Değerler Araştırma Uzmanı Emre Özgüven, FED’in faiz adımlarını yavaşlatabileceğini belirterek buna bağlı olarak FED sonrası BİST ve Dolar/TL’de bahar havası yaşanabileceğini belirtti.



DESTEK MENKUL DEĞERLER ARAŞTIRMA UZMANI EMRE ÖZGÜVEN:


2016 yılına küresel piyasalar adeta ışık hızı ile giriş yaptı. FED’in yaklaşık olarak 10 sene sonra ilk defa faiz silahını kullanmasının üzerinde birkaç hafta geçmesine rağmen Çin son dönemde küresel kaygıların yönetmeni olarak yine sahne aldı ve FED’in yaptığı ve bu yıl içerisinde yapmayı planladığı faiz artırım adımlarını yine gölgede bırakmayı başardı. Yılın ilk işlem haftasında, küresel hisse senedi piyasalarında tam 2.6 trilyon doların erimesine neden olan Çin yuanındaki...