26 / 05 / 2024

Energy Star Ödülü

Energy Star Ödülü

3M Tedarik Zincirinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Chris D. Holmes, “3M olarak operasyonlarımız için önemli olan enerji tasarrufu yöntemlerini bulup hayata geçirmek için yoğun çaba gösteriyor ve karşılığını da alıyoruz” dedi.

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü!

Türkiye’nin eğlence ve rekreasyon sektörünün ilk yarışması Shining Star Awards’de Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü verildi.

Bomonti Hilton Oteli ve Kongre Merkezi 5 yıldızla en iyi otel mimarisi ödülü aldı!

Linea Tusavul Mimarlık “Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center” projesi The International Property Awards’dan Mimarlık dalında “5 star Best Hotel Architecture” ödülünü aldı.

Eskişehir Büyükşehir, Shining Star Awards’tan 3 ödül aldı!

Eğlence ve rekreasyon alanlarına yönelik farkındalık yaratmak ve sektörün daha nitelikli hizmetler sunmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Shining Star Awards Gala Gecesi düzenlendi. Gecede Eskişehir Büyükşehir 3 ödül aldı.

DererOmay Mimarlık'a, European Property Awards’tan ödül!

DererOmay Mimarlık, “European Property Awards 2015-2016” kapsamında, “İç Mekan Ofis” dalında “Genel Energy Ofis” projesi ile “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

KidZania en iyi temalı kapalı alan eğlence merkezi ödülünü aldı!

Türkiye eğlence sektörünün tek yarışması “Shining Star Awards 2014-Eğlence ödülleri” kapsamında, yılın en iyi temalı kapalı alan eğlence merkezi ödülünü Akasya Acıbadem içerisinde yer alan “KidZania” kazandı.

D-Hotel Maris'e uluslararası ödül geldi!

Datça Yarımadası'nda bulunan Doğuş Grubu'na ait D-Hotel Maris'e uluslararası ödül geldi. American Academy of Hospitality Sciences (AAHS), D-Hotel Maris'i dünyada bugüne kadar 14 otele verdiği The Six Star Diamond ödülüne layık gördü...

3M, 10. kez Energy Star Ödülü’ne layık görüldü!

3M Tedarik Zincirinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Chris D. Holmes, “3M olarak operasyonlarımız için önemli olan enerji tasarrufu yöntemlerini bulup hayata geçirmek için yoğun çaba gösteriyor ve karşılığını da alıyoruz” dedi.

Anadolu Harikalar Diyarı Shining Star Awards'ta ödül aldı!

İstanbul'da düzenlenen tören ile Shining Star Awards 2013 ödülleri sahiplerini buldu. En Başarılı Temalı Açık Alan Eğlence Merkezi ödülü Anadolu Harikalar Diyarı Projesi ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin oldu.

Grand Tarabya 5 Star Diamond Award ödülü aldı!

Tamamen yenilenen ve açılışından dört ay sonra ‘CATHIC – Türkiye’nin En İyi Yeni Oteli’ ödülünü kazanan The Grand Tarabya, ‘5 Star Diamond Award’ ödülü de aldı...

ESPA at D-Hotel Maris Seven Star Global Luxury Award Ödülü’nü aldı!

ESPA at D-Hotel Maris, Dünya Çapındaki Lüks Markaları Değerlendiren Seven Star Global Luxury Award Ödülü’nü aldı. Yarışmada ESPA at D-Hotel Maris ‘En İyi Spa Kategorisi’nde ödüle layık görüldü...

İstanbul'daki üç restorana mükemmeliyet ödülü!

Amerikada yayınlanan Wine Spectator dergisi, üç İstanbul restoranını şarap servisinde mükemmeliyet ödülüne layık gördü. Listede Türkiye ilk kez yer aldı...

Martı Resort ve Martı La Perla'ya, Altın Sertifika Ödülü!

İngiltere merkezli National Britannia NB Turkey Türkiye'nin ilk resort oteli olan Martı Resort De Luxe ve Martı La Perla otellerine gıda ve su güvenliği risk yönetim sistemlerinin mükemmelliği nedeniyle Altın Sertifika Ödülü'ne layık görüldü

Energy Star Ödülü Haberi

Energy Star Ödülü

 

3M, EPA Energy Star Sürdürülebilir Mükemmellik Ödülü’ne art arda 10. kez layık görülerek bir rekora imza attı. 3M Tedarik Zincirinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Chris D. Holmes, “3M olarak operasyonlarımız için önemli olan enerji tasarrufu yöntemlerini bulup hayata geçirmek için yoğun çaba gösteriyor ve karşılığını da alıyoruz” dedi.


İnovatif çözümleriyle hayatı kolaylaştıran ve yenilikçi binlerce ürün geliştiren 3M, sürdürülebilirlik alanındaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. 3M, ABD Çevre Koruma Kurumu’nun (Environmental Protection Agency – EPA) Energy Star Sürdürülebilir Mükemmellik Ödülü’ne art arda 10. kez layık görülerek bir rekora imza attı. Energy Star Sürdürülebilir Mükemmellik Ödülü, enerji tasarrufu alanındaki en iyi uygulamalara ve bu alanda yüksek performans gösteren kurumlara veriliyor.

‘Ulaşılması zor bir rekora imza attık’

3M Tedarik Zincirinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Chris D....