04 / 07 / 2024

en yüksek iş merkezinin adı değiştirildi

en yüksek iş merkezinin adı değiştirildi

Uzaltaş AŞ ve Öztürk Group ortaklığı ile kurulan OP Grup'un Canpa ile hayata geçirdiği Ankara'daki 150 metrelik iş ve yaşam merkezinin ismi "Regnum Sky Tower" olarak değiştirildi...

Bankaların 32 günlük faizi tek tek hesaplandı! En yüksek faiz hangi bankada? Garanti, ING, QNB, İş...

Bankaların mevduat faizi pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki en yüksek faizi hangi banka veriyor? İşte banka banka o oranlar...

Ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesinde! Yatırımcılar hazır olun! Gram altın için rekor tahmin ortaya çıktı!

Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarında faiz indirimi için bekleyecek zamanının olduğunu açıklamasının ardından ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Gram altın için rekor tahminler ortaya çıktı. 

Özel bankalardan peş peşe güncelleme geldi, en yüksek promosyon hangi bankada? İşte Nisan 2024 emekli promosyonları!

Kamu bankalarının ardından özel bankalardan da emekli promosyonları için peş peşe güncelleme geldi, peki en yüksek promosyonunu hangi banka veriyor? 

Altın fonlarına son 10 ayın en yüksek sermaye girişi gerçekleşti!

Değerli metalin tüm zamanların zirvesinde işlem görmesi ve yatırımcıların da nakit benzerleri ve hisse senetlerinden fon çekmesi ile altına yatırım akışı nerede ise bir senenin en yüksek seviyesine kadar ulaşmış oldu.

Yastık altında parası olup da faize yatırmak isteyenler dikkat! 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

Yastık altında parası olan pek çok kişi mevduat faizleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

İşsizlik maaşı en yüksek 15 bin 880 TL oldu! Başvuru yapacaklar şimdi şartlara bakın: Tek tek açıklandı!

İşsizlik maaşı, işsiz kalan bireylere ve ailelerine maddi destek sağlamak amacıyla ödeniyor. Peki en düşük ve en yüksek işsizlik maaşı kaç TL oldu? Kimler işsizlik maaşı alabilir? İşte başvuru şartları ve tüm detaylar...

ÖİB'nin Kartal arsası için en yüksek rakam Vera Konsept GYO'dan! 

Vera Konsept GYO, ÖİB'nin Kartal arsası için en yüksek teklifi veren şirket oldu. İşte ayrıntılar...

2027’ye kadar iş alanlarında en yüksek büyüme eğitim, tarım ve ticarette olacak!

Dünya Ekonomik Forumu’nun hazırladığı, ‘2023 İşlerin Geleceği Raporu’na göre, iş alanlarında 2027 yılına kadar en yüksek mutlak büyümenin eğitim, tarım ve dijital ticarette olacağı öngörülüyor.

20 TL'ye merdiven dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı!

Gümüş fiyatları, Merkez Bankası faiz kararından sonra hızla yükselmeye başladı. 20 TL seviyesine kadar yaklaşan gümüşün ne kadar olacağı merak ediliyor. 20 TL'ye merdiven dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı.

Euro/TL'de yeni rekor! Yastık altında 1 eurosu bile olanlar hemen baksın! Euronun geleceği en yüksek rakam açıklandı

Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçen euro/TL kuru bugün yeni rekora imza attı. 1 eurosu bile olanlar hemen baksın! Euronun geleceği en yüksek rakam açıklandı.

Gümbür gümbür gelen dolar kurunda son dakika! Doların geleceği en yüksek rakam tek tek açıklandı! Doları olanlar dikkat!

Gümbür gümbür gelen dolar kurunda son dakika... Doların geleceği en yüksek rakam tek tek açıklandı... Doları olanlar aman dikkat...

Dolarda yangın yeri! Dolar yeni rekorunu kırdı! Doların geleceği en yüksek rakam açıklandı!

6 Haziran Salı günü dolar/TL kuru yakından takip ediliyor. Bugün dolar yeni rekorunu kırdı. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi? Doların geleceği en yüksek rakam açıklandı!

Dolarda yeni rekor! Doların geleceği en yüksek rakam belli oldu! Son dakika dolar gelişmesi

Dolar/TL kuru haftabın ilk işlem gününe 21,12 lira ile başladı. Dolarda Kabine sonrası yeni rekor görülürken, doların geleceği en yüksek rakam belli oldu. Son dakika dolar gelişmesi.

en yüksek iş merkezinin adı değiştirildi Haberi

en yüksek iş merkezinin adı değiştirildi

Uzaltaş AŞ ve Öztürk Group ortaklığı ile kurulan OP Grup'un Canpa ile hayata geçirdiği Ankara'daki 150 metrelik iş ve yaşam merkezinin ismi "Regnum Sky Tower" olarak değiştirildi. Uzaltaş AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, "Ankara Sky Tower" ismiyle başladıkları ve Ankaralılar'ı "iş ve yaşam merkezi" konsepti ile tanıştırdıkları projenin kısa sürede büyük ilgi gördüğünü kaydetti. Bu projeye daha da değer katmak için Öztürk ailesinin en önemli markalarından Regnum'un ismini vermeyi kararlaştırdıklarını ifade eden Ünal Pala, "Yola artık 'Regnum Sky Tower' olarak devam edeceğiz. Türkiye'deki projelerinin yanı sıra yurtdışında da gerçekleştirdiği projelerle uluslararası gayrimenkul geliştirme şirketi kimliğine sahip olan Regnum markası projemize artı değer katacak" dedi. 


Prestijli ve kaliteli ofislere ev sahipliği yapan projenin isminin büyüme hedefleri ve güçlü markaların bir...