15 / 05 / 2024

En çok rağbet gören komşu adası Kos

En çok rağbet gören komşu adası Kos

Türkiye'ye en yakın Yunan adası olan, Bodrum Yarımadası'na sadece 8 mil uzaklıktaki Kos, karakteristik özellikler taşıyan tarihi şehir merkezi, plajları ve restoranlarıyla Türklerin de favori tatil rotaları arasına girdi.

Elektrikli Porsche Macan'ın özellikleri ve beklenen fiyatı açıklandı...

Elektrikli arabalardan en çok rağbet gören ve merak edilen Porsche Macan EV satış rakamı ve özellikleri belli olduğu kaydedildi. İşte dikkat çeken özellikleri ile Porsche Macan Ev ve haberin detayları...

Otomobil alacak ve satacaklar dikkat! En hızlı satılan otomobiller belli oldu! En çok rağbet hangi araçlara oldu?

Sıfır ya da yüksek model aracı almaya gücü yetmeyen ve bütçesi oldukça kısıtlı olanların tercih ettiği araç grubu 300-400 bin lira bandında oluşuyor. “Ayağımı yerden kessin yeter” deyimiyle yola çıkan kişiler 15-20 yaşındaki araçları tercih ediyor.

İstanbul'da geçen ay 17 bin 408 konut satıldı: Ortalama fiyat 4 milyon 677 bin TL oldu! İşte en çok ev satılan ilçeler..

Konut fiyatlarında yaşanan yükseliş enflasyon oranını da geçti. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe, İstanbul'da bir yılda konut fiyatlarının ortalama yüzde 68 arttığını ve 4 milyon 677 bin TL'ye çıktığını belirtti. İstanbul'da en çok konut satılan ilçeler de belli oldu. İşte ayrıntılar...

Ağrı kesici ve idrar söktürücü özelliği var. Bu yüzden rağbet çok yüksek. Eken çiftçi boş dönmüyor parasını kazanıyır

Tarımdan daha fazla para kazanmak isteyen çiftçiler tarafından ekilen bazı ürünler var. İşte o ürünlerden biri de nevruzotu. Bu bitki idrar söktürücü ve ağrı kesici özelliği olması nedeniyle çok rağbet görüyor.

Tecno Pova 4 Haziran fiyatları ne kadar? İşte 08 Haziran fiyat listesi

Carrefour fiyat performans ürünlerinden en çok rağbet gören Tecno Pova 4 telefonu indirime soktu. Peki 08 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Çiftçiler müjde! Türk Boğası Tümosan traktör fiyatlarını peş peşe açıkladı! Traktör alacaklar hemen tabloya bakın...

Hasat zamanına kısa süre kala çiftçiler tarla traktörü arayışına başladı. Bu kapsamda en çok rağbet gören Tümüsan firması fiyatlarını açıkladı. İşte Tümosan'ın güncel fiyat listesi...

Hanımlar dikkat! Temizlik ve cilt bakım ürünlerine çılgın indirimler geldi!

Türkiye'de en çok rağbet edilen perakende marketlerden BİM 2 Mayıs aktüel ürünler kataloğunu duyurdu. Temizlik, makyaj ve cilt bakım ürünlerinde indirime giden BİM, Mayıs ayına bomba gibi giriş yapmak istiyor. İşte 2 Mayıs indirimli ürünler listesi.

İkinci el otomobilde en çok satanlar belli oldu! İşte en çok satan o markalar!

Sıfırın ardından, Türkiye’nin en çok tercih edilen ikinci el otomobil markaları da belli oldu. Peki vatandaş ikinci elde en çok hangi markalara rağbet gösterdi?

Çeyiz düzecekler dikkat! ŞOK'ta Altus çamaşır makinesi satışta! 31 Mart 2023 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi 

ŞOK market aktüel ürünlerini duyurdu. indirim listesinde çamaşır makinesi ve çamaşır kurutma makinesi yeni yayınlanan listede en çok rağbet edilenler arasına girdi.

İndirime doymayan ayçiçek yağına bir kampanya daha yapıldı! Bu çılgın fiyat aklınızı alacak! 20 Mart 2023 fiyat listesi

2023'te indirim üstüne indirim yapılan sıvıyağ, vatandaşın da en çok rağbet ettiği ürünler arasında yer aldı. MİGROS, müşterilerine 'kıyak' tadında bir kampanya yaptı.Market market dolaşmaya gerek kalmadan indirimi değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Gecenizi gündüze çeviren BMW 7 Mart fiyatları merak ediliyor! 13 Mart 2023 fiyat listesi

Bu çok etkileyici bir yönetici aracı olan BMW 7 Serisi hala piyasanın en çok rağbet edilen araçları arasında. Güçlü motoru ve teknik detaylarıyla BMW 7 kullanıcısına harikalar sunuyor. İşte 13 Mart 2023 fiyat listesi

LG 55" 4K LED TV Şubat zammı oldu mu? en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

LG 55UP77106LB 55" 4K LED TV en yüksek piksel doğruluğuna sahip. LG TV'ler 2023'te de en çok rağbet gören ürünler arasına girdi. Biz de bu haberimizde sizin için fiyat araştırması yaptık. Peki LG 55UP77106LB 55" 4K LED TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

BMW İ4 VE İ4 M50 özellikleri nelerdir? İşte 2023 Şubat ayı fiyat listesi

BMW'nin İ4 VE 14 M50 modelleri en çok rağbet gören modeller arasında. i4'ün M50 modeli 50. yıl özel amblemine sahip İ4, ve i4 M50 teknik detayları ile kullanıcıları cezbediyor. BMW kalitesini zirvede yaşatan araç için fiyat listesi araştırılıyor. Peki BMW 14 VE İ14 M 50 2023 Şubat ayı fiyat listesi

En çok rağbet gören komşu adası Kos Haberi

En çok rağbet gören komşu adası Kos
Ege'nin en güzel ve en karakteristik Yunan adası sayılan Kos'a, yılda 1 milyon turist geliyor. Ege Denizi'nde Türkiye'ye en yakın Yunan adası olan Kos'a, hem Turgutreis'ten hem de Bodrum Limanı'ndan her gün birçok sefer yapılıyor. Ayrıca adada bir havalimanı bulunuyor. Bodrum Yarımadası'nın 8 mil açığında yer alan Kos, Yunanistan'ın 12 Adalar'ından biri. Adanın tarihine baktığımızda, Kayralılar, Persler ve Romalıların Helenist çağa kadar burada bulundukları görülüyor. 1500'lü yıllarda Türkler'in hakimiyetinde olan Kos, 1912'de İtalyan, 2. Dünya Savaşı'nda da Almanlarca idare edildi. 1947 yılında ise tamamen Yunanistan'a bırakıldı. Adanın ana yerleşim birimleri; Kardemena, Kefalos, Tigaki, Antimachia, Mastihar, Marmari ve Pyli... Kardemena, daha çok genç tatilcilerin geldiği bir yer ve bu yüzden burada çok sayıda gece kulübü var. Eğlence Kardamena'da yer alırken,...