30 / 04 / 2024

Bitcoin'in yükselme nedenini açıkladı herkes şoke oldu! Bitcoin bu seviyeleri görebilir

Bitcoin'in yükselme nedenini açıkladı herkes şoke oldu! Bitcoin bu seviyeleri görebilir

Bitcoin'in son dönemler önüne geçilmez yükselişi bazı teorisyenlerin açıklamasıyla kamuya anlatılıyor. En ilginç yorum ise Fox haber sunucusundan geldi. Konuyla alakalı herhangi bir kanıt bulunmasa da Twitter aracılığı ile kimi analistler konuyu değerlendirerek sunucunun açıklamalarına değindi.



Bitcoin, merkez bankası veya tek bir yönetici olmadan, aracılara ihtiyaç duymadan eşler arası bitcoin ağında kullanıcıdan kullanıcıya elektronik olarak gönderilebilen merkezi olmayan bir dijital para birimidir. İşlemler, ağ düğümleri aracılığı ile  kriptografi yoluyla doğrulanır ve blok zinciri ismi verilen halka açık dağıtılmış bir deftere kaydedilir. Bitcoin'in değeri değişkendi ve zaman içinde önemli dalgalanmalara maruz kaldı.

Bitcoin in yükselme nedenini açıkladı herkes şoke oldu! Bitcoin bu seviyeleri görebilir
2023'te güzel bir ivme sergileyen Bitcoin (BTC) yükselmeye devam ederken bazı uzmanlar yükselişin devam edebileceğini ve önümüzdeki senelerde 100 bin dolara kadar yükseleceğini söylüyor. Fox haber televizyonunda sunucu olan Tucker Carlson, BTC’nin yükselişiyle alakalı oldukça dikkat çeken bir teori ortaya attı.

Carlson, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ve Kanada’daki havayollarında oluşan teklemeleri BTC ile bağlantı kurarak açıkladı. Gecikmelerin arkasında fidye yazılımları olma ihtimali olabileceğini söyledi ve ABD hükümetinin fidyeyi ödemek için oldukça büyük miktarlarda BTC satın almış olabileceğini söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön