20 / 05 / 2024

en beğenilen inşaatçı

en beğenilen inşaatçı

Hitay Yatırım Holding firmalarından Türkiyenin en büyük online araştırma şirketi DORinsight tarafından yapılan 2011 Değerlendirmeleri ve 2012den beklentiler araştırması" tamamlandı

Konut sektörünün önündeki en önemli sorun: İnşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışı!

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı ve T.O.B.B İnşaat Müteahhitleri Meclis Üyesi Oğuzhan Keleş, konut sektörünün gelişimine engel olan en önemli sorunun inşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışları olduğuna değindi.

Kadıköy'ün göbeğindeki inşaat yok artık dedirtti!

Bazı inşaat firmaları imar mevzuatını görmezden gelerek projelerine devam ederken, İnşaat Doktoru resmi X hesabı üzerinden Kadıköy'ün göbeğindeki bir inşaatı paylaştı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

İnşaat demir fiyatlarına 200 TL zam! Fiyatlar yerinde durmuyor! 1 ton demir ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatlarına bugün 200 TL zam geldi. Son zamanlarda yükselişe geçen demir fiyatları inşaat sektörünün gündeminden düşmüyor. Son zammın ardından 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? 1 Kasım 2023 demir fiyat listesi. 

Xiaomi’nin en beğenilen telefonu Vatan’da indirimli fiyata! Kaçıran üzülür! 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin indirimleriyle yakından takip edilen teknoloji mağazası Vatan Bilgisayar, Xiaomi’nin en beğenilen telefonlarından Redmi 10’da indirim fırsatı sunuyor. Xiaomi Redmi 10 ne kadar? İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Maltepe’de  Mustafa Çeçen tarafından kuruldu.

İnanç Kabadayı, gayrimenkul sektörünün en beğenilen CEO'su oldu!

İnşa edildiği bölgelere değer katan ödüllü projelerin markası olan Ege Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Türkiye genelinde 35 bini aşkın oy verilerek iş dünyasındaki öncü isimlerin ödüllendirildiği Altın Lider Ödülleri'nde 'Türkiye’nin En Beğenilen 50 CEO’su' kategorisinde ödül aldı. 

En beğenilen inşaat şirketleri 2020!

"En Beğenilen Şirketler" araştırması iş dünyasının 20 kriterde en iyi olmayı başaran şirketlerini belirliyor. Peki araştırmada inşaat sektöründen hangi şirketler yer alıyor? 

Akçansa, 19 yıldır çimento sektörünün en beğenilen şirketi!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Zenna Araştırma ve Danışmanlık ile Capital Dergisi iş birliğiyle gerçekleştirilen organizasyonda “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketi” seçilerek önemli bir başarıya imza attı.

​İnşaat ve Konut sektörünün birincisi MESA oldu!

İnşaat sektöründe 50 seneyi aşan köklü geçmişiyle adı ‘kalite’ ve ‘güven’le özdeşleşen ve her yıl Capital tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” arasında ilk üçe giren MESA, bu sene inşaat/konut kategorisinin “en beğenilen” şirketi oldu. 

Beşli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Burhan Yılmaz tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında son durum ne?

Çanakkale Boğazı'nda, geçen ay kulelerinin inşaat çalışmaları tamamlanan "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü"nde inşaat çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

İstanbul'da en fazla kredi inşaat sektöründe kullanıldı! 

İBB İstanbul İstatistik Ofisi, Mart 2020 İstanbul Ekonomi Bülteni’ni yayınladı. 2019 yılına ilişkin İstanbul’daki finansal piyasaların analiz edildiği bültende en fazla kredi kullanılan sektörün inşaat sektörü olduğu belirtildi...

en beğenilen inşaatçı Haberi

en beğenilen inşaatçı

Araştırmada, 2011 Yılının En Önemli Olayları, Ülkenin ve Kişilerin Ekonomiye Bakışı, Sanat ve Medya Dünyasının ENleri, 2011de kaybettiğimiz isimler ve 2012 beklentileri sorgulandı.

İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN OFLU TRUMPI ALİ AĞAOĞLU, İŞ DÜNYASININ EN BEĞENİLEN İSMİ OLDU.

2011 yılında iş dünyasında en beğenilen isim açık ara Ali Ağaoğlu. Kadınlar, ikinci sırada Güler Sabancıyı seçerken, erkeklerin beğendiği ikinci isim Ali Koç oldu.

TÜRKİYE EKONOMİSİ HALKIN GÖZÜYLE KÖTÜYE GİDİYOR

Araştırma kapsamında 2011 yılında ailenin ve Türkiye genelinin ekonomik durumundaki değişim de sorgulandı. Görüşülen kişilerin yüzde 40ı ailesinin durumunun kötüye gittiğini, % 48i de Türkiyenin ekonomik durumunun kötüye gittiğini belirtmiştir.

EKONOMİK KRİZ VE İŞSİZLİK SORUNU 2012DE DE TÜRKİYENİN GÜNDEMİNDEKİ YERİNİ KORUYACAK.

2012de en çok konuşulacak...