30 / 04 / 2024

Endora Göksu projesi

Endora Göksu projesi

Toplam 150 adet daireden meydana gelen proje 3 blok şeklinde yükselecek. Ankara Endora Göksu iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 312 247 30 90 olarak belirlendi.

Endora Göksu satılık daire!

3 blok şeklinde yükselecek olan Endora Göksu projesinde daire alanları 151 metrekareden başlıyor. Endora Göksu satılık daire seçenekleri 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Endora Göksu fiyat listesi!

Endora Göksu fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Arıkan Gündüz Yapı imzası taşıyan proje 150 adet konuttan meydana geliyor.

Ankara Endora Göksu'da fiyatlar 355 bin TL'den başlıyor!

Arıkan Gündüz Yapı tarafından hayata geçirilen proje 3 blok şeklinde yükselecek. Proje Ankara İl'i Yenimahalle'de inşa ediliyor. Ankara Endora Göksu'da fiyatlar 355 bin TL'den başlıyor.

Esenler'de yılda 1.150 konut yıkıldı! Tevfik Göksu: Her bir sokak için dönüşüm projesi hazır!

Esenler Belediye başkanı Tevfik Göksu, na ilişkin konuştu ve yılda 1.150 konut yıktıklarını, her bir sokağın ne zaman dönüşeceğine ilişkin projenin de hazır olduğunu söyledi. İşte o açıklamalar...

Tevfik Göksu'dan İBB'ye İncirli-Beylikdüzü Metrosu yanıtı!

Esenler Belediye Başkanı Göksu, İBB yönetiminin İncirli, Sefaköy, Beylikdüzü Metro Hattı Projesi'nde de "Engelleniyoruz" söylemine başvurduğuna dikkat çekerek proje yapmak için Cumhurbaşkanı'ndan onay alınmasının gerekli olmadığını belirtti.

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kanal İstanbul projesi açıklamalarına yanıt verdi. Göksu, Kanal İstanbul'u anlattı...

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na çok sert Kanal İstanbul yanıtı!

Çılgın proje Kanal İstanbul'a 'cinayet projesi' diyerek karşı çıkan İBB Başkanı İmamoğlu'na, Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'dan çok sert cevap geldi...

Ümit Kantarcılar Göksu Evleri'nden 2.5 milyon TL'ye villa aldı!

Ünlü oyuncu Ümit Kantarcılar, hayranlarının Beşiktaş Levazım'daki evinin önüne sık sık gelmeleri nedeniyle taşınmak zorunda kaldı. Ümit Kantarcılar Göksu Evleri'nden 2.5 milyon TL'ye villa aldı. 

Ankara Oyak Göksu Park fiyat ve ödeme planı!

Ankara Eryaman'da yükselen Ankara Oyak Göksupark projesi 1.876 daireden meydana geliyor. İşte Ankara Oyak Göksu Park fiyat ve ödeme planı...

Oyak Göksu Park Ankara satılık daire!

Oyak Göksu Park Ankara satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje 15 blok olarak hayata geçirildi...

Ankara Oyak Göksu Park satış fiyatları!

Ankara-Eryaman’da hayata geçirilen Ankara Oyak Göksu Park projesi 15 blokta 1876 daireden meydana geliyor. Ankara Oyak Göksu Park satış fiyatları 191 bin TL’den başlıyor.

Oyak Göksu Park daire fiyatları ne kadar?

Anahtar teslimlerin 2020 yılının Ağustos ayında gerçekleşeceği Oyak Göksu Park projesi Ankara Eryaman'da hayata geçiriliyor. Peki Oyak Göksu Park daire fiyatları ne kadar?

14 soruda soruda OYAK Göksupark projesi!

OYAK Göksupark projesi toplamda 1876 daireden meydana geliyor. Fiyatların 191 bin TL’den başladığı projede bankalardan uygun faiz oranlı konut kredisi kullanılabiliyor. İşte 14 soruda soruda OYAK Göksupark projesi...

Mesa Mesken Göksu satış ofisi!

Ankara Eryaman Göksu'da yükselecek olan Mesa Mesken Göksu projesi konut, ofis ve ticari alanlardan oluşacak. Proje için ön talep toplanıyor...

Mesa Mesken Göksu projesi geliyor!

Ön talep toplanan Mesa Mesken Göksu projesinde konut, ofis ve ticari alanların yer alması öngörülüyor. Proje Ankara  Eryaman Göksu'da konumlandırılıyor.

Mesa Göksu ön talep topluyor! Yeni Proje!

Mesa Mesken Ankara Eryaman Göksu'da yeni proje üretmeye hazırlanıyor. Mesa Göksu projesinde ön talepler toplanıyor.

Endora Göksu projesi Haberi

Endora Göksu projesi

Ankara İl'i Yenimahalle'de inşa edilen proje toplam 150 adet daireden meydana geliyor. Projede daire alanları 151 metrekare ile 153 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


3 blok şeklinde yükselecek olan proje Arıkan Gündüz Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede daire seçenekleri 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Susuz Mahallesi Küme Evleri lokasyonunda yer alan projede fiyatlar 355 bin TL'den başlıyor kata ve cepheye göre değişiklik gösteriyor. Projede daireler Ekim 2016'da teslim edilecek.


Adres: Susuz Mahallesi Küme Evleri No: 371 Yenimahalle Ankara


Ankara Endora Göksu iletişim!

Tel: 0 312 247 30 90

http://www.endoragoksu.com/

Tülay...