26 / 08 / 2024

en büyük sağlık kampüsü Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü

en büyük sağlık kampüsü Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü

Türkiye' de ilk defa uygulanmaya başlanan 'kamu - özel ortaklığı' metodu ile hayata geçirilecek olan 'Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü' projesi inşaatı için ilk adım atıldı....

Bakan Koca açıkladı! Sancaktepe’de Türkiye’nin en büyük sağlık kompleksi "Sancaktepe Şehir Hastanesi" yapılıyor

Türkiye'nin en büyük kapasitesi olan şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacağını açıkladı.

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ABD'de 3 bin dolar daha ucuza satılıyor!

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’ın ABD pazarında, serbest piyasa fiyatından yaklaşık olarak 3 bin dolar daha ucuza satılıyor. İşte detaylar...

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Bankacılık Dünyasının Kâbusu: ABD Tarihinde En Büyük 10 Banka Çöküşü!

ABD ve Avrupa'da bankacılık kriziyle birlikte birçok büyük banka iflas etti. Washington Mutual ve Colonial Bank da dahil olmak üzere en büyük 10 iflas eden banka arasında yer aldı. 

Anadolu'nun en büyük 500 şirketi açıklandı! Zirve yine çok sağlam

Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi sıralamasında zirve bu yıl da aynı kaldı. Önceki altı yılın birincisi şirket, 2021 yılı araştırmasında da zirvedeki yerini korumuş oldu. İşte Ekonomist dergisinin hazırladığı o şirketler...

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin temeli yarın atılıyor! 4 milyon 560 bin oldu!

Eylül ayında açıklanan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi TOKİ’nin ilk temel atma töreni yarın gerçekleşecek. Töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara’dan başlatacak. İşte detaylar…

Gram altın için 3.000 TL olacak demişti! Altında kıyamet kopuyor! 100 yılın en büyük kaybı yaşanıyor! Çabuk bakın

Altın fiyatlarındaki düşüşün önüne geçilemiyor. Uzman Tuna Kaya gram altının 3.000 TL olacağını söylemişti fakat altında son zamanlarda kıyamet kopuyor. Ekim ayının gelmesi ile gittikçe değer kaybeden altın fiyatlarında 100 yılın en büyük kaybı yaşanıyor.

Otokar’dan Çekya’ya yılın en büyük otobüs ihracatı

Türkiye’nin lider otobüs markası Otokar, 2022 yılının en büyük otobüs ihracatı anlaşmalarından birini Çekya ile gerçekleştirdi. Otokar, Doruk otobüsleri için Usti bölgesinden 90 adetlik sipariş aldı. Sözleşme yaklaşık 14 milyon Euro tutarında.

Bernardo’da yılın en büyük indirimi sizi bekliyor! Bernardo 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bernardo yılın en büyük indirimini yaptı. Birçok üründe fiyatlar neredeyse yüzde 50 indirimli fiyatıyla satışta. Yemek takımlarından tencerelere, sunumluklardan çatal kaşık takımlarına her şey indirimli fiyatıyla sizleri bekliyor. Bernardo 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Elon Musk'ın sağ kolu! Dünyanın en büyük servetini yönetiyor

Son zamanlarda yaptığı hamleler ile gündemden düşmeyen Elon Musk'ın gizli sağ kolu Jared Birchall, dünyanın en büyük servetini yönetiyor.

Tarihin en büyük dolandırıcılığını yapan kripto kraliçesinin evi ortaya çıktı!

OneCoin’in kurucusu Dr. Ruja Ignatova, sanal para birimi görünümü altında bir saadet zinciri olan ve tarihin en büyük dolandırıcılıklarından birine imza atmıştı. Kendine kripto kraliçesi diyen Ruja Ignatova, hala bulunamadı.

Abdül Batur: Konak'ın en büyük sorunu yapı stokunun eski olması!

 Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçedeki yatırımlarla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Batur, Konak'ın en büyük sorununun yapı stokunun eski olması olduğunu belirtti.

Dünyanın en büyük yatında daire fiyatları 9.5 milyon Euro'dan başlıyor!

Dünyanın en büyük yatında 9.5 milyon Euro tutarından başlayan fiyatlarla, satılık 39 daire sunuluyor. Geminin 2024 yılında denize indirilmesi hedefleniyor. 

en büyük sağlık kampüsü Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü Haberi

en büyük sağlık kampüsü Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü

Türkiye'de ilk defa uygulanmaya başlanan 'kamu-özel ortaklığı' metodu ile hayata geçirilecek olan 'Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü' projesi inşaatı için ilk adım atıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bakanlar, milletvekilleri ve DİA inşaat Yönetim Kurulu Onursal Başkanı'nın da katılımıyla temel atma töreni düzenlendi. Yatırım süresi 42 ay olarak planlanan, ancak Başbakan Erdoğan'ın talebiyle yapım süresi 2016 Nisan ayına çekilen sağlık kampüsünde, çeşitli hizmetler de 25 yıl boyunca DİA inşaat tarafından sağlanacak. Dünyanın tek seferde inşa edilecek en büyük sağlık kampüsü, Ankara'nın gelişim aksında yaklaşık 1 milyon 200 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilecek. 


Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampusu Projesi, dokuz dal hastanesini içeren, toplam 3 bin 662 yatak kapasitesine sahip bir entegre sağlık kampüsü olacak. Proje bünyesinde; 562 yataklı genel hastane, bin...