02 / 05 / 2024

En İyi Perakende Geliştirme ödülü

En İyi Perakende Geliştirme ödülü

Forum Kayseri alışveriş merkezi ve Forum Kapadokya alışveriş merkezi, Avrupa genelinde en dikkati çeken projelerin yarıştığı Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2014 organizasyonunda ödüle layık görüldü...

Meydan İstanbul, Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi seçildi!

Meydan İstanbul “Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi” seçildi. Bunun yanında “Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi” ve “Avrupa’nın En İyi Sosyal Alanları” ödüllerinin de sahibi Meydan İstanbul AVM olmayı başardı. 

Capitol Alışveriş Merkezi'ne Avrupa'nın en iyi mimari ödülü!

International Property Awards yarışmasında Capitol Alışveriş Merkezi Yenileme Projesi ile “Perakende Alanında Avrupa’nın En İyi Mimari” Ödülüne layık görüldü..

Aydınlı Grup, En İyi Kurumsal Çözüm Ödülü'nü aldı!

Aydınlı Grup “Avrupa Perakende Teknoloji Ödülleri” (RETA) töreninde “En İyi Kurumsal Çözüm” alanında ödül aldı. Türk markası olan firma, aynı kategoride ödülü ikinci kez kazanan ilk marka oldu.

En İyi Gayrimenkul Değerleme Şirketi TSKB seçildi!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, Euromoney Dergisi tarafından düzenlenen Euromoney Gayrimenkul Ödülleri 2015’te “Türkiye’nin En İyi Gayrimenkul Değerleme Şirketi” seçildi.

Qent İstinye Cityscape 2015'in En İyi Konut Projesi seçildi!

Eski İstanbul Konakları’nın çağdaş yorumu Qent İstinye mimarlık dünyasının en büyük buluşmalarından biri olan Cityscape Global’de “En İyi Konut Projesi” seçildi.

Qent İstinye, Cityscape Global’de en iyi konut projesi seçildi!

Eski İstanbul Konakları’nın çağdaş yorumu Qent İstinye mimarlık dünyasının en büyük buluşmalarından biri olan Cityscape Global’de “En İyi Konut” projesi seçildi.

Hilton Kozyatağı Türkiye’nin en iyi şehir oteli şeçildi!

Dünyanın Turizm Oscarları olarak gösterilen “World Travel Awards 2015”in sahipleri açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, “World Travel Awards”da “Türkiye’nin En İyi Şehir Oteli” seçildi.

Hilton Kozyatağı'na Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli ödülü!

Dünyanın "turizm Oscarları" olarak gösterilen 'World Travel Awards 2015'in kazananları açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, World Travel Awards'da 'Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli' seçildi.

Hilton İstanbul Kozyatağı Türkiye'nin en iyi şehir oteli seçildi!

Dünyanın "turizm Oscarları" olarak gösterilen 'World Travel Awards 2015'in kazananları açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, World Travel Awards'da 'Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli' seçildi.

Hilton İstanbul Kozyatağı'na, En İyi Şehir Oteli ödülü!

Dünyanın turizm oscarları olarak gösterilen ‘World Travel Awards 2015’in sahipleri açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, ‘World Travel Awards’ta ‘Türkiye’nin En İyi Şehir Oteli’ seçildi. İşte ayrıntılar...

En İyi İnovasyon Ödülü Nef'in oldu!

Nef, İngiltere’nin en prestijli ödülleri olarak gösterilen Best Bussiness Awards’ın en prestijli kategorilerinden olan “En İyi İnovasyon”da birinciliği aldı.

En İyi Gayrimenkul Müzayedesi Avrupa 2015 Ödülü TURYAP'ın!

Dünyanın saygın finans dergilerinden Capital Finance International (CFI), En İyi Gayrimenkul Müzayedesi – Avrupa 2015 Ödülü’ne TURYAP’ı layık gördü.

Dünyanın En İyi Yapıları yarışmasında 20 Türk proje finalde!

Dünyanın En İyi Yapıları yarışması finalinde Türkiye'den 20 proje var. Türkiye, I bu sayıyla Avustralya ve İngiltere'nin ardından üçüncü ülke oldu.

En İyi Perakende Geliştirme ödülü Haberi

En İyi Perakende Geliştirme ödülü

Forum Kayseri alışveriş merkezi ve Forum Kapadokya alışveriş merkezi, Avrupa genelinde en dikkati çeken projelerin yarıştığı Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2014 organizasyonunda ödüle layık görüldü. 

Multi Turkey'den yapılan açıklamaya göre Forum Kayseri alışveriş merkezi. 

Avrupa'daki ticari ve konut alanında yapılan projelerin ödüllendirildiği Avrupa Gayrimenkul Ödülleri (European Property Awards) organizasyonunda En İyi Perakende Geliştirme (Best Retail Development Europe) kategorisinde ödülün sahibi...