07 / 05 / 2024

Endülüs Park projesi

Endülüs Park projesi

Balat'ın ana lokasyonunda 95.500 metrekarelik bir alanda konumlanan, inşaatı yüzde 60 seviyesinde tamamlanan Endülüs Park rezidansında yer alan 1+1, 2+1, 3+1,4+1, 5+1 ve aynı metrekarelerin dubleks tip konutların tamamı akıllı ev projesiyle hayata geçiril

Karmod'dan KKTC'deki lüks villa projesi için konteyner şantiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, KKTC'de hayata geçirilecek olan lüks villa projesi için için konteyner şantiye binası kurdu. Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre konteyner şantiye binası, lüks villa konut projesinin inşası süresince kullanılacak.

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Mimar Al Endülüs İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Al Endülüs İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da Mohammed Hasan Al-Janabı tarafından kuruldu.

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de A.Karım M.T.H. Shalabı, Mahmoud H.M. Hamıdo, Mustafa İbrahim ve Yasser Mohamed ortaklığında kuruldu.

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi mecliste!

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kanal İstanbul'un inşaatı kaç yıl sürecek?

Bir televizyon programına katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulundu. Karaismailoğlu proje inşaatının 5 yıl süreceğini açıkladı. 

Trabzon'daki sahil ve yaylalarda Karavan Park Projesi hayata geçirilecek!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi, Trabzon'daki sahil ve yaylalarda uygulanacak olan "Karavan Park Projesi" hazırladı.

Nurol Park Projesi K Blok revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Park Projesi'nde bulunan toplam 326 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Nurol Park Projesi J Blok revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Park Projesi'nde bulunan toplam 14 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Nurol Park Projesi revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Park Projesi'nde bulunan toplam 165 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Gala Gölü Milli Parkı'nın sınırları değişti!

Gala Gölü Milli Parkı'nın sınırları değişti. Gala Gölü Milli Parkı Sınırlarının Değiştirilmesine Dair Karar bugünkü 31096 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırları değişti!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırlarının değiştirilmesi kararının Beyşehir yöresinde hayata geçmeyi bekledikleri bazı projelerin önünü açtığını dile getirdi.

Ordu Çikolata Park Projesi'nin yüzde 80'i bitti!

Ordu-Giresun Havalimanı'nın yakınında 60 dönüm alan üzerinde yapımı devam eden Çikolata Park Projesi'nin, yüzde 80'i tamamlandı. Projenin kısa sürede tamamlanarak açılması planlanıyor.

Endülüs Park projesi Haberi

Endülüs Park projesi

Balat'ın ana lokasyonunda 95.500 metrekarelik bir alanda konumlanan, inşaatı yüzde 60 seviyesinde tamamlanan Endülüs Park rezidansında yer alan 1+1, 2+1, 3+1,4+1, 5+1 ve aynı metrekarelerin dublex tip konutlarının tamamı gerçek akıllı ev projesi olarak hayata geçirilecek. 


Endülüs Park Genel Müdürü Fatih Özözlü; akıllı ev sistemi ile bütünleşik olarak çalışabilen güvenlik sisteminin olmazsa olmazlardan olduğunu belirterek, "unutmayan" bir mekanizmaya sahip olan akıllı evlerin konut sahibi evde olmadığında da gaz kaçağı, elektrik kontağı, su baskını gibi riskli durumlarda vanaları devre dışı bıraktığını belirtti. Evde bulunulmadığında gelen davetsiz kişiler kapı ziline bastıklarında dijital kayıt sistemi devreye girerek kimin geldiği izlenebiliyor. Siz evde yokken misafiriniz geldiğinde uzaktan sistem ile evinizi misafirinize açma özelliğine de sahip bir sistem bu. 




TEKNOLOJİK KONFOR 

Modern hayata uyum sağlayan akıllı evlerde...