29 / 04 / 2024

en kalabalık kent

en kalabalık kent

AA muhabirinin Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerinden derlediği bilgilere göre, Türkiye genelinde 2008-2012 yılları arasındaki dönemde konut satışları bakımından İstanbul ve Ankara, diğer illere büyük fark attı

TÜİK Türkiye'nin en kalabalık ilçesini açıkladı! Tam 57 ili geride bıraktı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Türkiye'nin en kalabalık ilçesini açıkladı. Açıklanan verilere göre Esenyurt ilçesi, ülkenin en kalabalık ilçesi oldu. İşte konu ile ilgili detayları...

Konutta yıllık getirisi en yüksek ilçeler peş peşe sıralandı! Şampiyon Ankara'dan!

Endeksa, konutta yıllık getiri oranı en fazla olan ilçeleri peş peşe sıraladı. Araştırmada Türkiye’nin en kalabalık il ve ilçeleri mercek altına alındı. Konutta en yüksek getiri ise Ankara'dan oldu. 

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt...

İstanbul'un Esenyurt ilçesi, 977 bin 489 nüfusuyla listede Türkiye'nin en kalabalık ilçesi olarak birinci sıraya yerleşti. Esenyurt nüfus olarak 57 ili geride bıraktı. İşte haberin ayrıntıları...

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta imar sorunu patladı! Kentsel dönüşümü engelliyor!

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta 11 senede 3 bin 937 yapının yerinde dönüşümü yapılırken, bazı mahallelerde imar sorununa bağlı parselasyon işlemlerinin tamamlanamaması bölgedeki yapıların dönüşümünü engelliyor.

Türkiye’de herkes memleketine dönerse en kalabalık il orası olacak!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ilginç bir araştırma yaptı… Türkiye’de ki herkes kendi memleketine dönerse en kalabalık il hangisi olur?

ABD Ulusal İstihbarat Raporu: İstanbul 2035'te Avrupa'nın en kalabalık kenti olacak!

ABD Ulusal İstihbarat Konseyi raporuna göre pandeminin etkilerinin hemen her bölgede senelerce sürmesi bekleniyor. Raporda İstanbul’un 2035 yılında Avrupa’nın en kalabalık şehri olacağı da öngörülüyor.

120 ay vadede en düşük konut kredi faiz oranı hangi bankada?

Kasım ayı itibari ile masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranı sıklıkla değişmeye başladı. Güncel olarak 120 ay vadede masraflar hariç en düşük konut kredisi kullandıran banka hangisi?

60 ay vadede en düşük konut kredi faiz oranı hangi bankada?

Bankaların konut kredisi faiz oranları son haftalarda sıklıkla değişmeye başladı. Masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranlarını kullandıran bankalar değişti. Güncel olarak 60 ay vadede masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranı hangi bankada?

ABD'de yeni konut satışları 2,5 yılın en düşük seviyesinde!

ABD'de birinci el konut satışları, ekimde önceki aya kıyasla yüzde 8,9 azalışla 544 bine gerileyerek Mart 2016’dan bu yana en düşük seviyesini kaydetti...

Masraflar hariç en düşük konut kredi faizi hangi bankalarda?

Son günlerde özel bankalar peş peşe konut kredisi faiz oranlarında indirim yaptı. Masraflar hariç en düşük konut kredisi kullandıran bankalar değişti. 

En düşük konut kredi faiz oranı hangi bankada?

Bankalar son haftalarda bir bir konut kredisi faiz oranlarında indirime gidiyor. Masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranı hangi bankada? 

En düşük konut kredisi faiz oranı kaç oldu?

Bankaların konut kredisi faiz oranı ortalamaları Haziran ayında sonra ilk defa bu hafta konut kredisi faiz indirimi yapılması ile düştü. En düşük konut kredisi faiz oranı kaç oldu?

En düşük konut kredisi faiz oranı uygulayan bankalar!

Kredi Pazarı bankaların konut kredisi faz oranlarını ve indirimli kampanyalarını araştırdı: En düşük konut kredisi faiz oranı sunan 4 bankayı listeledi...

en kalabalık kent Haberi

en kalabalık kent

Türkiye genelinde son 5 yılda 2 milyon 166 bin konut satışı gerçekleşti. 

     AA muhabirinin Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerinden derlediği bilgilere göre, Türkiye genelinde 2008-2012 yılları arasındaki dönemde konut satışları bakımından İstanbul ve Ankara, diğer illere büyük fark attı. 

     Söz konusu dönemde Türkiye'nin en kalabalık kenti İstanbul'da 483 bin 712 konut satılırken, bu rakam Başkent Ankara'da 383 bin 349 olarak gerçekleşti. 

     Türkiye'nin en kalabalık üçüncü ili olan İzmir'de ise aynı dönemde 128 bin 836 konut satılırken, Adana ve Mersin'de toplam 107 bin 957 konut yeni sahibini buldu. 

     Bu dönemde en az konut satışı yapılan yerler ise toplam 7 bin 673 ile Van, Muş, Bitlis ve Hakkari olurken, Ağrı, Kars, Iğdır ve Ardahan'da da toplam 7...