26 / 07 / 2024

ENER-G Sistemlerinin özellikleri

ENER-G Sistemlerinin özellikleri

ENER-G, yatırım ve işletmelerin hem elektrik hem de iklimlendirme sistemlerindeki enerji tasarrufunda yepyeni bir devir başlatıyor. ENER-G’nin Türkiye’deki tek yetkili temsilciliği ve çözüm ortaklığını PNQ Teknoloji Sistemleri yapıyor. 

Hyundai yeni Bayon 1 milyon 95 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu! 

Hyundai Bayon, şimdi de makyajlı versiyonuyla satışlara damgasını vurarak markanın Pazar payını arttırmasında önemli bir rol oynayacak. Yeni BAYON, kapsamlı güvenlik özellikleri ve güncellenen tasarım öğeleriyle dikkat çekiyor. 

Avrupa'da iş kurmanın en kolay olduğu 5 ülke açıklandı!

İşgücü özellikleri, kurumlar vergisi ve bürokrasi gibi bir dizi nedenden dolayı 5 Avrupa ülkesinde yeni bir işletme açmanın daha kolay yolları açıklandı. 

TOGG yeni özellikleri ile görücüye çıkacak...

TOGG'un yeni özellikleri ile piyasaya çıkacağı kaydedildi. Buna göre, şarj süresinin kısalacağı ve yeni özellikler geleceği belirtildi. İşte TOGG’un yeni özellikleri ve haberin detayları...

Burhan Şener Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burhan Şener Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Şener ve Pınar Çıtırık tarafından kuruldu.

İşte Mercedes'in uygun fiyatlı küçük G serisi

Mercedes-Benz uygun fiyatlı ve daha küçük boyutlu bir G Serisi modeli için hazırlık yapıyor. İşte yeni G serisinin özellikleri...

Acet Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Acet Grup İnşaat Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ensar Acet ve Acet Yapı İnşaat Gayr. Ener. Gıda Tur. Tic. LTD. Şti. ortaklığında kuruldu.

Vivo Y78 5G: Şık tasarımı ve güçlü özellikleri ile dikkat çekiyor! Orta segmentte yepyeni bir oyuncu!

Vivo, orta seviyede yer alacak Y78 5G modelini piyasaya sürdü. Yeni telefon, özellikleriyle göz dolduruyor.

Üstün sürüş özellikleri ile donatılmış Kia Sorento uygun fiyatlarla bayilerde

Kia Sorento, sürücü asistanı teknolojileri ve diğer güvenlik özellikleri ile donatılmıştır. Bunlar arasında çarpışma önleme sistemi, şerit takip asistanı, akıllı hız sabitleyici, kör nokta uyarı sistemi ve diğer özellikler yer alır. Peki Kia Sorento 09 Mayıs 2023 fiyat listesi

Güvenlik özellikleri ile donatılmış Ford Transit Custom Mayıs ayı zammı ne kadar?

Ford Transit Custom, sürücü ve yolcuların konforu için birçok özellik sunar. Bunlar arasında arka park sensörleri, geri görüş kamerası, hız sabitleyici, yol bilgisayarı, klima, elektrikli camlar ve diğer özellikler yer alır. 09 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Huawei Matebook D14 uygun fiyata A101'de!

A101, yeni bir kampanya başlatarak Huawei'nin popüler dizüstü bilgisayarı Matebook D14'ü uygun fiyatla müşterilerine sunuyor. Bu cihaz, hem güçlü özellikleri hem de zarif tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Rollerden uzak kendine yakın sloganıyla Skoda Scala Mayıs ayı fiyatı merak ediliyor

Güvenlik açısından Skoda Scala, yüksek güvenlik derecesiyle de öne çıkmaktadır. Özellikle, çarpışma önleme sistemi, şerit takip sistemi, hız sınırlayıcı ve diğer güvenlik özellikleri mevcuttur. Peki 05 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Modern bir tasarıma sahip Skoda Octavia %1,99’a varan kredi imkanı ile bayilerde

Güvenlik özellikleri açısından  oldukça iyi donatılan Skoda Octavia. Standart olarak ABS, ESP, çekiş kontrolü, hava yastıkları ve otomatik acil frenleme sistemi bulunur. Peki 04 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Gelişmiş güvenlik özellikleri ve konforu ile Seat Tarraco bayilerde! 

Seat Tarraco, onu SUV alıcıları için popüler bir seçim haline getiren birkaç dikkate değer özelliğe sahiptir, ancak en büyük gücü geniş iç mekanı ve pratikliğidir. Bu da onu birden fazla yolcu ve kargo alabilen güvenilirdir. Ayrıca SEAT Servis'e özel aksesuar ve lastik Kampanyasından faydalanabilirs

ENER-G Sistemlerinin özellikleri Haberi

ENER-G Sistemlerinin özellikleri

Kojenerasyon ve trijenerasyon alanında 35 yılı aşkın tecrübesi ve 4 binin üzerinde referansı ile Avrupa’nın en büyük; orta ve küçük ölçekli (10kW-2000kW) kojenerasyon sistemleri üreticisi olan ve merkezi Manchaster, İngiltere’de bulunan dünya devi kojenerasyon sistemleri üreticisi ENER-G’nin Türkiye’deki çözüm ortağı  belli oldu. 


4 kıtada 17 ülkede faaliyet gösteren ENER-G, yatırım ve işletmelerin hem elektrik hem de iklimlendirme sistemlerindeki enerji tasarrufunda yepyeni bir devir başlatıyor. ENER-G’nin Türkiye’deki tek yetkili temsilciliği ve çözüm ortaklığını PNQ Teknoloji Sistemleri yapıyor. 


Dünya devi ENER-G kojen ve trijen sistemlerinin çözüm ve disiplerini Türkiye’ye sunan PNQ Teknoloji Sistemleri, başta hastane, AVM, okul, otel gibi yapılar olmak üzere özellikle şehir içi tesislerde enerji ihtiyaçlarını anlayarak işletim maliyetlerini ve karbon salınımlarını azaltıyor, enerji verimliliği sağlıyor. Ayrıca ENER-G sistemleri, Avrupa Birliği’nin...