28 / 04 / 2024

Emsan meyve sıkacağı fiyat

Emsan meyve sıkacağı fiyat

Mutfakların vazgeçilmez markası Emsan, Tost Grill tost tavası ve Multi Press meyve sıkacağı ile çocuklarınıza seveceği lezzetleri hazırlamanın kolay halini sunuyor. Emsan tost tavası ve meyve sıkacağı ile kolay kahvaltılar...

A101'de çaydanlık takımı 399 TL’ye, Domestos ultra çamaşır suyu 119 TL’ye, katı meyve sıkacağı 899 TL’ye düştü!

A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu yayımlandı. Bu doğrultuda, çaydanlık takımı 399 TL’ye, Domestos ultra çamaşır suyu 119 TL’ye, katı meyve sıkacağı 899 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 30 Kasım 2023...

Asgari ücretliler 28 Mayıs'a kilitlendi! Asgari ücret artışı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce belli olur mu?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından adayların seçmen karşısına hangi vaatler ile çıkacağı merak konusu. Cumhurbaşkanı adaylarından sabit gelirlilere yönelik ekonomik vaatler beklenirken, asgari ücret artışının 28 Mayıs öncesi açıklanacağı da ileri sürülüyor.

Tefal'den Ramazana özel bomba indirim! Bu fırsat kaçmaz! 8 Nisan 2023 fiyat listesi...

Tefal'den Ramazan ayına özel kaçırılmayacak fırsat... Mop özellikli akıllı robot süpürge, sıcak hava fritözü, katı meyve sıkacağı, kettle, çay makinesi, tost makineleri, filtre kahve makineleri ve buharlı ütüler, yüzde 20 indirimle satışta...

Bakan Yardımcısı Kacır heyecanlandırdı! Togg’un satış tarihini duyurdu!

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’un satışa çıkacağı günü sabırsızlıkla bekleyenlere büyük müjdeyi Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır verdi.

Her söylediği tek tek çıkan İslam Memiş bu sefer çok ciddi uyardı! o güne kadar bekleyin..Çılgına döneceksiniz

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Dolarla haşır neşir olan vatandaşlar için önemini açıklamalar yaptı. Dolardaki altına bağlı dalgalanmaların sebebini açıklayan İslam Memiş, Doların da kaça çıkacağını söyledi.

Kiwi Katı Meyve Sıkacağı Gratis'te indirimde! Bu indirim kaçmaz! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Paslanmaz çelik filtreden oluşan aparatları ile dikkatleri üzerine çeken Kiwi katı meyve sıkacağı ebeveynler tarafından çokça tercih ediliyor. 

Philips HR2738/00 Daily Collection Narenciye Sıkacağı kaç TL? 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Philips Daily Collection Narenciye Sıkacağı ile evde bol vitaminli narenciye suları hazırlayabilirsiniz. Kompakt tasarımı ile kolayca saklanır ve tüm parçaları bulaşık makinesinde yıkanır. Peki Philips Narenciye Sıkacağı ne kadar? İşte detaylar...

Philips Katı Meyve Sıkacağı en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips katı meyve sıkacağı aynı zamanda hem meyve hemde sebze suyu elde etmeye yarayan tasarıma sahiptir.Tek bir düğme ile taze ve doğal meyve suyunu ortaya koyar ve cihazın temizliği çok kısa sürer. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Sinbo Katı Meyve Sıkacağı en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Küçük ev aletleri üreticilerinden Simbo,katı meyve sıkacağını meyve suyu severlerin beğenisine sunuyor. Paslanmaz çelik filtreden meydana gelen  aparatları sayesinde dikkatleri üzerine çeken Sinbo katı meyve sıkacağı mutfaklarda yerini alıyor.

Kiwi meyve sıkacağı kaç TL, en ucuz nereden alınır? 11 Şubat 2023 fiyat listesi...

Pratik kullanımlı, şık ve modern tasarımlı Kiwi katı meyve sıkacakları ile soğuklarla birlikte kapıyı çalan hastalıklara karşı bol vitaminli karışımlar hazırlamak çok kolay. Peki, Kiwi katı meyve sıkacakları ne kadar? İşte detaylar..

7 Çekmeceli Dondurucuya her şeyinizi sığdırabileceksiniz! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi 

Her mevsim taze meyve ve sebze tüketmek isteyenler için Arçelik, oda sıcaklığından etkilenmeyen ve 4 farklı soğuma teknolojisiyle aylarca gıdalarınızı muhafaza edebileceğiniz 7 çekmeceli dondurucuyu hizmetinize sunuyor.

Sinbo Katı Meyve Sıkacağı 829,00 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerden alınır? İşte 6 Şubat 2023 fiyat listesi

Küçük ev aletlerinde kullanıcı dostu olması çizgisini koruyan Simbo,katı meyve sıkacağını tüketicisinin beğenisine sunuyor. Paslanmaz çelik filtreden oluşan aparatları ile dikkatleri üzerine çeken Sinbo katı meyve sıkacağı çokça tercih ediliyor. İşte 6 Şubat 2023 güncel fiyat listesi

Arnica Meyve Sıkacağı fiyatları ne kadar? 6 Şubat 2023 fiyat listesi...

Küçük ev aletleri sektörünün önde gelen markalarından biri olan Arnica; bütçe sarsmayan fiyatlarıyla meyve sıkacaklarına kolay ulaşabilme fırsatı sağlıyor. Peki Arnica Narenciye Sıkacağı ne kadar? İşte detaylar...

Emsan meyve sıkacağı fiyat Haberi

Emsan meyve sıkacağı fiyat

Yanmaz yapışmaz yüzeyi sayesinde en güzel tostları hazırlarken, az posa geçiren meyve sıkacağı ile çocuklarınıza keyifle içeceği taze meyve suları hazırlayın.


Çocuklarınıza okula gitmeden önce seveceği bir kahvaltı hazırlamak ister misiniz? Emsan Tost Grill tost tavası ile kahvaltılarda lezzetli tostlar hazırlayabileceğiniz gibi Multi Press meyve sıkacağı ile de yüzde 100 doğal sağlıklı meyve suyunun tadına varmasını sağlayın.

Emsan Tost Grill ocak üstü tost tavası; okula başlayan çocukların sabah kahvaltılarında ve acıktıklarında hazırlayacağınız atıştırmalıklarda en büyük yardımcınız. Tost Grill tost tava, döküm üzeri PFOA içermeyen yanmaz yapışmaz kaplaması, çift taraflı kullanım özelliği ve özel tasarımıyla kullanım kolaylığı sunuyor.


Çocuklarınıza Gerçek Meyve Suyu Hazırlayın 

Portakal ve limonun yanı sıra nar gibi büyük meyveleri sıkmakta kolaylık sağlayan, az posa geçirme özelliğine sahip paslanmaz çelik süzgeç sistemi...