10 / 05 / 2024

Emre Yalçınkaya

Emre Yalçınkaya

Çalışkanlar Vinç Nakliyat Makina ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emre Yalçınkaya, Ali Çoban tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Makel Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Makel Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Necati Çalışkan, Günay Yalçınkaya ve Turgay Yalçınkaya ortaklığında kuruldu.

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebrar Tuyan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Cem Yalçınkaya, Harvard Business School’da hangi programı tamamladı? Şu an ne iş yapıyor?

Cem Yalçınkaya kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi firmada CEO olarak görev alıyor? AKİŞ GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Cem Yalçınkaya’nın hayatı...

Raytaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raytaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yalçıntaş tarafından kuruldu.

Ave İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ave İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Voya Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Voya Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartla'da Colkan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Altın bu yılın geri kalanında o rakamı görecek! Altında 6 ay sonraki bu rakamı duyan inanamadı! Yok artık daha neler!

2022 yılına iyi başlayan altın ilk çeyrekte 2.070 dolar seviyelerine kadar yükselen altının ons fiyatları son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki altında son durum ne? İşte İntegral Yatırım Araştırma Müdürü Seda Yalçınkaya Özer'in konuyla ilgili açıklamaları...

Sarat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sarat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Ramazan Şahin, Volkan Yalçınkaya ve TMB Maden Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Cordia Yalıtım Tekstil Kimya İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cordia Yalıtım Tekstil Kimya İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Öztürk tarafından kuruldu.

Perspektif Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Perspektif Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Mavi Yol Turizm Gıda İnşaat Hayvancılık Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yol Turizm Gıda İnşaat Hayvancılık Ve Taşımacılık Limited Şirketi Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

A Y Kaya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Y Kaya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulletif Yalçınkaya tarafından kuruldu.

2k Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2k Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Ümraniye’de  105 bin TL sermaye bedeli ile Halis Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Emre Yalçınkaya Haberi

Emre Yalçınkaya

Çalışkanlar Vinç Nakliyat Makina ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emre Yalçınkaya, Ali Çoban tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da kuruldu. 


Çalışkanlar Vinç Nakliyat Makina ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A  VİNÇ İŞLERİ Her türlü vinç işleri ve bu işler ile ilgili vinç makinelerinin alımı satımı ithalatı ve ihracatı ve kiralanması ve kiraya verilmesi işleri; her türlü vinç imalatını, tamirini ve montajını yapmak ve ithalatını ihracatını yapmak; her türlü malzemeyi vinç ile kaldırma, taşıma ve nakliyesi; Yurt içi ve yurt dışı nakliye, vinçli nakliye ve toplu taşımacılık yapmak, Nakliye, vinçli nakliye ve toplu taşımacılık yapmak için yurt içinde ve yurt dışında tesis kurmak, mevcut tesisleri satın almak satmak, kiralamak, kiraya vermek, mevcut ve kurulacak...