13 / 05 / 2024

en trend mobilyalar

en trend mobilyalar

Mobilya tasarımcısı Murat Erat mobilyada ve dekorasyonda 2015 trendlerini anlattı. İşte en moda ev dekorasyon ürünleri...

Türkiye'de en çok hangi meslekler aranıyor? Maşları ne kadar? İşte en çok tercih edilen meslek grupları

Türkiye genelinde istihdam piyasasında belirgin bir trend ortaya çıktı. Ülke genelinde en çok aranana meslek grupları belli oldu. Peki Türkiye'de en çok hangi aranıyor? Maşları ne kadar? İşte en çok tercih edilen meslek grupları.

Türkiye’de inşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek yeni 6 trend!

Türkiye'de en önemli sektörler arasında ilk sıralarda yer alan İnşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek 6 trend Vuralsoy Mühendislik tarafından yayımlandı.

Trendler arasında yer alan çeyrekli altın bileklik fiyatı ne kadar? Elizi 11 Mart 2023 fiyat listesi

En trend altın bileklikler arasında yer alan çeyrekli altın bilekliklerin fiyatları merake diliyor. Peki Trendler arasında yer alan Çeyrekli altın bileklik fiyatı ne kadar? Elizi 11 Mart 2023 fiyat listesi.

En trend altın takılar yüzde 40 indirimle satılıyor! Lal Pırlanta 8 Mart 2023 fiyat listesi

Küpeden, kolyeye, bileklikten yüzüğe kadar en trend takılar Lal Pırlanta'da yüzde 40 indirimle satılıyor. İşte Lal Pırlanta 8 Mart 2023 fiyat listesi.

Arnica Rose Diva Trend Blender Set en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Arnica GH21593 Rose Diva Trend Blender set mutfakta birçok parçalama ve karıştırma işlemini sizin yerinize yapan elektrikli ev aletidir.Paslanmaz bıçakları sayesinde üstün performans gösterir.Peki ürünün diğer özellikleri neler?

Arnica Diva Trend Rose El Blender Seti en ucuz nerede satılıyor? 21 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Mutfakların baş köşesinde yerini alan Arnica Diva Trend Rose El Blender Seti, ergonomik tasarımı, geniş haznesi ve turbo fonksiyonuyla büyük beğeni topluyor. Peki, Arnica blender seti fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

En trendler arasında yer alan renkli taşlı yüzükler ne kadar? Altınbaş 9 Aralık 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ın en trend yüzükleri arasında yer alan ve büyük beğeni toplayan renkli taşlı yüzüklerin fiyatları merak ediliyor. İşte Altınbaş 9 Aralık 2022 fiyat listesi.

Baget yüzüklerde dev fırsat! Işıl ışıl yüzükler 842 liradan başlıyor! 5 Aralık 2022 Sembolgold fiyat listesi 

Baget yüzüklerin son zamanların en trend yüzükleri arasında yer alıyor. Sembolgold bu nadide yüzüklerde dev fırsat başladı. Işıl ışıl yüzükler 842 liradan başlıyor! 5 Aralık 2022 Sembolgold fiyat listesi...

Gülaylar altın küpelerde net yüzde 55 indirim kampanyası! En trend küpeler! 25 Ekim 2022 Gülaylar fiyat listesi

Gülaylar altında tüm altın küpelerde net yüzde 55 indirim kampanyası başladı. En trend küpelerin yer aldığı Gülaylar altında altın küpe fiyatları ne kadar? İşte Gülaylar atın 25 Ekim 2022 fiyat listesi.

Kumtel Airfryer Fritözde BİM indirimi! Bim 30 Eylül 2022 fiyat listesi

Son zamanların en trend küçük ev aletlerinden biri olan Airfryer kullanım kolaylığı ve daha pek çok pişirme özelliğiyle mutfakların vazgeçilmesi olmuş durumda. Bim marketlerin 30 Eylül Cuma günü için yayınladığı katalogda uygun fiyatlı KUMTEL Airfryer fritözü sizler için inceledik.

En ucuz mobilyalar burada! Vıvense’den bayram özel indirimi!

Vivense markası uygun fiyatlı mobilyaları tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor. Sık sık pek çok mobilyayı çok uygun fiyatlarla web sitesinde satışa sunuyor. Özellikle yeni ev kuranlar için ucuz fiyatlarıyla alışverişe cezbediyor.

Kiralamada yeni trend evlerde konaklama oldu!

Dünyada her geçen gün hızla değişen ve gelişen trendlerden biri de kısa dönem ev kiralama oldu. Söz konusu trend, Avrupa ülkeleriyle beraber Türkiye’de de yaygın olarak kullanılıyor. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Trend GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Trend GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak nezdinde kamuya açıklanmamış herhangi özel bir durumu bulunmuyor.

en trend mobilyalar Haberi

en trend mobilyalar

Renkler




Nerede doğal malzemeler, doğal tablolar, halı, perde ve örtüler varsa evinize iliştirebilirsiniz.




Bir de bunlara eşlik eden altın ve gümüş renkli tasarımlar var ki işte tam da 2015 moda renkleri.




Bu sene tamamen organik renkler moda. Ahşap tonları, yeşiller, beyaz ferahlığı, su saydamlığı, gökyüzü mavisi, bulut grisi.