28 / 04 / 2024

Kiwi Katı Meyve Sıkacağı Gratis'te indirimde! Bu indirim kaçmaz! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Kiwi Katı Meyve Sıkacağı Gratis'te indirimde! Bu indirim kaçmaz! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Paslanmaz çelik filtreden oluşan aparatları ile dikkatleri üzerine çeken Kiwi katı meyve sıkacağı ebeveynler tarafından çokça tercih ediliyor. 



Kiwi Katı Meyve Sıkacağı Gratis te indirimde! Bu indirim kaçmaz! 4 Mart 2023 fiyat listesi
Kiwi Katı Meyve Sıkacağı KCJ-1807 600 W gücü ile her türlü katı meyve ve sebzelerin suyunu çıkararak sağlıklı içecek alternatifleri hazırlanmasına yardımcı oluyor. Bununla birlikte besinlerin değerini koruyor. 

  • Kiwi katı meyve sıkacağı meyve ve sebzelerin besin değeri zengin haldeyken taze bir şekilde sıkarak meyve ve sebzelerin vitamin değerlerinin korunmasını ve oksitlenmeye de maruz kalmamasına neden olur.Taze sıkılmış olan meyve ve sebze suları bebeklerin beslenmesinde de ek gıda olarak bebeği olan anneler tarafından çokça kullanılıyor. Kiwi katı meyve sıkacağı bu işlemi gerçekleştirirken paslanmaz çelik gövdeyi ve paslanmaz çelik filtreyi bir arada kullanıyor. Bu sayede güç ve dayanıklılığı ile meyvelerin aynı potada erimesine yardımcı oluyor.
  • Bireysel olarak veya yakınlarınızla paylaşmak üzere kendi içeceğinizi kendiniz hazırlamanızı sağlar. 500 ml sıkma hazne kapasitesini bu kapsamda sizinle buluşturarak dilediğiniz katı meyvelerle sıkma deneyimine yön vermenize yardımcı olur.
  • Kiwi Katı Meyve Sıkacağı KCJ-1807 yaşamın akışı içinde zamandan tasarruf ederek hızlı sonuçlar almanızı sağlar. Bu yüzden 600 W güç değeriyle hareket etmeye elverişlidir. 2 farklı hız ayarıyla yaşamın akışı içinde sıkma performansına yön vermeniz amacıyla da kullanışlılık ortaya koyar.
  • Kaymanın önüne geçebilen kauçuk ayak tasarımlarıyla konforlu bir kullanım vaadeder. Paslanmaya karşı dayanıklı çelik gövdeyle uzun soluklu deneyim sunar.Farklı meyveleri bir arada sıkmanıza olanak tanıyan teknolojiye sahiptir.
  • Kiwi katı meyve sıkacağının iki kademe güç seçeneği bulunuyor. Ürün kullanılırken önce katı meyve ve sebzeler aletin haznesine yerleştirilir. Daha sonra iki güç ayarından biri seçilir ve üzerine kapak ile hafifçe bastırılarak meyve sıkılır. Böylece taze meyve suyu elde edilir.

Peki Kiwi katı meyve sıkacağının teknik özellikleri neler? 
 


Geri Dön