16 / 05 / 2024

en iyi İstanbul plajları

en iyi İstanbul plajları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbulluların temiz, nezih ve güvenli ortamlarda deniz keyfi yaşamaları için plajlarda hizmet vermeye devam ediyor. İstanbul plajları Büyükşehir’in Cankurtaran Hizmeti ile daha güvenli.

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren kuruluşa göre İstanbul dünyanın en iyi 19’ncu şehri!

Kentsel uzmanlık kuruluşu Resonance Consultancy’nin yaşanabilirlik, sevilebilirlik ve refah düzeyini kriter alarak gerçekleştirdiği araştırmaya göre, Londra dünyanın en iyi şehri oldu. İstanbul ise listede 19’ncu sırada yer aldı.

Yapımı bir yılda tamamlanan Darülaceze’ye Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü!

Yardıma muhtaç vatandaşlara yuva olacak Darülaceze’nin yeni binası inşası sona erdi. İstanbul Okmeydanı’nda 1800’lü yıllardan bugüne kadar hizmet veren Darülaceze, kocaman yaşam alanına dönüştü. O devasa alan sadece bir senede tamamlandı ve Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü aldı.

İstanbul Havalimanı’ndan büyük başarı! Dünyanın en iyi havalimanı seçildi

Dünyanın en önemli seyahat dergilerinden biri olan Condé Nast Traveler Dergisi’nin yapmış olduğu ankette İstanbul Havalimanı, Singapur ve Güney Kore'yi geride bırakıp dünyanın en iyi havalimanı seçildi. İşte detaylar…

Atatürk Havalimanı dünyanın en iyi 3. havalimanı seçildi!

TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, İspanya merkezli seyahat sitesi eDreams'in açıkladığı dünyanın en iyi havalimanları listesinde üçüncü sıraya yerleşti. 

Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü!

Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü verildi.

En iyi şirket ödülü Özyurtlar Holding'e!

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından “Sektörün Enleri” ödül töreni gerçekleşti. Törende, Özyurtlar Holding'e en iyi şirket dalında ki ödül verildi.

Kentsel dönüşümün en iyi örnekleri Kartal’da!

Kartal Belediyesi’nin düzenlediği ‘Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım’ zirvesinin ikincisini gerçekleşti. Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, yaptığı açıklamadaİstanbul’da kentsel dönüşümün en iyi örneklerinin Kartal’da gerçekleştirildiğini belirtti.

İşte İstanbul'un en iyi 20 ofis binası!

İstanbul'un en iyi ofis binaları açıklandı. 20 plaza arasından Maslak Orijin Plaza ve Kozyatağı'nda bulunan AND eşit puanlar aldı. İşte İstanbul'un en iyi ofis binaları...

Ofisraporu.com İstanbul’un en iyi ofis binalarını puanladı!

Ofisraporu.com İstanbul’un en iyi ofis binalarını seçti. Puanlama sistemiyle İstanbul Avrupa Yakası’nın en iyi ofis binası Orijin Plaza-Maslak, İstanbul Anadolu Yakası’nın en iyi ofis binası AND-Kozyatağı olarak belirlendi.

En iyi yatırım gayrimenkuldür!

Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Ülkü Uçar, GYODER ve Emlak Konut kampanyasının İstanbul'daki konut stoklarını inanılmaz derecede erittiğini söyledi. Ülkü Uçar, "En iyi yatırım gayrimenkuldür" dedi.

Conrad Türkiye’nin en iyi oteli seçildi!

Türkiye’nin en iyi oteli ödülünü alan Conrad İstanbul Bosphorus’un Genel Müdürü Andreas Jersabeck, başarıyla ilgili açıklama yaptı.

Soho House İstanbul 2015’in En iyi Şehir Oteli seçildi!

Dünyaca ünlü tasarım ve mimarlık dergisi Wallpaper, Aralık 2015 sayısında Soho House İstanbul’u “2015’in En iyi Şehir Oteli” seçti.

Ahmet Bülbül: Gaziosmanpaşa İstanbul'un en iyi semti olacak!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Bülbül 'Ketsel dönüşüm' çerçeveside Gaziosmanpaşa'ın İstanbul'un en iyi semti olacağı ve yeni bir Nişantaşı'nın doğacağını belirtti.

en iyi İstanbul plajları Haberi

en iyi İstanbul plajları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cankurtaran Ekipleri’nce Ramazan Bayramı’nda bin 284 vatandaş boğulmaktan kurtarıldı.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbulluların temiz, nezih ve güvenli ortamlarda deniz keyfi yaşamaları için plajlarda hizmet vermeye devam ediyor.


İBB İtfaiye Daire Başkanlığı, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, 45 bin 500 metre uzunluğundaki 35 plajda 421 cankurtaran ile boğulma vakalarına karşı önlem alıyor. Toplam 177 gözetleme kulesinde denize giren vatandaşların güvenliği için çalışan cankurtaranlar, 31 Jet-Ski, 7 Kurtarma Botu, 13 ATV Aracı ile sahillerde devriye gezerek tehlike arz edecek durumlara karşı müdahalede bulunuyor.


Son 10  yılda 26 bin 220 kişi boğulmaktan kurtarıldı


2004-2014 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin cankurtaran hizmeti verdiği plajlarda boğulma tehlikesi geçiren 26 bin 220 kişi, cankurtaran ekipleri tarafından kurtarıldı. Son 3 ayda tehlike yaşayan 3 bin 258 kişiye cankurtaran ekipleri...