07 / 07 / 2024

En Konstrüksiyon İnşaat iletişim

En Konstrüksiyon İnşaat iletişim

En Konstrüksiyon İnşaat ve Yapı Elemanları Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Akkaya tarafından kuruldu. 

Prof. Şener Üşümezsoy en aktif fayın nerede olduğunu açıkladı: İşte bayram tatiline gidenleri bekleyen büyük tehlike!

Merakla beklenen 9 günlük bayram tatilinin başlamasına artık sayılı saatler kala Prof. Şener Üşümezsoy'dan da Akdeniz ve Ege'ye tatile gidecek olanlara uyarı geldi. Şener Üşümezsoy, en aktif fayın nerede olduğunu açıkladı.

Fiat çıldırdı! En ucuz Egea'nın fiyatı 799 bin 900 TL oldu! Tam  245 bin TL indirim!

Fiat, Haziran ayında Egea modelinde 245 bin lirayı bulan indirim yaptı ve en ucuz Egea'nın fiyatı 799 bin 900 liraya kadar geriledi.

Deprem bilimciden 6 şehir için çarpıcı uyarı: Prof. Dr. Ercan, Kuzey Anadolu Kırığı'nın en etkin kollarını açıkladı!

Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, 6 kente dikkat çekerek uyarılarda bulundu. Ercan, Kuzey Anadolu Kırığı'nın en etkin kollarını açıkladı. İşte deprem bilimci Ercan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Konut sektörünün önündeki en önemli sorun: İnşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışı!

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı ve T.O.B.B İnşaat Müteahhitleri Meclis Üyesi Oğuzhan Keleş, konut sektörünün gelişimine engel olan en önemli sorunun inşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışları olduğuna değindi.

Konut fiyat artışı geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrediyor!

Konutta fiyatların nasıl bir seyir izleyeceği pek çok kişi tarafından merak edilirken, TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara yaptığı paylaşımda konut fiyat artışının öngördüğümüz gibi geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrettiğini belirtti.

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

Yılmaz Konstrüksiyon İnşaat Ve Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Konstrüksiyon İnşaat Ve Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmaz tarafından kuruldu.

Pgm Konstrüksiyon Endüstriyel İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Pgm Konstrüksiyon Endüstriyel İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Turan Çanacık tarafından kuruldu.

Fbcb Konstrüksiyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Fbcb Konstrüksiyon İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Othman M.S.S. Tarkhanı tarafından kuruldu.

Serçelik34 Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serçelik34 Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Ürgüp tarafından kuruldu.

Serçelik34 Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serçelik34 Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Ürgüp tarafından kuruldu.

Bakan Çelik Konstrüksiyon Metal Ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakan Çelik Konstrüksiyon Metal Ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Bakan tarafından kuruldu.

Elon Musk dünyanın en zengini unvanını geri aldı!

Elon Musk, lüks tüketim ürünleri grubu LVMH'nin Başkanı Bernard Arnault'yu geride bırakarak yeniden "dünyanın en zengini" ünvanının sahibi oldu. İşte detaylar...

En Konstrüksiyon İnşaat iletişim Haberi

En Konstrüksiyon İnşaat iletişim

En Konstrüksiyon İnşaat ve Yapı Elemanları Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Akkaya tarafından kuruldu. 

En Konstrüksiyon İnşaat ve Yapı Elemanları Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...