19 / 05 / 2024

Emre Senemoğlu projeleri

Emre Senemoğlu projeleri

Mimar Emre Senemoğlu kimdir? Mimar Emre Senemoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emre Senemoğlu, bugün çalışmalarına devam ettiği Senemoğlu Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Emre Senemoğlu..

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

İstanbul depremi için alarm zilleri çalıyor: Rant beklentisi olmadan dönüşüm yapılmalı! 

TÜRMOB tarafından hazırlanan deprem raporuyla ilgili bilgi veren Emre Kartaloğlu, İstanbul için de alarm zillerinin çaldığına dikkat çekti ve kentsel dönüşüm ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

Ekrem İmamoğlu: KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri vardı, şimdi hepsi çözüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu KİPTAŞ ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. , KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri olduğunu ve şimdi bunların hepsinin çözüldüğünü belirtti. Açıklamanın ardından gözler KİPTAŞ'ın eski Genel Müdürü İsmet Yıldırım'a çevrildi....

TÜRMOB Başkanı asgari ücret zam tahmininde bulundu! Asgari ücret ne kadar olacak?

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, yapılacak olan asgari ücret zammı hakkında değerlendirmeler yaptı. İşte haberin detayları...

Component Group Sağlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Component Group Sağlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Emre Eroğlu tarafından kuruldu.

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Upcores Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Upcores Mühendislik Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Manavoğlu ve Mehmet Berk Karaçam ortaklığında kuruldu.

Yeni konut projeleri belli oldu! Tahincioğlu 2023 yılı inşaat projelerini duyurdu!

Tahincioğlu Gayrimenkul 2023 yılında yeni konut projesine başlayacağı lokasyonları açıkladı Şirket, 2023 yılında yapılması planlanan projelere dair kamuoyunu bilgilendirdi. Buna göre şirket tarafından farklı lokasyonlarda yeni konut projeleri yapılacak. İşte detaylar…

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Tellioğlu ve Mehmet Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Haziran Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Haziran Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Emre Torbaoğlu ve Fatma Hediye Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Globınwork Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Globınwork Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Yunus Emre İncirlioğlu tarafından kuruldu.

Arge Solar Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arge Solar Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Emre Çalık, Emre Sakaoğlu ve Mehmet Ali Tur tarafından kuruldu.

Emre Senemoğlu projeleri Haberi

Emre Senemoğlu projeleri

Emre Senemoğlu kimdir?

Emre Senemoğlu 1968 yılında Ankara'da doğdu. Ankara TED, İzmir Atatürk lisesi, ardından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Şehir Bölge Planlama Bölümünü bitirdi. 


1995 yılında kendi ofisinde çalışmalarına devam etti. 1998 yılında eşi İrem Senemoğlu ile "SENEMOĞLU MİMARLIK" firmasını kurdu. Mağaza, ofis ve konut projeleri ağırlıklı olarak çalışmalarına devam ediyor.


Senemoğlu Mimarlık..

1998'de İrem Senemoğlu ve Emre Senemoğlu tarafından İstanbul'da kurulan mimarlık ofisidir.


İletişim bilgileri:

Av. Süreyya Ağaoğlu Sok. Örnek Apt. No:66 D:5

Teşvikiye / Şişli / İstanbul


+90 (212) 224 85 44

+90 (212) 225 62 17

+90 (212) 225 63 29...