13 / 05 / 2024

Emsaş İnşaat nişan

Emsaş İnşaat nişan

Belarus Cumhuriyeti, Emsaş İnşaat'ın hayata geçirdiği başarılı projelerden ötürü Emsaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Başkan Vekili Ali Rıza Arslan'ı 'Devlet Şeref Nişanı' ile onurlandırdı.

Tunç Soyer: 'Kentin rantını yemeye çalışan hiç kimseye izin vermedik'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 2019'da göreve geldiği günden bugüne geçen 5 yıllık çalışma dönemine dair sunum yaptı. Başkan Soyer, 'Kentin rantını yemeye çalışan hiç kimseye izin vermedik' dedi.

Erdoğan Bayraktar’dan, Bayraktar İnşaat’ın kuruluşunun 50’nci yılında tarihi konuşma!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede 205 projeye imza atan Bayraktar İnşaat 50’inci kuruluş yılını kutladı. Bayraktar İnşaat’ın kurucusu Erdoğan Bayraktar'ın gecede yaptığı konuşma yarım asırlık geçmişinin muhasebesi niteliğindeydi.  

14 ayar klasik altın alyans yüzük fiyatları ne kadar? Alyans fiyatı kaç TL? İşte Elizi 17 Kasım 2022 fiyat listesi 

Evliliğin simgesi olan alyans fiyatları düğün ve nişanı olanlar tarafından araştırılıyor. Özellikle 14 ayar olarak tercih edilen alyans fiyatları merak ediliyor. Peki 14 ayar alyans fiyatı ne kadar? İşte Elizi 17 Kasım 2022 fiyat listesi.

Öz Emsa İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emsa İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Çil tarafından kuruldu.

Bayraktar'a Zelenskiy'den 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin elinden 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı aldı. aykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar attığı tweet ile "Bu kıymetli takdire layık gören Sayın Cumhurbaşkanına teşekkür ederim. Barış ve adaletin hakim olduğu bir dünya için

Düğünde en az takı maliyeti 2022 kaç lira?

Milyonlarca vatandaş yatırım ve birikim yapmak için altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Öte yandan yüz binlerce vatandaş ise düğün ve nişan için takı maliyetinin kaç lira olduğunu hesaplıyor. Öyleyse düğün ve nişan için takı maliyeti kaç lira?

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Şirketi kuruldu!

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Yenidoğan tarafından kuruldu.

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılı olağan genel kurulu 5 Kasım'da!

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısının 5 Kasım 2021 Cuma günü saat 14.00'da Halkalı Caddesi No:245 Sefaköy/Küçükçekmece/İSTANBUL adresinde bulunan şirket merkezinde yapılmasına karar verildi. 

YDA Group’a Devlet Onur Madalyası-Dostluk Nişanı!

Kazakistan’da başarılı projeler hayata geçiren YDA Group’a ülkenin sosyo ekonomik kalkınmasına üstün katkılarından dolayı "Devlet Onur Madalyası-Dostluk Nişanı" ödülü verildi.

Ütopya Turizm İnşaat'ın 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Aralık'ta!

Ütopya Turizm İnşaat'ın gündem maddelerini görüşmek üzere 16 Aralık 2020 Çarşamba Günü Saat 11.00'da 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının, Çankaya Mah. Çankaya Cad. No: 28 /5 Çankaya / ANKARA adresinde bulunan Şirketimiz merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Forin Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Ltd.Şti. İstanbul Nişantaşı Şubesi açıldı!

Forin Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Ltd.Şti. İstanbul Nişantaşı Şubesi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Tahsin Biber tarafından açıldı.

Giresun'da yeni yatırımlarımızın projelerini bir an önce tamamlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Giresun'daki selle ilgili, "Yeni güzergah ve yeni projelerle derelerden etkilenmeyecek yatırımları vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Yeni yatırımlarımızın projelerini bir an önce tamamlıyoruz" açıklamasında bulundu.

TOKİ Muğla Yatağan 2. Merhale Projesi İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Muğla Yatağan 2. Merhale (Girme Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Emsaş İnşaat nişan Haberi

Emsaş İnşaat nişan

Belarus Cumhuriyeti, Emsaş İnşaat'ın hayata geçirdiği başarılı projelerden ötürü Emsaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Başkan Vekili Ali Rıza Arslan'ı 'Devlet Şeref Nişanı' ile onurlandırdı. Arslan "Belarus, Kazakistan, Libya ve Özbekistan'da birçok projeye imza attık. ABD'de çok çeşitli iş geliştirme faaliyetleri içinde bulunmaya devam ediyoruz" dedi. Toplantıya katılan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ise, firmaların bugüne kadar yapmış olduğu 26 milyar dolarlık yatırımlardan ötürü iftihar ettiğini belirtti. 


Sabah...