30 / 04 / 2024

ender yorgancılar izmir yeniden planlanmalı

ender yorgancılar izmir yeniden planlanmalı

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Ender Yorgancılar, İzmir'i ekonomi anlamında yeniden planlamak gerektiğini söyledi. Türkiye'nin atacağı adımlar dünya ekonomisinde önemli bir yere gelmesini sağlayacak...

21 fay kırığı olan İzmir'de 36 bin bina riskli!

İş Dünyası Buluşması’nda önemli açıklamalar yapan EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar kentsel dönüşüm çağrısı yaparak, 21 fay kırığı olan İzmir'de 36 bin binanın riskli olduğunu söyledi. 

Deprem sonrası fırsatçılar İzmir’de kiraları yüzde 30 artırdı!

İzmir depreminden sonra bölgede toparlanma çalışmaları sürerken, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen nakliye firmaları depremzedelerin mağduriyetini su istimal ediyor. Kiralık daire fiyatları yükselmeyi sürdürüyor.

Depreme karşı binalarda da etiket olsun önerisi!

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar yaptığı açıklamada "Tıpkı asansörlerde olduğu gibi binalara da kırmızı, mavi ve yeşil etiketler verilirse insanlar binalarının durumunu öğrenmiş olur." diye konuştu.

TOKİ'den İzmir Bucaya 32 derslikli okul!

İzmir İli Buca İlçesi İsmet Yorgancılar 32 Derslikli Okul ve Ötüken 32 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Alkoçlar Otelcilik konkordatodan çıktı! 

Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'a ait olan Alkoçlar Otelcilik ve Turizm A.Ş., 2018'de konkordato ilan etmişti. 64.8 milyon lira borcu olan şirketin, borçların üç sene içinde ödemesi gerekiyordu. Bilirkişiden gelen "Mal varlığı ile borçlar orantılı değildir" raporu, davanın seyrini değiştirdi

Ender Alkoçlar, Konyaaltı Sahili'ni 11 milyon TL'ye başka firmaya mı kiraladı?

Konyaaltı Sahili ihalesi iptal edildi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Kalan 26 yıl bu zararın katlanarak artacağı düşünüldüğünde belediyemizde telafi edilemeyen zararlar oluşması kaçınılmazdır” dedi...

Ender Alkoçlar: İtibar kaybı için dava açacağız!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türel dönemindeki Konyaaltı Sahil İşletme İhalesi’ni iptal etti. İptal kararının ardından Ender Alkoçlar'dan açıklama geldi...

Ender Alkoçlar'a kiralanan Konyaaltı Sahili ihalesi iptal edildi!

Antalya Konyaaltı Sahili'ni 28 yıllık süreyle kiralayan Ender Alkoçlar'ın şirketi belediyeyi 15 milyon liranın üzerinde zarara uğrattı. Bu sebeple sözleşme iptal edildi...

İmar barışı fırsatçıları İzmir Seferihisar'da da boş durmadı!

İmar Barışı’nın halen yürürlükte olmasını fırsat bilenler, İzmir Seferihisar’ın Ürkmez ve Doğanbey mahallelerinde yeni binalar yaparak imar barışına başvuruyor.

İzeltaş'ın acı günü! İsmet Yorgancılar vefat etti!

İzeltaş'ın Onursal Başkanı ve Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Yorgancılar 92 yaşında vefat etti.

Alkoçlar Grubu'ndan haciz açıklaması!

Hülya Koçyiğit'in kızı ve damadı Gülşah-Ender Alkoçlar'ın işletmeciliğini yaptığı 4 yıldızlı Alkoçlar Adakule Oteli'ne haciz geldiği yönünde habere yönelik Alkoçlar Grubu'ndan açıklama geldi. 

Alkoçlar Adakule Oteli'ne haciz geldi!

Gülşah-Ender Alkoçlar’ın işletmeciliğini yaptığı 329 oda ve 750 yatak kapasiteli 4 yıldızlı Alkoçlar Adakule Oteli’ne haciz geldi.

Emlakçılar, İzmir Emlak Fuarı'na hazır!

Elit Fuarcılık Genel Müdürü Alper Çiçekçi, 27-30 Eylül günleri arasında Fuarizmir’de yapılacak olan İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın ABD’nin başlatmış olduğu ‘Ekonomik Savaş’a karşı çok önemli bir cephe olacağını dile getirdi. 

ender yorgancılar izmir yeniden planlanmalı Haberi

ender yorgancılar izmir yeniden planlanmalı

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Ender Yorgancılar, İzmir'i ekonomi anlamında yeniden planlamak gerektiğini söyledi. 


EBSO Eylül ayı olağan meclisinde konuşan Yorgancılar, "İzmir'i Serbest Şehirler Bölgesi yapalım. Bunun altyapısı için de sektörleri belirlemek lazım. Benim ilk aklıma gelen, Ailağa bölgemizi petrokimya, plastik ve demirçelik sektörlerinde endüstri sanayi bölgesi haline getirmek. Ayrıca Bayındır'ı çiçekçilik merkezi haline; Tire ve Ödemiş'i süt-slit ürünleri ve hayvancılık alanmda 'yerelde kalkınma' merkezleri yapabiliriz" dedi. Tür kiye'nin bir süredir üreterek değü, tüketerek büyüdüğünü savunan Yorgancılar şöyle devam etti: M 'Üretimi artırmalıyız' "Yani biz 'yapıp' değil, 'alıp' büyümüşüz. Küresel rekabet sırasında 45'inci sıradayız. Üretim yapmadığımız için bu rakamlara ulaştık. Biz bunları da her fırsatta dile getirdik. 

EBSO Meclis toplantısına Başkan Yorgancılar'ın kızkardeşi EBSO Meclis Üyesi Gülfern...