13 / 05 / 2024

en çok proje yapan firma

en çok proje yapan firma

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından gayrimenkul sektörüne yön veren şirketleri teşvik etmek amacıyla düzenlenen Real Estate Stars Ödülleri sahiplerini buldu. NEF Türkiye'de sektörde en çok satış yapan firma seçildi.

Büyükyalı, Emlak Konut GYO'nun en çok satan projesi oldu!

Özak GYO'nun projelerinden olan Büyükyalı'nın 2020 1.Çeyrek Satışları yayınlandı. Büyükyalı projesi 2020 yılının ilk çeyreğinde 228 milyon 439 bin 49 TL değerinde 73 adet bağımsız bölümün ön satışı ile Emlak Konut GYO projeleri arasında en çok satan proje oldu.

Seha Yapı en çok proje üreten 6. şirket oldu!

Seha Yapı, Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri ödül törenine Türkiye'nin en çok proje üreten 6. şirketi ödülüne layık görüldü. 

İşte Emlak Konut kampanyasında en çok ilgi gören 5 proje!

Emlak Konut tarafından hayata geçirilen ''Güçlü Türkiye için Birlik Vakti'' kampanyasında bugün son gün. Kampanya kapsamında en çok ilgi gören 5 proje sizin için araştırıldı. İşte o haber...

İşte en çok konut inşa eden 50 inşaat firması!

Ekonomist Dergisi, İstanbul başta olmak üzere, İzmir, Ankara, Denizli gibi birçok kentte süren inşaat faaliyetlerine ilişkin bir 'Proje Ligi' oluşturdu. Dergi, en çok projesi olan ilk 50 inşaat şirketini belirledi.

Eylül ayında en çok satış yapan proje Başakşehir 2. Etap Evleri oldu!

Eylül ayında en çok satış yapan proje 139 milyon 419 bin 801,99 TL ile Başakşehir Evleri 2. Etap projesi oldu.

5. Levent son üç ayın en çok satılan konut projesi!

Torunlar GYO ve Kiptas ortaklığıyla nisan ayında satışa sunulan 5. Levent projesinde, birinci etap konutlarının yüzde 75'i satıldı. Proje yılın ikinci çeyreğinde en çok satılan konut projesi oldu.

5. Levent projesi son üç ayın en çok satılan konut projesi oldu!

Nisan ayında satışa sunulan 5. Levent projesinde, birinci etap konutlarının yüzde 75’i satıldı. 3 ayda 766 dairenin sahipleriyle buluştuğu proje, yılın ikinci çeyreğinde en çok satılan konut projesi oldu.

1996 yılında Bahçeşehir ''En İyi Proje ve Uygulama'' örneği seçilmiş!

1996 yılında yapılan Habitat II Kent Zirvesi Dünya Ekonomik Forumu toplantılarında, değişik ülkelerden gelen pek çok uydukent projesi arasında Bahçeşehir ''En İyi Proje ve Uygulama'' örneği seçilmiş.

Mart ayının en çok talep gören projeleri!

Mart ayında lanse edilen 16 proje arasında en çok ilgi görenleri sizler için Yeni Akit Gazetesi yazarlarından Mehmet Canıtatlı derledi. İşte o projeler...

Emlak Konut'un kasım ayında en çok daire satan projesi: Evvel İstanbul!

Emlak Konut GYO işbirliğiyle hayata geçirilen 46 proje arasında kasımda en çok satış yapılan proje EVvel İstanbul oldu...

Yerli turistler en çok Ege ve Akdeniz'i tercih etti!

TÜROFED Başkanı Ayık, Türkiye'de özellikle iç turizmde rakamların yüzleri güldürdüğünü, bu yıl da geçmişte olduğu gibi şu ana kadar yerli turistlerin tatil için en çok Ege ve Akdeniz'i tercih ettiğini bildirdi

Ağustosta en çok eleman arayan sektör: Turizm!

Yenibiris.com'un ağustos ayı istihdam raporuna göre geçtiğimiz ay en çok iş ilanı veren sektör Turizm-Otelcilik ile hemen ardından gelen Perakendecilik olurken, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılına son hızla hazırlanan Eğitim sektörü üçüncü sıraya yükseldi.

Konutta en çok kazandıran şehir hangisi?

Yatırımını İstanbul’un semtlerinden ya da başkent Ankara’dan yapmayı tercih edenler, 20 yılda geri kazanım sağlarken, Gaziantep’e yatırım yapan 11 yılda kazanım sağlıyor. Konutta en çok kazandıran şehir hangisi?

en çok proje yapan firma Haberi

en çok proje yapan firma


Gayrimenkul sektörünün zirvesi Real Estate Stars’da bir araya geldi. Gayrimenkul sektörüne yön veren şirketleri teşvik etmeyi amaçlayan Real Estate Stars Ödülleri sahiplerini buldu. İklimlendirme sektörünün lideri Daikin’in ana sponsorluğunda gerçekleştirilen törende 4 ayrı kategoride NEF, Sur Yapı, Mesa ve Sinpaş Holding liderlik koltuğuna oturan şirketler oldu. Gayrimenkul devi Emlak Konut ise özel ödüle layık görüldü.

Daikin ana sponsorluğunda, Capital ve Ekonomist dergileri tarafından sektörün önde gelen iş örgütleri Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ve Türkiye Müteahhitler Birliği’nin (TMB) destekleriyle düzenlenen Real Estate Stars - Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Ödül Töreni, gayrimenkul sektörünün zirvesini bir araya getirdi. Sektöre yön veren şirketleri teşvik etmeyi amaçlayan ve bu yıl 2’ncisi gerçekleşen törende 4 kategoride ilk 10’a girmeyi başaran şirketlere ödülleri verildi....