29 / 04 / 2024

En büyük özel kentsel dönüşüm başlıyor

En büyük özel kentsel dönüşüm başlıyor

2014'te inşaat şirketleri ve yatırımcılar için sıkıntılı dönemler yaşatan gayrimenkul sektörünün yeniyılda umut sinyalleri verdiğini belirten Kaan Yücel, en büyük kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını söyledi.

Finans uzmanı açıkladı: Yatırım hayatımda yaptığım en büyük hata çocuğumu özel okula yazdırmak!

Finansçı Baba, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yatırım hayatında yaptığı en büyük hatanın büyük oğlunu 6 yıl önce özel okula yazdırmak olduğunu açıkladı...

Türkiye'nin en büyük 21 özel inşaat şirketi!

Capital Dergisi tarafından yayınlanan listeyle Türkiye'nin en büyük 500 özel şirketi belli oldu. Peki listede inşaat sektöründen hangi şirketler var? İşte inşaat sektörünün en büyük şirketleri...

Türkiye'nin en büyük 20 özel inşaat şirketi!

Capital Dergisi'nin yayınladığı Türkiye'nin en büyük 500 özel şirketi belli oldu. İşte inşaat sektörünün en büyük şirketleri...

Siemens Bilkent’e Avrupa’nın en büyük laboratuvarını kurdu!

Siemens Healthineers Türkiye, Türkiye'nin sağlık alanında en büyük Kamu-Özel İş Birliği  projesi olarak bilinen Ankara Şehir Hastanesi Bilkent’e Avrupa’nın en büyük hastane laboratuvarını kurdu.

Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi belli oldu!

Capital dergisi tarafından Vodafone'un ana sponsorluğunda bu yıl 21’inci kez düzenlenen "Capital500-Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması"nın sonuçları, İstanbul’da düzenlenen törenle açıklandı. 

Dünyanın en büyük Starbucks'ı Çin'de açıldı!

Çin pazarına özel bir önem veren ve önümüzdeki 10 yıl içinde ülkeyi kendisinin en büyük pazarı yapmak isteyen Starbucks, şimdiye kadarki en büyük şubesinin açılışını yaptı. 

Rönesans İnşaat Rusya'nın 84'ncü büyük özel şirketi oldu!

Ekonomi dergisi Forbes tarafından açıklanan "Rusya'nın en büyük özel şirketleri" listesinde Rönesans İnşaat yerini aldı. Rönesans İnşaat Rusya'nın 84'ncü büyük özel şirketi oldu.

Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi açıklandı!

Capital dergisi tarafından Vodafone'un ana sponsorluğunda düzenlenen Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması'nın sonuçları İstanbul'da düzenlenen törenle açıklandı.

En büyük kayak merkezi Ayder'e kurulacak!

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, önceki akşam Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre Merkezi'nde, 'Yarın Bugünden Daha Güzel Olacak' sloganıyla gerçekleştirilen STK buluşmasında, Türkiye'nin en büyük ve en güzel kayak tesisini Ayder'e kuracaklarını söyledi.

STOSA, en büyük mutfak mağazasını Avcılar'da açtı!

Türkiye’nin en büyük mutfak showroomu'nu Avcılar'da hayata geçiren STOSA, Bakırköy ve Avcılar mağazalarında modern, çağdaş ve klasik çizgilere sahip geniş ürün yelpazesiyle kişiye özel alanlar yaratıyor.

Dünyadaki en büyük 10 projeden 3'ü Türkiye'de!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Dünya Bankasınca hazırlanan 2015 Yılı Global Kamu Özel Sektör İşbirliği Raporu'na göre, kamu-özel ortaklığıyla gerçekleştirilen en büyük 10 projeden 3’ünün Türkiye’de yer aldığını belirtti.

İşte dünyadaki en büyük ve görkemli 30 camii!

Dünyanın en güzel ve en iyi mimariye sahip camileri sizler için derlendi. İşte kapladıkları alan ve kapasitelerine göre dünyanın en büyük ve ihtişamlı camileri...

Ankara'da Avrupa'nın en büyük outleti açılacak!

Yaptığı projelerle Ankara'da ilkleri gerçekleştiren BESA Grup temsilcileri bu kez Avrupa'nın en büyük outletini hayata geçirmek için gittikleri Paris, Milano ve Londra’dan güzel fikirlerle döndüler.

En büyük özel kentsel dönüşüm başlıyor Haberi

En büyük özel kentsel dönüşüm başlıyor

Türkiye'de son 10 yılda her alanda hızlı bir değişim ve dönüşüm yaşandığına dikkat çeken Polat Holding iştiraki Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, bu değişimin belirgin oranda yaşandığı ve hissedildiği sektörlerin başında gayrimenkulün geldiğini söyledi. 


Sektör temsilcileri ve tüketiciler açısından hayal kırıklıklarının yaşandığı 2014'ün yerini 2015'te umuda bıraktığım kaydeden Yücel "2015 yılı için umutluyuz. Biz Piyalepaşa olarak içerisinde bulunduğumuz bu konjonktüre rağmen umudumuzu koruduk. 2014 yılından başından itibaren de Piyalepaşa'da hayata geçireceğimiz projemize odaklandık. Türkiye'de özel sektör tarafından hayata geçirilecek en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. 


Beyoğlu ilçesine bağlı Piyalepaşa semtinde hayata geçireceğimiz bu proje ile Türkiye'de özel sektör tarafından gerçekleştirilecek en büyük kentsel dönüşüm projesine imza atıyoruz. Projemizle ile ilgili bölgede yıkım çalışmalarına devam ediyoruz. Tapulu ve tapusuz...