24 / 07 / 2024

En gözde yatırım aracı

En gözde yatırım aracı

GYODER üyesi EVA Gayrimenkul, gayrimenkulde tercih değişikliğini ortaya koymak için 1350 kişiyle mini bir anket gerçekleştirdi. Yapılan ankette, gayrimenkulün 2013 yılında da en gözde yatırım aracı olduğu ortaya çıktı...

En gözde yatırım aracı gayrimenkul oldu!

EVA Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık tarafından gayrimenkul sektöründe tercihlerin ne yönde geliştiğini belirlemek için yapılan ankette, gayrimenkulün 2013 yılında da en gözde yatırım aracı olduğu ortaya çıktı...

Yurt dışından ev almak isteyenler dikkat! İşte konut yatırımında gözde olan ülke ve şehirler!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut yatırımında gözde olan ülke ve şehirleri açıkladı. Peki konut yatırımında en gözde ülkeler hangileri?

Gümüş mü, altın mı? En çok hangi yatırım aracı kazandıracak?

Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran gümüş ve altın yine yatırımcıların odağında yer alıyor. Peki yatırımcısına en çok hangi yatırım aracı kazandıracak; altın mı, gümüş mü? Inveo Portföy Fon Yönetim Müdürü Eral Karayacızı açıkladı.

Altın, dolar, borsa... Geçtiğimiz hafta en çok bu yatırım kazandırdı!

Geçtiğimiz hafta en çok kazandıran yatırım araçları tek tek açıklandı. Peki en çok kazandıran orsa mı, altın mı, Dolar mı, Euro mu oldu? İşte o son dakika rakamlar...

Ajda bilezik mi alalım, gram altın mı? İslam Memiş'ten net açıklama geldi! Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın

Ajda bilezik son zamanların en gözde yatırım araçları arasında geliyor. Yatırımcılar ise yatırım amaçlı ''Ajda bilezik mi alalım, gram altın mı?'' sorusunu araştırıyor. İşte Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş en çok kazandıracak altını açıkladı.

Altın, dolar, konut, borsa, bitcoin: 2024 yılının ilk 6 ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Bu yılın ilk 6 ayında döviz ve konut yatırımcısı için işler pek de iyi gitmezken yüzde 53'lük kazanç sağlayan yatırımlar da dikkat çekti. Peki 2024 yılının ilk 6 ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yastık altında altını olanlar dikkat! 81 ilde geçerli yeni uygulama başladı! Kuyumcular artık bu altınları almayacak!

Yatırımcıların en gözde yatırım araçları arasında yer alan altın için yeni bir karar alındı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bugünden itibaren kuyumcular dolandırıcılık riskine karşı kesme altını satın almayacak.

Uzmanından elinde avucunda dolar olanlara uyarı: Dolardan yatırım aracı olmaz!

Yatırımcıların en gözde yatırım araçları arasında yer alan döviz kurları yönünü yukarı çevirirken, uzmanından elinde avucunda dolar olanla için kötü haber geldi. 

Altın, dolar, euro ve borsa! Yatırımcılar gözünüzü dört açın! Bu hafta buna yatırım yapan kazandı!

Milyonlarca yatırımcı elindeki parasını altın, dolar, euro ve borsa gibi yatırım araçlarıyla değerlendiriyor. Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

2024’te gayrimenkul yatırımında ön plana çıkan bölgeler belli oldu! İşte en gözde emlak lokasyonları!

Kentsel dönüşüm hamleleri ve özel sektör ile kamunun açıklayacağı kampanyaların etkisiyle hareketli bir dönemin beklendiği 2024’te gayrimenkul yatırımında ön plana çıkan bölgeler belli oldu İşte en gözde emlak lokasyonları...

Ev almak da kiraya çıkmak da çok zor! Temettü yatırımıyla hem kirayı hem de konut kredisi taksiti karşılanabilir! 

Konut yatırımı, en çok temettü yatırımı ile kıyaslanıyor. Peki temettü yatırımı mı daha mantıklı, konut yatırımı mı? İşte o hesaplama...

Gayrimenkul Uzmanı açıkladı: En iyi reel yatırım arazi!

Yeni bir arsa ya da arazi arazi almak isteyenler gayrimenkul uzmanlarının paylaşacağı tüyoları merakla bekliyor. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin yaptığı açıklamada  en iyi reel yatırımın arazi olduğunu belirterek, önemli detaylar paylaştı. 

Altın ateş aldı! 21 Nisan 2024 canlı altın fiyatları şaşırttı! İşte son dakika gram, çeyrek, tam altın fiyatları!

Son zamanların en gözde yatırım araçları arasında yer alan altında yükseliş devam ediyor. Peki 21 Nisan 2024 çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar oldu?

'Şimdi gümüşe geçtik' diyen İslam Memiş en çok kazandıran yatırım araçlarını açıkladı!

31 Mart seçimlerinin ardından piyasalardaki dalgalanmalar sonucu yatırımcıların kafası karışık. Yatırımcılar en çok kazandıracak yatırım aracını merak ediyor. Peki en çok hangi yatırım aracı kazandırır, neye yatırım yapılmalı? İslam Memiş sosyal medya hesabından açıklandı...

En gözde yatırım aracı Haberi

En gözde yatırım aracı

1350 kişi ile yapılan anket çarpıcı sonuçlar içeriyor. Konuta yatırım yapanın önceliği lokasyon olurken, sağlamlık ve fiyat daha sonraki öncelikler arasında sıralanıyor.


GYODER üyesi EVA Gayrimenkul, gayrimenkulde tercih değişikliğini ortaya koymak için 1350 kişiyle mini bir anket gerçekleştirdi. Yapılan ankette, gayrimenkulün 2013 yılında da en gözde yatırım aracı olduğu ortaya çıktı.


Oturmak için ev alan az


Ankete katılanların yarısı üst düzey pozisyonlarda görev almakta olup, yüzde 76’sı halihazırda konut sahibi. Katılanların yüzde 60’ı ise son bir sene içinde konut almış veya almayı düşünen kişilerden oluştu. Gayrimenkul satın almayı düşünenlerin yüzde 60’ı bunu yatırım aracı olarak düşünürken yüzde 40’ının oturmak için alacağı belirtildi.