08 / 05 / 2024

emrullah turanlı açıklama

emrullah turanlı açıklama

Bugün basınla bir araya gelen Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, hem sektörü değerlendirdi hem de yeni projeler hakkında bilgi verdi. Emrullah Turanlı'nın açıklamaları haberimizin devamında...

Emrullah Turanlı: 81 ile yatırım yapacağım!

Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, projelerine, yatırımlarına ve yaşamına dair özel açıklamalarda bulundu. Turanlı, 81 ili kapsayan yatırım hedeflediğini belirtti.

Emrullah Turanlı: Kriz yok, yatırıma devam!

TAŞYAPI Grup Başkanı Emrullah Turanlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Dolarları yastık altı yapmayın, bozdurun” çağrısına destek verdi. Turanlı, “Dolar değil, iş stoku yapın. Bu ülke hepimizin” dedi

Emrullah Turanlı'dan Trump'a övgü!

10 yıl önce tanıdığı Donald Trump'ın çok akıllı ve zeki bir insan olduğunu belirten Taşyapı Grubu Başkanı Emrullah Turanlı, "ABD'nin yeni Başkanı akan kanın durmasına ve dünya ticaretine büyük katkı sağlayacak" dedi.

Emrullah Turanlı: Çarpık yapılaşma ortadan kalkmalı!

TAŞ Yapı Yönetim Kııruhi Başkanı Emrullah Turanlı, ülkedeki işadamı düşmanlığının terkedilmesini isterken, "Türkiye'nin önünü açacak, zenginleştirecek işadamlarıdır. Dünyada hiçbir devlet yoktur ki kendi kendine zengin olsun" dedi.

Fatih Beldiyesi Tarihi Yarımada'nın imar planı hakkında açıklama yaptı!

Fatih Belediyesi, Tarihi Yarımda'nın imar planlarıyla ilgili son günlerde yayınlanan haberler üzerine yeni bir açıklama yaptı.

Emrullah Turanlı: Hakkımı kimseye yedirmem

Taşyapı İnşaat ile Birleşik Gayrimenkul'un Four Winds projesindeki anlaşmazlığı mahkemeye taşınırken, Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, "Gerekirse AİHM'e giderim, hakkımı kimseye yedirmem" açıklamasını yaptı.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesi davasıyla ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara - Ankara Projesi tüketici davası ile ilgili güncelleme bilgisini Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla paylaştı. İşte açıklama...

Sinpaş GYO'dan basındaki haberlere ilişkin açıklama!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. basında yer alan haberlerle ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bir açıklama yaptı. Şirketin giderleriyle ilgili yapılan detaylı açıklama şöyle:

İstanbul Valiliği'nden gayrimenkul değerinin arttığı ilçeler için açıklama!

3. Havalimanı, 3. Köprü gibi dev projelerin gayrimenkul değerini arttırdığı ilçeler için İstanbul Valiliği bugün kritik bir açıklama yaptı.

Çevre ve Şehircilik Büyük Endüstriyel Kazalar konusunda açıklama yaptı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı azı basın organlarında Seveso Yönetmeliğinin 2010 tarihinde yayınlandığı ancak yürürlüğe girmediği ve bu kapsamda bulunan yirmibine yakın tesisin olduğuna ilişkin gerçeği yansıtmayan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Cengiz İnşaat'tan Hüseyin Avni Paşa Köşkü hakkında açıklama!

Cengiz İnşaat, geçtiğimiz yıl yanan Üsküdar’daki tarihi Hüseyin Avni Paşa Köşkü’nün yerine villa yapılacağı hakkında çıkan haberlerle ilgili basın açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Çayırova Belediyesi arsa satışı hakkında açıklama yaptı!

Çayırova Belediyesi Temmuz ayı Meclis toplantısında tartışmalara neden olan arsa satışıyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Demirci tarafından yapılan açıklamada satışın yasalara uygun olduğu kaydedildi.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesiyle ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara-Ankara Projesi tüketici davaları ile ilgili gelişmeler hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu. İşte şirketten yapılan açıklama...

emrullah turanlı açıklama Haberi

emrullah turanlı açıklama


Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı Kadıköy'de hayata geçirdikleri Four Winds Residence projesinde bugün öğle yemeğinde basınla bir araya geldi. Turanlı, Stay Well konsepti, Four Winds Residence ve yeni projeleri hakkında bilgi verdi.


Projenin yaklaşık 2 aydır satışta olduğunu söyleyen Emrullah Turanlı, 28-30 dairenin satışının gerçekleştiğini ve ailelerin taşınmaya başladığını ifade etti. Turanlı, "Projede fiyatlar 700 bin dolar ile 2 milyon 900 bin dolar arasında değişiyor" dedi.


Emrullah Turanlı Stay Well konseptini şu şekide anlattı: "Osman Müftüoğlu ile zaten 1 yıldır projede sağlıklı yaşam hakkında neler yapabilirizi konuşuyorduk. Ticari bir işletme olmayan Stay Well, site sakinlerine Osman Müftüoğlu yöneticiliğinde hizmet verecek. Sunulan imkanların hepsi aidatın içinde olacak. Ek bir ücret olmayacak."


Four Winds Residence haberleri için tıklayınız!


Stay Well...