06 / 05 / 2024

enerji hanım

enerji hanım

“Enerji Hanım Projesi”nin sevilen yüzü “Enerji Hanım”, 34. Enerji Verimliliği Haftası çerçevesinde gerçekleştirilen 6. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’nın ilk gününde katılımcılarla bir araya geldi.

Enerji Hanım projesi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Enerji Verimliliği Derneği'nin ortak çalışması olan "Enerji Hanım projesi" nedir? Enerji Hanım proje çalışmaları nelerdir?

Emine Erdoğan Enerji Hanım toplantısında kadınlara seslendi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın ortak projesi olan ve Enerji Verimliliği Derneği organizasyonu ile hayata geçirilen Enerji Hanım’ın İstanbul programına, Emine Erdoğan katıldı...

Aile Bakanlığından son dakika açıklaması: Çalışan ya da ev hanımı tüm kadınlara 4 bin TL mi verecek?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, "Çalışan ya da ev hanımı başvuran tüm kadınlara 4 bin lira yardım" haberlerine dair açıklama yaptı. İşte bakanlığın o açıklaması...

3'te 1 prim destekli ev hanımlarına emeklilik şartları neler? Ev hanımlarına emeklilik başvurusu başladı mı?

Milyonlarca ev hanımı emeklilik yasasının çıkması için gün sayıyor. Devlet destekli olacak olan ev hanımına emeklilik şartının detayları merak ediliyor. Peki, 3'te 1 prim destekli ev hanımlarına emeklilik şartları neler? 

Ev hanımlarına emeklilik başvuruları 2023 başladı mı, şartları neler?

Milyonlarca ev hanımı emekli hayalini kuruyor. Peki, Ev hanımlarına emeklilik başvuruları 2023 başladı mı, şartları neler? İşte son dakika gelişmeleri...

Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Dünya Bankası’ndan Türkiye’ye 549 milyon dolarlık kaynak! Yenilenebilir enerji kullanımı artırılacak!

Dünya Bankası, kamu kesiminde yenilenebilir enerji kullanımının artırılması amacıyla Türkiye'ye 549 milyon dolar tutarında kaynak ayırdı. İşte ayrıntılar...

Olgun Jeotermal Sondaj Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olgun Jeotermal Sondaj Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Avni Kutlu tarafından kuruldu. 

Ev hanımı da artık maaşlı olacak! Detaylar belli oldu

Çalışmayan ev hanımları için devlet bir fırsat verdi. Artık ev hanımları da emeklilik hakkından faydalanabilecek. Yeni düzenleme ile birlikte başvuru yapan ev hanımları emekli olabilecek. İşte tüm detaylar...

For Watt Enerji Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

For Watt Enerji Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Örçen tarafından kuruldu.

Sunart Enerji Ve Mühendislik Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sunart Enerji Ve Mühendislik Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Metin Akyüz tarafından kuruldu.

Bu desteği almanız için ev hanımı olmanız yeterli! Devlet tam 1.100 TL  veriyor!

Evin idaresini ve çocukların bakımını sağlayan ev hanımları için devletin önemli bir destek yardımı olduğunu pek çok kişi bilmiyor. Şartları sağlayan her ev kadınına verilen destek ödemesini almak için başvurmak yeterli! Peki çalışmayan kadınlara verilen destekten kimler yararlanabilir? Şartları nel

Çalışana 1.000 lira enerji yardımında detaylar resmen belli oldu! Nakit verilecek bu paraları sakın kaçırmayın!

Çalışana 1.000 lira enerji yardımında detaylar resmen belli oldu... Nakit verilecek bu paraları sakın kaçırmayın... İşte detaylar...

Over Yapı Enerji Tarım Turizm Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Over Yapı Enerji Tarım Turizm Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Akkuş, Eren Baki Akkuş ve Naif Batın Akkuş ortaklığında kuruldu.

Sarı Metal, enerji, tarım emtiaları düşüşe geçti! İşte 11 Ekim 2022 emtia piyasalarında son durum!

Emtia borsalarına yatırım yapan vatandaşların yakından takip ettiği kıymetli metal, enerji, tarım ve sanayi emtialarında yeni güne kayıp vererek başladı. 

enerji hanım Haberi

enerji hanım

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Enerji Verimliliği Derneği’nin birlikte yürüttüğü “Enerji Hanım Projesi”nin sevilen yüzü “Enerji Hanım”,  34. Enerji Verimliliği Haftası çerçevesinde gerçekleştirilen 6. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’nın ilk gününde katılımcılarla bir araya geldi. Forum ve Fuar’ın açılışını yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Taner YILDIZ da, Enerji Verimliliği Derneği standını ziyaret ederek “Enerji Hanım” la kısa bir sohbet gerçekleştirdi.


17 Ocak 2015 Cumartesi gününe kadar sürecek olan fuarda, yıl boyunca yaptığı çalışmaları katılımcılara anlatacak olan Enerji Verimliliği Derneği, fuarın ilk gününde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü Enerji Hanım Projesi’nin yüzü “Enerji Hanım”, ziyaretçilerle bir araya getirdi.   


Enerji Verimliliği Derneği tarafından açılan stant...