29 / 04 / 2024

en yüksek 10 bina

en yüksek 10 bina

Gökdelenler nerdeyse insanlığın bütün ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte inşaa ediliyor. İşte İstanbul'un en yüksek 10 binasından İstanbul manzaraları....

Altın fonlarına son 10 ayın en yüksek sermaye girişi gerçekleşti!

Değerli metalin tüm zamanların zirvesinde işlem görmesi ve yatırımcıların da nakit benzerleri ve hisse senetlerinden fon çekmesi ile altına yatırım akışı nerede ise bir senenin en yüksek seviyesine kadar ulaşmış oldu.

En yüksek temettü veren ve yabancı yatırımcıda zirveye oynayan 10 hisse  

Borsa İstanbul’da dalgayı seyir yerini yükselişe bırakırken, yabancı yatırımcının da ilgisi artıyor. Temettü Direktör, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yabancı payının en yüksek oldu 10 temettü hissesini listeledi.

Borsa İstanbul’da piyasa değeri en yüksek 10 şirket!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi haftayı yüzde 2,12 kazançla 7.628,73 puandan tamamladı. Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Borsa İstanbul’da piyasa değeri en yüksek 10 şirketi açıkladı.

Dolar 10 gün sonra tam tamına böyle olacak! Doların geleceği en yüksek rakam belli oldu! Hemen bakın!

Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? soruları yatırımcıların en çok merak etttiği sorular arasında yer alıyor. Dolar 10 gün sonra tam tamına böyle olacak! Doların geleceği en yüksek rakam belli oldu! Hemen bakın!

En yüksek emekli maaş promosyonu hangi banka veriyor? 10 bin TL promosyon veren banka hangisidir?

Emekli promosyonu milyonlarca emekli vatandaşların gündeminde yer alıyor. Peki En yüksek emekli maaş promosyonu hangi banka veriyor? İşte detaylar!

Ziraat, Vakıf, Halkbank, İş Bankası, Yapı Kredi derken en yüksek emekli promosyonu veren banka belli oldu!

Emekli promosyon kampanyaları devam ederken kritik bir hafta geldi. Emekli promosyon ücretleri birçok bankada 10.000 TL'ye yaklaşıyor ancak henüz harekete geçmemiş vatandaşlar son tarih arıyor. İşte Eylül 2022 en yüksek emekli promosyonu veren bankalar listesi...

10 soruda emekli promosyonu! En yüksek promosyon nasıl alınır? Emekli maaşı nasıl taşınır? Emekliler hemen bunu yapın!

Emekliler promosyon tutarlarını duyunca, son dakika gelişmelerini ve maaş promosyonlarından nasıl yararlanacaklarını araştırmaya başladı. Peki en yüksek emekli promosyonu hangi bankada? Emekli promosyonundan nasıl faydalanılır? İşte 10 soruda emekli maaş promosyonu ile ilgili merak edilen her şey...

Türkiye'de en yüksek DASK oranı hangi ilde?

Türkiye'de deprem meydana gelen şehirlerde deprem sigortası bilincinin daha yüksek olduğu belirlendi. Ülkedeki 17,6 milyon konuttan 10,3 milyonunun sigortalı olduğu tespit edilirken, en yüksek sigortalı şehir yüzde 97 ile Bolu oldu.

İstanbul'da en yüksek konut kirası hangi ilçede?

İstanbul’da ev kiraları son bir yılda yüzde 10,81 arttı. Endeksa verilerine göre, İstanbul genelinde ortalama kira bedeli bin 667 TL oldu. İstanbul’da metrekare kira bedellerinin en yüksek olduğu ilçeler ise Sarıyer, Beşiktaş, Bakırköy ve Beyoğlu olarak belirlendi.

Plazalardaki boşluk oranı son 10 yılın en yüksek seviyesinde!

2019 yılı İstanbul’da son on yılın en düşük ofis kira ortalamalarının görüldüğü dönem oldu. Düşen fiyatlara rağmen Beşiktaş, Levent, Maslak hattını kapsayan Merkezi İş Alanındaki A sınıfı binalarda ofis boşluk oranı yüzde 32,7’ye ulaşarak son on yılın en yüksek seviyesine ulaştı. 

Ruhsar Pekcan: Cumhuriyet tarihinin en yüksek ocak ayı ihracat rakamı!

Ticaret Bakanı Pekcan, "Ocakta ihracat yıllık yüzde 6,10 artarak 14,8 milyar dolar oldu. Bu rakam, Cumhuriyet tarihinin en yüksek ocak ayı ihracat rakamıdır." dedi.

Konutta en yüksek fiyat Beşiktaş, Bozcaada ve Beykoz'da!

Türkiye genelinde konutta metrekare değeri en yüksek ilçe 11 bin 323 lirayla Beşiktaş olurken, onu 10 bin 222 lirayla Bozcaada, 9 bin 200 lirayla Beykoz, 9 bin 156 lirayla Bakırköy, 8 bin 571 lirayla Sarıyer, 8 bin 146 lirayla Çeşme izliyor...

İşte dünyanın en yüksek 10 köprüsü!

Köprüler altyapı projelerinin önemli bir parçası olmakla özellikle coğrafi koşulların ulaşımı engellediği ülkelerde hayati açıdan öneme sahipler. İşte Sarp ve geçilmesi zor yerlerde kurulu dünyanın en yüksek 10 köprüsü...

en yüksek 10 bina Haberi

en yüksek 10 bina

Türkiye'nin ve hatta dünyanın en büyük sorunlarından birisi aşırı nüfus ve barınma sorunu olarak gösterilmektedir. Özellikle İstanbul yıllık 200 bin göç alırken bu göç dalgası barınma sorununu da beraberinde getiriyor. Araştırmalara göre 50 yıl içerisinde İstanbul'un nüfusu 38 milyon civarına ulaşacağı öngörülürken bu göç dalgası ve nüfus artışı insanları yüksek katlı bina yapımına itmektedir. Gökdelen olarak adlandırılan bu kulelerle bambaşka bir çehreye bürünen İstanbul'da gökdelenlerin zirvesinden bakıldığında bambaşka şehir manzaraları ortaya çıkarken gelişen teknoloji ile paralel bir şekilde ilerleyen bu gökdelenler nerdeyse insanlığın bütün ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte inşaa ediliyor. İşte İstanbul'un en yüksek 10 binasından İstanbul manzaraları.





1-İstanbul Sapphire