30 / 04 / 2024

en büyük mağazalar zorlu center

en büyük mağazalar zorlu center

Tory Burch, H&M'in üst segment markası COS, Fransız lüks markası Lanvin gibi Türkiye'ye ilk kez giren markalara ev sahipliği yapmaya hazırlanan Zorlu AVM, ilk ler kadar en'lerin de buluşma noktası olacak gibi görünüyor...

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Asgari ücrette son dakika açıklaması! Bakan müjdeyi verdi! Tarihin en büyük artışı!

Milyonların gözü Temmuz ayında yapılacak olan asgari ücret zammına çevrildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin müjdeyi açıkladı: Tarihin en büyük artışı olacak...

Tarihin en büyük afet konut projesi 1 yılda tamamlanacak! 10 ildeki 307 bin 763 bina incelendi!

Türkiye'nin 10 şehrinde büyük yıkıma sebep olan  Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili açıklamalarda bulunan Çevre  Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Cumhuriyet tarihimizin en büyük afet konutu seferberliğini başlatıp, 1 yıl içerisinde tamamlayacağız" diye konuştu.

Dünyanın en büyük 'kasasız' mağazası Çin'de hizmete açıldı!

Yazılım şirketi AiFi, Çin’in en büyük kentlerinden Şanghay'da dünyanın en büyük 'kasasız' mağazasını hizmete açtı. Mağazada müşterilerin aldığı ürünler, kameralar tarafından otomatik şekilde tanımlanıyor ve akıllı sepet oluşturuyor

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Nike en büyük mağazasını ANKAmall AVM'de açtı!

ECE Türkiye tarafından yönetilen ve dünyanın en seçkin markalarıyla birlikte 330’u aşkın mağazasıyla alışveriş tutkunlarının uğrak noktası olan ANKAmall, bu kez de Türkiye’nin en büyük Nike mağazasına ev sahipliği yapıyor.

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'da açtı!

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açtı. Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açılan mağazaya, 1935'te İngiliz emlak kralı Silas Aaron Hardoon'un inşa ettiği Hardoon Art Deco tarzı Nanjing Binası ev sahipliği yapıyor.

Dünyanın en büyük havalimanı yarın açılıyor!

Yaklaşık 10 bin kişinin çalıştığı İstanbul Yeni Havalimanı'nda, 7 gün 24 saat esasına göre olağanüstü bir çalışma gerçekleştirildi. Dünyanın en büyük havalimanı yarın açılıyor.

Avrupa'nın en büyük Simit Sarayı Leicester’da açıldı!

Simit Sarayı, Avrupa'daki en büyük mağazasını dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Londra Leicester Meydanı’nda açtı.

Ege'nin en büyük AVM'si Bayraklı'da açılacak!

Ege'nin en büyük outleti ve eğlence merkezi İzmir Bayraklı'da açılacak. Bayraklı tünellerinin girişinde bulunan WestparkOutlet'te AVM'de 155 mağaza, eğlence, oyun alanları ve akvaryum bulunuyor.

Kocaeli'de 2016'da en büyük yatırım ulaşıma ayrıldı!

Kocaeli'de 2016 yılında en büyük yatırım ulaşıma yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan noktalarda birçok üstgeçit, köprü, viyadük ve bulvarı hizmete açtı.

STOSA, en büyük mutfak mağazasını Avcılar'da açtı!

Türkiye’nin en büyük mutfak showroomu'nu Avcılar'da hayata geçiren STOSA, Bakırköy ve Avcılar mağazalarında modern, çağdaş ve klasik çizgilere sahip geniş ürün yelpazesiyle kişiye özel alanlar yaratıyor.

Türkiye’nin en büyük güreş arenası Erzurum’a inşa ediliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, spor projelerinden birini daha hayata geçiriyor. Türkiye’nin en büyük güreş arenasını Erzurum’a yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Olimpiyat Park’ta hummalı bir çalışma içerisinde…

en büyük mağazalar zorlu center Haberi

en büyük mağazalar zorlu center

Tory Burch, H&M'in üst segment markası COS, Fransız lüks markası Lanvin gibi Türkiye'ye ilk kez giren markalara ev sahipliği yapmaya hazırlanan Zorlu AVM, ilk ler kadar en'lerin de buluşma noktası olacak gibi görünüyor. 


Zira Zorlu AVM'de bulunmayı bir prestij olarak gören şirketler, en büyük mağazalarını burada açmaya hazırlanıyor. Bunlardan biri Beymen. Beymen, 9 bin 600 metrekarelik büyüklüğe sahip en büyük mağazasını Zorlu Center'da açacak. 


Hatta bu mağazanın Türkiye'nin en büyük hazır giyim mağazası özelliğini taşıyacağı ifade ediliyor. Zorlu'da en büyük mağazasını açmaya hazırlanan bir başka şirket ise Vakko. 3 bin 500 metrekarelik büyüklüğe sahip olacak mağaza, dekorasyonundan hizmet uygulamalarına kadar her alanda, Türkiye'deki lüks mağazacılık anlayışına yepyeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Şirket, Zorlu Center mağazası için, dünyanın en önemli mimarlık gruplarından...