06 / 07 / 2024

en güzel taş köprüler

en güzel taş köprüler

Yakaları, insanları ve kültürleri birleştirirken tarihe de meydan okuyan yapı harikası taş köprüleri siz mimari severler için derledik. İşte, doğayla bütünleşmiş yılların taş köprülerinden bazıları...

Ankara'nın 'en güzel köyü' seçildi! Arsa ve ev fiyatları fırladı!

Kızılcahamam'a bağlı Alibey köyü Ankara'nın en güzel köyü seçildi. Tarımsal faaliyetler, doğal güzellikler ve geleneksel köy yaşamıyla dikkat çeken köyün en güzel köy seçilmesiyle birlikte ev ve arsa fiyatları yükselmeye başladı.

2024’te gayrimenkul yatırımında ön plana çıkan bölgeler belli oldu! İşte en gözde emlak lokasyonları!

Kentsel dönüşüm hamleleri ve özel sektör ile kamunun açıklayacağı kampanyaların etkisiyle hareketli bir dönemin beklendiği 2024’te gayrimenkul yatırımında ön plana çıkan bölgeler belli oldu İşte en gözde emlak lokasyonları...

İBB açıkladı! İstanbul'un orman manzaralı en güzel tesisi açıldı, fiyatları da çok ucuz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), şehrin en güzel noktalarını İstanbulluların hizmetine açmaya devam ediyor. Buna göre, gerçekleştirilen ve devam edilen çalışmalar doğrultusunda İstanbul’un orman manzaralı en güzel tesisi de açılmış oldu.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2020 yılından bu yana en güçlü başlangıcını yaptı!

İngiliz konut piyasası 2024'ün başında yeniden canlanma sinyalleri verirken ortalama konut fiyatları 2020 yılından bu yana yıla en güçlü başlangıcını yaptı.

1936 yılında evinin önünü en güzel süsleyenlere ikramiye verilmiş!

1936 yılında bahçe sahiplerine, evlerinin önünü güzel süslemeleri halinde ikramiye verilmiş.

Lamer Dragos'ta yüzde 15 indirim fırsatı!

Almis İnşaat tarafından İstanbul'un en güzel manzarasına sahip Maltepe'de yükselen Lamer Dragos'ta yüzde 15 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi fiyatıyla dikkat çekti: Kahveseverlere en özel hediye

Kim güzel bir Türk kahvesine "hayır" diyebilir ki... Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi sizin için en güzel Türk kahvesini pişiriyor. Peki Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Çırağan 57 Residences'ta yaşam başladı! 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla!

Data Expert tarafından İstanbul'un en güzel manzarasına sahip Beşiktaş'ta hayata geçirilen Çırağan 57 Residences'ta Haziran ayı itibariyle oturumlar başladı. Çırağan 57 Residences'ta 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Babalar gününe özel büyük fırsat başladı! Zen erkek kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi 

Babalar gününe sayılı günler kala hediye arayışları da başladı. Milyonlarca kişi babalar günü için en güzel ve anlamlı hediyeleri araştırırken Zen Pırlanta büyük fırsatını açıkladı. Zen'de kol saatleri pırlanta ile buluştu. Zen kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi.

Samsung Galaxy S22 Ultra'ya Carrefoursa'dan karşı konulamaz indirim! En güçlü işlemcili Samsung telefonunu kaçırmayın!

Carrefoursa'da Galaxy S22 Ultra için özel indirimler! Hemen sipariş verin ve en güçlü işlemcili Samsung telefonu indirimli fiyatlarla satın alın.

Herkes akın akın buralara taşınıyor! İşte İstanbul’un en güvenli ilçeleri!

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 11 ili vuran asrın depremleri sonrası Türkiye’nin en büyük kenti İstanbul’da yaşayanlar da da büyük tedirginlik baş gösterirken, megakentin en güvenli ilçeleri de peş peşe açıklandı.

İstanbul'da iç göç başladı! Deprem sonrası herkes bu 5 ilçeye akın ediyor! İstanbul'un en güvenli ilçeleri hangileri?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından uzmanlar İstanbul için risk haritası çıkarttı, herkes bu 5 ilçeye akın etmeye başladı. Peki İstanbul'un en güvenli ilçeleri hangileri?

14 Şubat yaklaşırken sevdiğinzie en güzel hediye Fibabanka'dan! Çiçeksepeti'nden yüzde 15 hediyeyi kaçırmayın

Sevgililer günü yaklaşırken herkesi bir telaş aldı. Sevdiğinize hediye edilecek onun ruhunu yansotan en değerli olduğunu belli edecek en güzel hediye ''çiçek.'' Fibabanka tam da bu noktada size katkı sunuyor. Kampanyanın detayları haberimizde

en güzel taş köprüler Haberi

en güzel taş köprüler

Bazen büyüsüne kapılıp karşıdan baktığınız bazen keyifle yürüyüp geçtiğiniz dünya üzerindeki köprülerin nelere şahit olduğunu düşündünüz mü hiç? Bazıları uçsuz bucaksız denizlerin bazıları dere ve nehirlerin üzerinde iki yakayı bağlarken, insanları ve kültürleri de birleştirir. Kimi şehir merkezlerinde kimi ise ücra köşelerde ya da en tehlikeli geçitlerde bulunan hem tarihi eser niteliğinde hem de yapı harikası taş köprülerin dikkat çekiciliği yadsınamaz. 


Asırlık taş köprüler, bulundukları destinasyonlardaki halka hizmet etmeye devam ederken, başka ülkelerden gezginlerin, tarih severlerin de öncelikli uğrak noktası oluyor. Tarihe meydan okuyan bu taş köprülere, etkileyici hikayeleri, büyüleyici güzellikleri ve güçlü yapı özellikleriyle hayran kalmamak da mümkün değil zaten… İşte, doğayla bütünleşmiş yılların taş köprülerinden bazıları...


RAKOTZ BRÜCKE, KROMLAU, ALMANYA





Almanya’nın Kromlau kentinde bulunan Rakotzbrücke/Rakotz Köprüsü, ‘Rhododendronpark’ 1860 yılında...