03 / 05 / 2024

en çok hangi ilde

en çok hangi ilde

Sadece Balıkesir merkezde toplam 80 bin bina bulunuyor ve bunların sadece 12 bin 500’ü 1996 yılından sonra yapıldığından birinci derece deprem yönetmeliğine uygun inşa edilmiş.

Emekli promosyon en çok veren banka! Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekli promosyon sorgulama e-devlet!

Emekli promosyonu en çok veren bankalar milyonlarca emekli tarafından araştırılıyor. Bankalar, promosyon yarışına girerken, emekliler hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğini merak ediyor. Öte yandan emekli promosyon sorgulama e-devlet üzerinden aratılıyor. İşte ayrıntılar...

Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekliye en çok promosyon veren bankalar hangisi? Emekli promosyon güncelleme!

Bankalar emekliler için resmen yarışa girdi. En çok promosyon veren bankalar ise emekliler tarafından merak ediliyor. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekliye en çok promosyon veren bankalar hangisi? Emekli promosyon güncelleme!

'Şimdi gümüşe geçtik' diyen İslam Memiş en çok kazandıran yatırım araçlarını açıkladı!

31 Mart seçimlerinin ardından piyasalardaki dalgalanmalar sonucu yatırımcıların kafası karışık. Yatırımcılar en çok kazandıracak yatırım aracını merak ediyor. Peki en çok hangi yatırım aracı kazandırır, neye yatırım yapılmalı? İslam Memiş sosyal medya hesabından açıklandı...

ODMD açıkladı! Yılın ilk çeyreğinde en çok hangi otomobil markaları satıldı?

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında senenin ilk çeyreğinde en çok satışı yapılan markalar Fiat, Renault ve Ford olarak kaydedildi.

Borsa neden düşüyor? En çok hangi sektörler düştü!

Yerel seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Borsa İstanbul, ilk gününde günün ilk yarısında geriledi. Çimento ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hisseleri yatırımcısına kaybettirdi. Peki borsa neden düşüyor? En çok hangi sektörler düştü!

Türkiye'de en çok hangi meslekler aranıyor? Maşları ne kadar? İşte en çok tercih edilen meslek grupları

Türkiye genelinde istihdam piyasasında belirgin bir trend ortaya çıktı. Ülke genelinde en çok aranana meslek grupları belli oldu. Peki Türkiye'de en çok hangi aranıyor? Maşları ne kadar? İşte en çok tercih edilen meslek grupları.

Haftanın en çok kazandıranları belli oldu! Hangi yatırım araçları kaybetti, hangileri kazandırdı?

Haftanın en çok kazandıran yatırım araçları hangilerinin olduğu belirlendi. Buna göre, borsa yatırımcısının yüzünü güldürürken,  öte yandan ise Dolar ve Euro ise değer kaybetti. İşte yatırım araçları ile ilgili ayrıntılar.

Konut fiyatlarında rekor yükseliş! En çok hangi şehirler değerlendi?

Konut fiyatlarında yaşanan artışlar beraberinde de birçok şehri etkiledi. Hal böyle olunca, İstanbul, Ankara, İzmir geriledi ve yerini küçük şehirlere bıraktılar ve bu küçük şehirler de zirveye yerleşmiş oldu. Buna göre, konut fiyatlarının en çok arttığı şehirler.

Dünya ülkelerini sollayan ilimiz hangisi? Türkiye’deki konut fiyat artışında, en çok hangi ilimiz yükseldi!

Dünyada konut fiyatları hakkında yaşanan değişimleri konu aşan çalışma kapsamında, 2023 senesinde en çok konut artışı yaşanan iller belirlendi. Buna göre, Türkiye’deki o il konut fiyat artışında dünya ülkelerini geçmiş oldu. En çok konut fiyat artışı yaşanan ilimiz hangisi?

27 aracı kurum açıkladı! Portföylerinde en çok hangi hisseler var?

Uzmanlar, 2024 yılında borsada şirket seçiminin daha önemli olduğuna dikkat çekerken; aracı kurumların model portföylerinde en çok yer verdikleri hisseler belli oldu.

En çok hangi şehirlerden ev alanlar kazandı?

Konut piyasasında 1 yıl, 5 yıl ve 10 yıllık değişimler masaya yatırıldı. Peki en çok hangi şehirlerden ev alanlar kazandı? 

Yabancılar Ocak'ta en çok bu illerden ev aldı! İşte o liste...

TÜİK'in son açıkladığı rakamlara göre yabancılara yapılan konut satışları ocak ayında bir yılda yüzde 50.5 azaldı ve 2 bin 61 oldu. Peki yabancılar Ocak 2024'te en çok hangi illerden ev aldı? 

Yatırımcılar dikkat! Ocak ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar Ocak ayında en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor.  Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları"na göre Ocak ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 0,35 ile külçe altında gerçekleşti.

en çok hangi ilde Haberi

en çok hangi ilde

Balıkesir, 3. derece deprem bölgesinde biliniyordu, 1996’da 1. derecede olduğu tespit edildi ve ilin kaderi değişti. Sadece merkezdeki, 80 bin binanın 12 bin 500’ü birinci derece deprem yönetmeliğine göre inşa edildi, 67 binin üzerinde bina ise riskli. Balıkesir’de 336 bine yakın konuttan 130 bini zorunlu deprem sigortası yaptırdı. 


Balıkesir’de toplam 336 bine yakın konuttan 130 bine yakını zorunlu deprem sigortası yaptırdı. Doğal Afet Sigortaları Kurumu da (DASK), Balıkesir’e toplam 8,3 milyon TL teminat verdi. Hemen hemen tüm ilçeleri ile birinci derece deprem risk bölgesinde yer alan Balıkesir’de, konutların yüzde 38’inin depreme karşı sigortalanmış olması ise yetersiz. 

Doğal Afet Sigortaları Kurumu’nun (DASK), Türkiye genelinde deprem ve zorunlu deprem sigortası konularında bilinç oluşturmak için düzenlediği, “Anadolu Buluşmaları” ilk olarak Balıkesir’de başladı. Balıkesir’de düzenlenen...