02 / 05 / 2024

Ender Demirtaş

Ender Demirtaş

EDD Yapı Yön. Kur. Bşk. Ender Demirtaş, ev alınırken dikkatlice araştırma yapılmasının şart olduğunun altını çizerken bu konuda önerilerde bulundu.

Edd Emlak Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Edd Emlak Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ender Demirtaş tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm sürecinde mülk sahiplerine tavsiyeler!

EDD Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Ender Demirtaş, dönüşüm sürecine giren mülkiyet sahiplerini bilgilendirdi. Hissedarlara ve mülk sahiplerine tavsiyelerde bulundu.

Konut alırken bunlara dikkat ediyor musunuz?

EDD Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ender Demirtaş, ev alınırken dikkatlice araştırma yapılmasının şart olduğunun altını çizerken bu konuda önerilerde bulundu.

Ev alırken dikkat edilmesi gereken 6 nokta!

EDD Yapı Yön. Kur. Bşk. Ender Demirtaş, ev alınırken dikkatlice araştırma yapılmasının şart olduğunun altını çizerken bu konuda önerilerde bulundu.

Sanayi sitelerinde kentsel dönüşüm geniş alanlara taşınacak!

Sanayi sitelerinin geniş alanlara taşınması gündeme geldi. TOSİAD İstanbul Şube Başkanı ve EDD Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İç mimar Ender Demirtaş, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Alanya Belediyesi tarafından 23 Mahalleye hizmet verecek olan Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonunun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi 4,3 milyon TL'ye mal olacak!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, encümen toplantısının ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Yücel, Demirtaş’ta 23 mahalleye hizmet verecek olan Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonunun temel atma ve dua törenine vatandaşları davet etti.

Ekrem Demirtaş: Kültürpark'a kongre merkezi yapılmalı!

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Ekim ayı Meclis toplantısında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yeni Kültürpark projesi ile ilgili ilk kez konuştu.

Ekrem Demirtaş: İzmir'de dönüşüm kaçınılmaz!

İZMİR Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş kentsel dönüşümün zorlu bir süreç olduğuna dikkat çekerek, “Bu kadar kötü kullanılan İzmir'de kentsel dönüşüm kaçınılmaz.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi'nin temeli atılıyor!

Toslak ve Kestel Düğün Salonu’nu hizmete kazandıran Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şimdi de Demirtaş Mahallesi’nde 4 Milyon 321 Bin TL’ye ihale edilen Kültür Merkezi ve Düğün Salonu’nun temelini atıyor.

Ekrem Demirtaş: İzmir, sefertası gibi binalarla çirkinleştiriliyor!

Dışarıdan denize bakanların “güzel bir şehriniz var” dediğini belirten Demirtaş, oysa sefertası gibi binalarla şehrin çirkinleştirildiğini söyledi.

Ahmet Ender Erol kimdir?

Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne, İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol atandı. Peki, Ahmet Ender Erol kimdir?

Ahmet Ender Erol Demir İnşaat’ın Genel Müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkındır faaliyet gösteren Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne deneyimli bir isim atandı. İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol, Demir İnşaat’ın yeni Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Ender Demirtaş Haberi

Ender Demirtaş

EDD Yapı Yön. Kur. Bşk. Ender Demirtaş, Alınacak evin mutfağının, parkesinin, dolaplarının, banyo fayanslarının vb. şeylerin elbette ki üzerinde dikkatle düşünülmesi gereken noktalar olduğunu belirterek” Ancak bunlardan daha önemlisi, taşınacağınız binanın sağlamlığıdır. Hepimiz konunun öneminin farkında olsak da, birtakım bilgi eksikliklerine bağlı sıkıntılar yaşarız. Birkaç püf noktası bu sorunları aşmamıza yardım edecektir. “dedi. Demirtaş’ın tavsiyelerini sırasıyla şöyle anlattı;


1-) Kullanıcılar alacakları konutla ilgili detaylı araştırma yapmalı. İnşaat,malzeme kalitesi ve zemin etüdü gibi konularda belediyeden ve apartman yönetimlerinden yardım almalı. Özellikle binanın iskeletini oluşturan beton ve demirin (betonarme çeliği) seçimi bu noktada önemlidir. Çünkü son yıllarda ülkemizde yaşanan depremlerde yapıların zarar görmesine neden olan en büyük faktörlerden biri kullanılan betonun kalitesizliği olmuştur.


2-) Konutun yasal durumuda çok önemli. Tapuda kısıtlayıcı herhangi bir...