03 / 05 / 2024

EMSİAD projeleri

EMSİAD projeleri

EMSİAD, Yerli Marka Kullanımı ile Tam Kapasiteli Sanayi Tesisleri Projesi için çalışmalara başladı. Proje ile Türkiye inşaat sektöründe yerli marka üretimli malzemelerin kullanımını teşvik edilecek.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!

Milyonlarca kişinin yaşadığı Mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Peki İstanbul'daki hangi metro hattı ne zaman açılacak? Hedeflenen raylı sistem uzunluğu ne kadar? İşte İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla...

Kanal Ankara projesi için ilk adım atıldı!

Tartışmalara yol açan Kanal İstanbul ve Kanal Çeşme Projeleri ardından şimdi 'Kanal Ankara' projesi için adım atıldı...

Emlakbank'tan konut stoku için önemli adım!

Emlakbank olarak kentsel dönüşüm, enerji verimliliği, çevre duyarlılığı, yapısal kalkınma ve sosyal konut projeleri üzerinde çalıştıklarını söyleyen EmlakBank Genel Müdürü Deniz Aksu, ''Konut stokumuzu daha sağlam, verimli ve çevreci hale getirme yolunda ciddi adımlar atacağız'' dedi.

TOKİ 2019 Mayıs ucuz konut projeleri!

TOKİ yeni konut projeleri üretmek adına Mayıs 2019ihale tarihlerini belirledi. İşte TOKİ'nin yeni ucuz konutlar üreteceği şehirler...

İstanbul Çadırı MIPIM 2019'da görücüye çıktı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul projeleri Cannes sahilinde kurulan İstanbul Çadırı’nda dünya devlerinin önünde görücüye sunuldu. 

Süleyman Kılınç Adıyaman için projelerini açıkladı!

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç, yeni dönem için hayata geçireceği projeleri anlattı. Kılınç, ''Vatandaşlarımızın rahat edeceği, mutlu olacağı müreffeh bir şehir hedefimiz olacaktır” diye konuştu.

Adıyaman'da kamu yatırımlarına hız verildi!

Adıyaman'da, yapımı devam eden kamu yatırım ve projeleri istişare toplantısında değerlendirildi. Toplantıda, kamu yatırımlarına hız verilmesi kararı alındı.

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda!

AVM yatırımları ile adından söz ettiren Gençoğlu Grubu konut projeleri içinde çalışmalara başladı.Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda.

Malatya-Elazığ-Diyarbakır hızlı treni için ilk adım atıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Malatya'da, Elazığ'da, Diyarbakır'da sözü verilen hızlı tren projeleri için ilk adımın atıldığını kaydetti.

EMSİAD'dan inşaat sektöründe yerli malzeme teşviki!

EMSİAD, Yerli Marka Kullanımı ile Tam Kapasiteli Sanayi Tesisleri Projesi için çalışmalara başladı. Proje ile Türkiye inşaat sektöründe yerli marka üretimli malzemelerin kullanımını teşvik edilecek.

Konut projeleri çadırlarda satılıyor!

Pazarlamada her gün yeni bir trend ortaya çıkıyor. Farklı lokasyonlarda yeni müşterilerle buluşma isteği, yeni stratejiler bulmaya olanak sağladı. Çadırlarda hızlı tüketimden tekstile, kuyumdan konut satışına çok geniş bir yelpazede satış gerçekleşiyor.

EMSİAD projeleri Haberi

EMSİAD projeleri

Elektrik Malzemeleri Satıcıları İşadamları Derneği (EMSİAD), Yerli Marka Kullanımı ile Tam Kapasiteli Sanayi Tesisleri Projesi için 'bir hayalimiz var' sloganı ile yola çıkmaya hazırlanıyor.


EMSİAD, hayata geçirilecek yeni proje ile Türkiye inşaat sektöründe yerli marka üretimli malzemelerin kullanımını teşvik etmeyi planlıyor. Dünya nüfusunda şehirleşme oranının artması ile elektrik kullanımının insanlık tarihinde en üst düzeye ulaştığını söyleyen EMSİAD Başkanı Deniz Karamercan, konu ile ilgili açıklama yaptı.


Karamercan, "Türkiye'de özellikle kamu üst ve alt yapı projelerinin son 15 yılda muazzam şekilde artması, güvenlik, bilişim, yangın ihbar ve kamera sistemlerinin hayatımıza çok hızlı şekilde girmesi ile birlikte; inşaat maliyetlerinde elektrik kısmi yüzde 18 gibi çok yüksek bir orana ulaşmış, zaten dünyanın şuanda en değerli elementi olan elektriğin malzemeleri de üst düze}? kaliteye ulaştırmışlardır. Türkiye...