02 / 05 / 2024

Honda Civic sıfır bayi fiyatında 168 bin lira artış oldu! Güncel fiyatı altını solladı (10 Mayıs fiyat listesi)

Honda Civic sıfır bayi fiyatında 168 bin lira artış oldu! Güncel fiyatı altını solladı (10 Mayıs fiyat listesi)

Japon otomotiv üretici Honda Türkiye'de çok satan modeli Civic'in son jenerasyonunu geçtiğimiz yıl Kasım'da yaptı. İlk yola çıktığında 402 bin liraya satılan Civic, aradan geçen sürede büyük fiyat farkına ulaştı. Civic Mayıs ayında kampanya yaptı.



Bahar ayının gelmesiyle Honda yollarda en çok görülen sedan arabası Civic için kampanya yaptı. Güncel fiyat listesine bakıldığında aracın Nisan'da 548 bin 900 lira olan fiyatı bugün 570 bin 900 lira olarak güncellendi. Bu da aracın fiyatına bir ayda 22 bin lira zam geldi demek oluyor. Otomobil piyasasında "Reşat altını" olarak tanınan Honda, hasar ve kaza yapmadıysanız ikinci elde bile sıfırına göre büyük değer kazanıyor. Aracın ilk lansmanı yapıldığında fiyatının 402 bin lira olduğunu söylersek ne demeye çalıştığımız daha iyi anlaşılacaktır.

HONDA ECO LPG MODELİNE 0,99 FAİZ VE 15 AY TAKSİT

Honda'nın Civic modellerine özel olarak başlatılan kredi kampanyası mayıs ayında da otomobil sahibi olmak isteyenler için devam ediyor.

Honda açıklamasına göre, Honda Civic Sedan'ın tüm ECO donanım paketlerinde geçerli olan kampanya kapsamında, yüzde 0,99 faiz oranı ve 15 ay taksit imkanı ile 120 bin TL'ye kadar kredi kullanımı sağlanıyor.

Modern dış tasarımı ve retro iç tasarımının yanı sıra turbo motoru ile yüksek verimlilik ve performans sunan Civic Sedan modellerine, cazip kredi fırsatı ile sahip olmak isteyenlerin mayıs ayı bitmeden Honda bayilerine uğraması yeterli oluyor.

İşte Honda Civic'in 2022 Mayıs güncel fiyat listesi ve fiyat artış grafiği:

 


Geri Dön