28 / 04 / 2024

en iyi gayrimenkul şirketi

en iyi gayrimenkul şirketi

Enerjiden, tekstile, inşaattan, otomotive kadar pek çok sektörde yılın en iyilerinin belirlendiği ankette TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş “Gayrimenkul Şirketi” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehir!

Arsa yatırımına ilgi hız kesmeden devam ederken, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehri açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Yatırımcılar için pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu: Gayrimenkul de var!

ABD’li yatırımcı Steve Burns’ün New Trader U’da yer alan makalesinde akıllı yatırım ve iş kurma yoluyla servet oluşturmanın tanınmış bir savunucusu olan Robert Kiyosaki'nin pasif gelir akışları ile ilgili tavsiyeleri bulunuyor. İşte pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu...

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren kuruluşa göre İstanbul dünyanın en iyi 19’ncu şehri!

Kentsel uzmanlık kuruluşu Resonance Consultancy’nin yaşanabilirlik, sevilebilirlik ve refah düzeyini kriter alarak gerçekleştirdiği araştırmaya göre, Londra dünyanın en iyi şehri oldu. İstanbul ise listede 19’ncu sırada yer aldı.

Gayrimenkul, 2021’de de en iyi yatırım olacak!

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını, gayrimenkul sektörünü de şekillendirdi. 2020 yılındaki tüm olumsuzluklara rağmen en iyi yatırım aracı olan gayrimenkulün 2021 yılında da yine gözde olması bekleniyor.

Sign Of The City Awards’da MESA En İyi Konut ödülünü aldı!

Türkiye’deki inşaat ve gayrimenkul projeleri arasından en iyilerinin ödüllendirildiği Sign of the City Awards ödül töreninde MESA imzası taşıyan MESA Orman projesi devam eden en iyi konut kategorisinde ödül almaya hak kazandı...

TERRA Real Estate Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi!

TERRA Real Estate European Property Awards/Avrupa Gayrimenkul Ödülleri tarafından "Best Real Estate Agency Single Office Turkey 2019-2020" kategorisinde Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi.

Gayrimenkul yatırımında en çok kazandıran ülke: Portekiz!

Vesta Global’in Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Teuta Narazan, dünyadaki en iyi gayrimenkul yatırımının şu anda, yaşamadan sadece 1 hafta geçirerek AB pasaportu alınabilecek en ucuz ülke Portekiz olduğunu söylüyor...

Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü!

Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü verildi.

3S Kale Holding’e ‘En iyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma’ ödülü!

Gayrimenkul geliştirme, yapı ve enerji sektörlerinde yatırımlar yapan 3S Kale Holding Sign of the City Awards 2017’de  ‘En iyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma’ ödülüne layık görüldü.

Gayrimenkul her dönem en iyi yatırım aracı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Eylül ayı konut satış istatistikleri açıklandı. Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, gayrimenkulün her dönem en iyi getirisi olan yatırım aracı olduğunu söyledi. 

AND Gayrimenkul, Yılın En İyi Gayrimenkul Şirketi seçildi!

AND Gayrimenkul, dünyanın en başarılı kurumlarını ve yöneticilerini ödüllendiren Stevie Awards 2017’de ‘Yılın En İyi Gayrimenkul Şirketi’ ve ‘Yılın Yönetim Takımı’ ödüllerine layık görüldü.

Gayrimenkul alımı için son 40 yılın en iyi zamanı!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, gayrimenkul yatırımı yapmayı planlayanlara, "Son 40 yılın en iyi zamanı" olduğunu söyledi.

EVA Gayrimenkul, en iyi danışmanlık kurulu seçildi!

Değerleme sektörünün önde gelen kuruluşlarından EVA Gayrimenkul Değerleme, European Property Awards danışmanlık kategorisinde “En İyi Gayrimenkul Danışmanlık Kuruluşu” ödülüne layık görüldü.

en iyi gayrimenkul şirketi Haberi

en iyi gayrimenkul şirketi

İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri sektörün ‘En’lerini belirledi. Yaklaşık 20 bin öğrencinin katılımıyla yapılan oylama sonucunda, sektör temsilcileri 16 Mayıs Cumartesi günü düzenlenen törende ödüllerini aldı.

Enerjiden, tekstile, inşaattan, otomotive kadar pek çok sektörde yılın en iyilerinin belirlendiği ankette TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş “Gayrimenkul Şirketi” kategorisinde ödüle layık...