21 / 05 / 2024

en sıradışı 5 bina

en sıradışı 5 bina

Geleneksel binaların ortasında yükselen modern ve estetik yapılar kentlerin silueti değiştiriyor. İşte bu yıl açmaya hazırlanan beş en sıradışı bina...

Mehmet Özhaseki: Deprem bölgesinde en geç 1.5 yıla kadar teslimler tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremden etkilenen 11 şehirdeki hummalı çalışmalar ile ilgili bilgi verdi ve en geç 1-1.5 seneye tümüyle bütün hak sahiplerinin evlerinin teslim edileceğini belirtti.

Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesi hangisi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın son verileri kapsamında Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesinin belli olduğu açıklandı. Buna göre, listede sadece 2 şehir yer alıyor. Peki, Türkiye'nin en gelişmiş ilçesi hangisi?

Bakanlık açıkladı! Okul kantinlerinde kira sözleşmelerinin süresi 5 yıl olacak...

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan düzenleme kapsamında, okul kantinlerinde kiralama işleminde sözleşme süresi en fazla 5 yıl olacağı belirtildi. Milli Eğitim Bakanlığı Okul-Aile Birliği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

5 kilogram ayçiçek yağına 35 lira birden indirim geldi! Yetişen ucuz fiyata hemen sepetine ekleyecek!

Migros indirimli ayçiçek ürünlerinin fiyatını yayımladı. Bu kapsamda Sırma 5 kg ayçiçek yağı yüzde 19 indirim oranıyla satışa çıkarıldı. İşte Migros indirimli ayçiçek yağı fiyat listesi...

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan İzmir uyarısı: 6.5 ile 7 şiddeti arasında sallanacak! İşte en riskli 14 ilçe...

Prof. Dr. Ahmet Ercan, İzmir'in deprem riski ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ercan, 6.5-7 büyüklüğündeki depremin en çok etkileyeceği ilçeleri de tek tek açıkladı. İşte ayrıntılar...

Arsa ve arazi fiyatları en çok bu 5 ilde arttı! İşte metrekare metrekare son dakika fiyatları!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen arsa ve arazi piyasasını mercek altına alan Endeksa verilerine göre; beş büyük şehir arasında arazi ve arsa birim metrekare fiyatları en yüksek olan il İstanbul oldu. İşte 5 büyük ilde son dakika arsa ve arazi fiyatları...

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: 2,5 milyon insan ölümle burun buruna kalır

Beklenen İstanbul depremi ile ilgili konuşan Naci Görür, yaklaşık 2,5 milyonun risk altında olduğunu söyledi. İşte Görür'ün o açıklamaları....

Türkiye'den 2023'ün ilk yarısında 5,4 milyar dolarlık binek otomobil ihracatı yapıldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye, 2023'ün ilk yarısında 5 milyar 451 milyon 993 bin dolarlık binek otomobil ihraç etti.

5G teknolojisi dünyaya hızla yayılıyor! Abone sayısı 1.5 milyara çıkacak!

5G mobil abonelikleri her bölgede artış gösterirken, 2023 yılının sonuna kadar küresel ölçekte 1,5 milyara ulaşması bekleniyor. En hızlı artış ise Hindistan’da yaşanıyor.

THY bir ödül daha aldı! THY 'En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Havayolu' oldu!

Türk Hava Yolları (THY), uluslararası finans dünyası kuruluşu World Finance tarafından ‘En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Hava Yolu’ ödülüne layık görüldü. 

Borsa günün ilk yarısında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 5.992,42 puanla tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıktı.

Bu araç resmen gelecekten geldi! Hyundai'nin elektrikli aracı IONIQ 5’in güncel fiyatı belli oldu!

Hyundai'nin en sıra dışı araçlarından biri olan IONIQ 5 araç satın almak isteyenler tarafından büyük ilgi görüyor. Hyundai, her ay yaptığı gibi bu ay da araç fiyatlarında güncellemeye gitti ve IONIQ 5’in yeni fiyatını belirledi. İşte 18 Mayıs 2023 fiyat listesi...

en sıradışı 5 bina Haberi

en sıradışı 5 bina

Londra’nın büyüyen konut sektöründe taleplerin sonu yok, bu da tasarımcıları her geçen gün orijinal fikirler üretmeye zorluyor. 2018 yılında Londra’nın merkezine yapılması planlanan ‘gökyüzü havuzu’ ise iki bina arasına yerleştirilmiş bir köprü gibi görünüyor.






25 metre uzunluğa, 5 metre genişliğe ve 3 metre derinliğe sahip olan havuzun tabanı ise tamamen camdan yapılacak. Embassy Gardens isimli inşaat firmasına ait projede, gökyüzü havuzlu sitede bir dairenin fiyatının yaklaşık 2 milyon 800 bin lira olması planlanıyor.