22 / 05 / 2024

en sıradışı binalar

en sıradışı binalar

Geleneksel binaların ortasında yükselen modern ve estetik yapılar kentlerin silueti değiştiriyor. İşte bu yıl açmaya hazırlanan beş en sıradışı bina...

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Deprem bilimci Naci Görür'den son dakika uyarısı: Bu binalar depremde zor ayakta durur!

Bilim Akademisi Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Malatya'da bir yapı için açılan temeli işaret etti ve dikkat edilmesi gerekenleri "Bu binalar zor ayakta durur" diyerek sıraladı. İşte detaylar...

THY bir ödül daha aldı! THY 'En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Havayolu' oldu!

Türk Hava Yolları (THY), uluslararası finans dünyası kuruluşu World Finance tarafından ‘En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Hava Yolu’ ödülüne layık görüldü. 

İş Bankası'ndan flaş açıklama. Müşterileri işi gücü bırakıp okusun. En sık kullandıkları şey artık parasız

İş Bankası'ndan müşterilerine yönelik çok önemli bir adım geldi. Banka tarafından müşterilerin en sık kullandığı uygulama hakkında flaş bir karar alındı. Uygulama bundan sonra ücretsiz yapılacak.

Uzmanlar peş peşe açıkladı: Depremde en çok bu binalar hasar görüyor! Çıkmalı yapılar denetlenmeli!

Binanın metrekaresini artırmak ve alan kazanmak için yapılan çıkmalı binalar deprem felaketi sonrasında yeniden gündem oldu. Uzmanlar peş peşe açıkladı: Depremde en çok bu binalar hasar görüyor! Çıkmalı yapılar denetlenmeli!

Borsa için ünlü ekonomistten bomba uyarı: Sıradışı yükseliş...

Ünlü ekonomist Timothy Ash, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin ‘yatırım tavsiyesi’ verdiği Borsa İstanbul’daki yükselişleri 'sıradışı' olarak değerlendirdi. Ash, "Müzik durduğunda ne olacak endişeleniyorum" ifadelerini kullandı.

Altın fiyatlarında zayıf dolar etkisi! Altın sıçradı! Bakmadan geçmeyin

Altın fiyatlarında doların zayıflaması ve ingiltere'de yeni Maliye Bakanı Hunt'un vergi indirimini içeren proğramın önemli bir bölümünden vazgeçileceğine yönelik gelen işaretlerle altın sıçradı. Yatırımcılar sakın bakmadan geçmeyin.

O bölgeler için korkutan deprem uyarısı! Yeni binalar bile yıkılabilir! 

Türkiye Deprem Tehlike Haritası ve Parametre Değerleri Kararı’nın riskleri eksik gösterdiği iddiası gündeme geldi. Jeoloji Mühendisleri Odası, başta İzmir’in körfez bölgesi olacak şekilde pek çok şehirde depreme dayanıklı olarak yapılacak yeni binaların dahi ilk depremde yıkılabileceğini söyledi.

Honda Civic sıfır bayi fiyatında 168 bin lira artış oldu! Güncel fiyatı altını solladı (10 Mayıs fiyat listesi)

Japon otomotiv üretici Honda Türkiye'de çok satan modeli Civic'in son jenerasyonunu geçtiğimiz yıl Kasım'da yaptı. İlk yola çıktığında 402 bin liraya satılan Civic, aradan geçen sürede büyük fiyat farkına ulaştı. Civic Mayıs ayında kampanya yaptı.

Renault fiyatları ne kadar? Piyasadaki en ucuz Renault Megane! İşte 4 Nisan güncel fiyat listesi...

Türkiye'de en sık tercih edilen araçların başında gelen Renault Megane'lerin fiyatı merak edilmeye başlandı. İşte piyasadaki en ucuz Renault Megane ve Nisan ayı güncel fiyat listesi...

Dr. Mehmet Öz ile kardeşinin 185 milyonluk gayrimenkul davası ABD'ye sıçradı!

Ünlü kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz ile kardeşi Nazlım'ın gayrimenkul davasında sular durulmuyor. Mehmet Öz ile kardeşinin 185 milyonluk gayrimenkul davası ABD'ye sıçradı.

İnternette taksitle ayçiçek yağı satışı başladı!

Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan savaş Türkiye'de yağ fiyatlarına sıçradı. Yağ ithalinin olumsuz etkileneceği endişesiyle harekete geçen esnaf yağları taksitle satmaya başladı.

Türkiye'deki gayrimenkul sorunu fabrikalara sıçradı!

Türkiye'de yaşanan gayrimenkul sorunu fabrikalara da sıçradı. Fabrika bulamayan bazı yatırımcıların arsa alıp fabrika kurmayı hedefliyor.

en sıradışı binalar Haberi

en sıradışı binalar

Londra’nın büyüyen konut sektöründe taleplerin sonu yok, bu da tasarımcıları her geçen gün orijinal fikirler üretmeye zorluyor. 2018 yılında Londra’nın merkezine yapılması planlanan ‘gökyüzü havuzu’ ise iki bina arasına yerleştirilmiş bir köprü gibi görünüyor.






25 metre uzunluğa, 5 metre genişliğe ve 3 metre derinliğe sahip olan havuzun tabanı ise tamamen camdan yapılacak. Embassy Gardens isimli inşaat firmasına ait projede, gökyüzü havuzlu sitede bir dairenin fiyatının yaklaşık 2 milyon 800 bin lira olması planlanıyor.