02 / 05 / 2024

en ilginç mimari yapılar galeri

en ilginç mimari yapılar galeri

Farklı tasarımlarıyla öne çıkan mimari yapılar görenleri şaşırtmaya devam ediyor. İşte güzellikleriyle büyüleyen o yapılar...

A101 aktüel 4 Mayıs 2023 katalog: İndirimli benzinli motosiklet fırsatı! Hemen bakın... Son dakika!

A101'un 4 Mayıs tarihli kataloğu, birbirinden avantajlı indirimlerle dolu. Ancak dikkat çeken en ilginç ürünlerinden biri, uygun fiyatı ve kaliteli tasarımıyla beğeni toplayan motorsiklet.

A101'e 50 cc motor geldi: iPhone 12'den daha ucuz! A101 4 Mayıs 2023 kataloğunu gören şok oldu!

A101'un 4 Mayıs kataloğu, birçok cazip indirim fırsatı sunarken, dikkatleri üzerine çeken en ilginç ürünlerden biri de motorsiklet oldu. Hem bütçe dostu fiyatı hem de kaliteli tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken motorsiklet, şehir içi ulaşımda pratik bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Bitcoin'in yükselme nedenini açıkladı herkes şoke oldu! Bitcoin bu seviyeleri görebilir

Bitcoin'in son dönemler önüne geçilmez yükselişi bazı teorisyenlerin açıklamasıyla kamuya anlatılıyor. En ilginç yorum ise Fox haber sunucusundan geldi. Konuyla alakalı herhangi bir kanıt bulunmasa da Twitter aracılığı ile kimi analistler konuyu değerlendirerek sunucunun açıklamalarına değindi.

Evkur'dan Samsung Galaxy Z Flip3'e 1300 TL indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Evkur, Samsung'un en ilginç telefonlarından biri olan Samsung Galaxy Z Flip3'e bin 300 lira indirim yaptı! Peki, Evkur'da Samsung Galaxy Z Flip3 fiyatları ne kadar? İşte 17 Mayıs fiyat listesi...

Samsung Galaxy Z Flip3'e 4050 TL indirim! Stoklar tükenmek üzere! İşte 6 Mayıs fiyat listesi...

Turkcell Pasaj, Samsung'un en ilginç telefonlarından biri olan Samsung Galaxy Z Flip3'e 4 bin 50 lira indirim yaptı! Peki, Turkcell Pasaj'da Samsung Galaxy Z Flip3 fiyatları ne kadar? İşte 6 Mayıs fiyat listesi...

A101'den Samsung Galaxy Z Flip3'e 4700 TL indirim! Tükenmeden alın! İşte 5 Mayıs fiyat listesi...

A101, Samsung'un en ilginç telefonlarından biri olan Samsung Galaxy Z Flip3'e 4 bin 700 lira indirim yaptı! Peki, A101'de Samsung Galaxy Z Flip3 fiyatları ne kadar? İşte 5 Mayıs fiyat listesi...

Rize'deki marangozdan ilginç mimari!

Rize'de yaşayan marangoz Kadir Aksoy, yaptığı pandemi sığınağıyla hem izole oluyor hem de doğanın keyfine devam ediyor. İlginç mimari görenleri hayrete düşürüyor.

Sinpaş Finans Şehir projesine ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülü!

Sign of theCity Awards ödül töreninde, 45 yıldır şehir ve insan yaşamını değerlendiren projeler üreten Sinpaş GYO, ‘Kentve Mimarlık’ kategorisinde ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülünü “Sinpaş Finans Şehir” projesi aldı.

Mimar Sinan: Dünyanın en büyük mimari dehası!

Döneminin en büyük mimari dehalarından olan Mimar Sinan'nın eserleri yüzyıllardır şehirleri süslüyor. Sadece Anadolu'da değil dünyanın farklı bölgelerinde de eserler bırakmış olan Mimar Sinan, mütevazi karakteri ile de hayranlık uyandırıyor.

Depreme en dayanıklı bina için yarışacak üniversiteler belli oldu!

Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışmasının ön kayıt dönemi sona erdi. Yarışmada dereceye giren ilk üç takımın yanı sıra en iyi mimari, en iyi deprem performansı, en iyi sunum ve iletişim becerisi ile yarışma ruhuna sahip takımlar da ödüllendirilecek.

Yatay mimari, geleceğin kentlerine en iyi hazırlık olacak!

"Yatay mimari, geleceğin kentlerine en iyi hazırlık olacak" diyen AK Parti Ankara Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Aydın, "Yatay mimari kültürel değerlerimizi de geleneklerimizi de daha güçlü yaşamamızı sağlayacak" şeklinde konuştu...

Meydan İstanbul, Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi seçildi!

Meydan İstanbul “Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi” seçildi. Bunun yanında “Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi” ve “Avrupa’nın En İyi Sosyal Alanları” ödüllerinin de sahibi Meydan İstanbul AVM olmayı başardı. 

Dünyanın en ilginç 10 oteli açıklandı!

CNN International dünyanın en ilginç otellerini açıkladı. Listeye Türkiye'den de çoğu kişinin çok ilginç bir otel girdi.

en ilginç mimari yapılar galeri Haberi

en ilginç mimari yapılar galeri