04 / 05 / 2024

en çevreci belediye hangisi

en çevreci belediye hangisi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "5 Haziran Dünya Çevre Günü" nedeniyle yaptığı açıklamada, yapılan tesislerle Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin çöpten elektrik üretir hale geldiğini belirtti.

En ucuz ekmeği hangi belediye satıyor? 240 gram ekmek 2.5 TL!

Ekmek fiyatları son günlerde sık sık zamlarla gündeme geliyor. En ucuz ekmeği satan belediye belli oldu. Peki en ucuz ekmeği hangi belediye satıyor?

O belediye en az ilkokul mezunu personel alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Binlerce kişi belediyelerin personel alımı ilanlarını yakından takip ediyor. Belediye personeli olarak çalışmak isteyenler için o belediye  en az ilkokul mezunu personel alımı yapacağını açıkladı. Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Kanal İstanbul dünyanın en çevreci projesi olacak!

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Kanal İstanbul projesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Karaaslan, "Kanal İstanbul her şeyden önce Türkiye’nin geleceği, İstanbul’un geleceği için çok önemli bir proje" dedi.

Başakşehir’in çevreci ve akıllı belediye binası 29 Ekim’de açılacak!

Başakşehir’in yeni belediye binasında çalışmalar hızla devam ediyor. Çevreci ve akıllı belediye binasının 29 Ekim tarihinde açılacağı duyuruldu.

Kanal İstanbul: Cumhuriyet tarihinin en büyük dönüşüm projesinin adımları atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "İstanbul Boğazımızı koruyacak; millet bahçeleriyle, ekolojik koridorlarıyla Türkiye'nin en çevreci projesi olacak Kanal İstanbul Projesi adımlarını atıyoruz" dedi.

En riskli ilçelerin belediye başkanları konuştu!

İstanbul'da gerçekleşeceği düşünülen depremle ilgili en riskli olan ilçelerin belediye başkanları yaptıkları hazırlıklara ilişkin açıklamalar yaptı.

Tema İstanbul en çevreci ve enerji tasarruflu proje seçildi!

Tema İstanbul, projede sağladığı enerji tasarrufu ve düşük karbon salınımı ile TuREEFF tarafından ödüle layık görüldü...

Zonguldak'taki 'çöp ev' boşaltıldı!

Zonguldak'ta, içerisinde biriktirilen atıklar nedeniyle çöp eve dönüşen konut, belediye ekiplerinin yanı sıra sivil toplum örgütleri gönüllüleri tarafından boşaltılıp, ilaçlandı.

Silivri'ye Başkent Üniversitesi müjdesi!

Başkent Üniversitesi Kurucusu Prof.Dr. Mehmet Haberal ile görüşen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkent Üniversitesi’nin Silivri’ye Tarım ve Gıda Teknolojileri Fakültesi kurması konusunda görüş birliğine vardı.

Kanal İstanbul'un güzergahında son aşamaya gelindi!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kanal İstanbul’a ilişkin merak edilenleri anlattı. Bakan Arslan, “Güzergah seçiminde son aşamaya geldik. En çevreci projelerden olacak ve aynen Marmaray'daki gibi tatlı su kanalın altından geçirilecek” açıklaması yaptı.

Antalya Kepez-Santral'de çevreci dönüşüm!

Türkiye’nin en büyük ve sorunsuz kentsel dönüşüm projesi olan Antalya Kepez-Santral, aynı zamanda en çevreci geri dönüşüm çalışmasına da sahne oluyor.

Antalya Kepez'in tapu sorunu çözülüyor!

Kepez’de binden fazla gecekonduyu tapuyla buluşturacak adım Ankara’da atıldı. Üç ayrı bakan ile görüşen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çözümün 15 gün içinde şekilleneceğini müjdeledi

en çevreci belediye hangisi Haberi

en çevreci belediye hangisi


5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından bir dizi etkinlik düzenlendi. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen etkinliğe Denizli Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, daire başkanları ve vatandaşlar katıldı. Türkiye'nin "En Çevreci Belediyesi", ve "En Temiz Kenti" unvanlarını Denizli'ye kazandıran Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin, çevre bilincini oluşturmak amacıyla düzenlediği etkinlikte çevreyle ilgili faaliyet gösteren vakıf, dernek ve çeşitli kuruluşlar tarafından stantlar açıldı.

Denizli’de yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İbrahim Özsoy, çevreye olan duyarlılığından ve katkılarından dolayı En temiz il seçilen Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Teknoloji ve sanayinin gelişmesi ile atıkların da artmasının çevreye olan duyarlılığı beraberinde getirdiğini...